Şimdi Ara

İşletme okuyan biri endüstri mühendisliği çift anadal yapmalı mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ytü işletmedeyim bölümümüz %30 ingilizce çift anadal olarak endüstri düşünüyorum . Sizce mesleğime katkısı olur mu ?

• upupup
  • Genelde tam tersini yaparlardı :)

Ama yapabilecek durumdaysanız hiç düşünmeden yapınız derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler , başka fikirleri de alabilirim.
  • Hangi meslegi idrak etmek istediginize bagli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Hangi meslegi idrak etmek istediginize bagli.

bu sene hazırlık okuyorum plan yapmaya başladım kendimi nasıl geliştirebilirim , nasıl uzmanlaşabilirim diye düşünmeye başladım , okulumuz endstri mühendisliği çift anadal fırsatı verıyor birkaç kişiye danıştım sizin bölümün mühendislik safhası dediler.Bu yüzden bana mutlaka yararı olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum ?
  • Her yıl binlerce işletme mezunu oluyo işletme olarak mezun olursan büyük ihtimal işsiz kalacaksın endüstri mühendisliği bence düşünün kesinlikle işletme mezunu olarak kalmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ytü kimya müh mezunu var mı?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikiside çöp bölüm
  • WiccA35 kullanıcısına yanıt
    Tamam da soruma cevap vermediniz ki.Eger uluslararasi alanda faaliyet gosteren ozel sektorde calismak istiyorum derseniz;yabanci dil avantaji nedeniyle sizin icin cift dal yapmak avantajli olacaktir.Ama yok ben devlette calismak istiyorum derseniz ne gerek var cift dala.

• Dandik bir iifb`de isletme okursan sap gelip sap gidersen 2 kusur ortalamayla mezun olursan kim ne yapsin zaten oyle elemani.Kendini gelistirmeyi bilirsen eger hicbir meslekte kimse ac kalmaz.Kuyruk ve eleme hipotezlerini okuyun ondan sonra sigara yakin

• kendi bölümünden iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

ikiside çöp bölüm

Tercüman abimiz çok bilgili maşallah

Neyse senin soruna gelecek olursak, ben ytü endüstri mühendisliğindeyim. Birkaç tane işleme çapı yapan arkadaşım var ama daha bizim sınıfta işletme okuyup endüstri çap yapan görmedim. Şu an hazırlıkta böyle hayaller kurman hoş ama bölüme geçince hepsi kayboluyor. Ayrıca ortak dersler var ikisi arasında ama bizim çoğu dersimiz üretime dayalı ve işletmeye göre daha zor. İşletmenin mühendisliği diyen arkadaşları çok dinleme. Eğer endüstri mühendisliği okursan işletme derslerinin üstüne bir sürü üretim planlama tedarik süreçleri gibi bir sürü ek ders gelecek

• bu çiftanadal tabloları nerden buluruz ? hangi bölüm hangisiyle olur ?
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.