Kızların senin için ölüp bitmemesi üzücü durum.
Merhaba, sanal alemde çok takıldım. Sanal alemde çok kızla konuştum ama hiçbiride benim için ölüp bitmedi ben yazdıysam yazdı çünkü elini sallasan ellisi yani ben yazmasam başkaları yazıyor zaten. Erkekler olarak yani bu durumu nasıl kabullendiniz. Bana ezikmişim sülük gibimiyşim geliyor ve artık kimseye yazmıyorum sallamıyorum ama insan istiyor ki bir kızda seni sürekli düşünsün, arasın, sorsun ama olmayacak belli. sürekli erkekler kız peşideyiz, ama kimse hiçbir kıza yazmasa eklemese beğenmeseydi şimdi kızlar bize yazacaktı. Tabi bi erkek grubu bunun dışında bu gruba zaten kızlar ölüyor bitiyor genelde yakışıklı olanlar ya da şeytan tüyü olan bu grubun bunu nasıl başardığı hakkında fikrim yok.
Merhaba,
lisans mezunuyum tecilim temmuzda bitti kasım celbi ile 3.grup olarak 25 aralığa kadar askerlikle alakası yok belgesi alıyordum.
şimdi askerlik durum belgesi sorgulamaya çalıştığımda şubeye gitmelisiniz yazıyor. Bakaya oldum galiba.
Benim sorum şu yüksek lisans başvuraları ocakta başlıyor kesin kayıt şubatta. Yüksek lisans için belge istiyorlar ben askerlik şubesine ocakta gidersem bana hangi tarihe kadar askerlikle ilişiği yoktur derler.
Ysk'nın sitesi açılmıyor ?
|
|
|
SPOTİFY KULLANANLAR GELSİN
|
Giphye yüklediğim gifi nasıl paylaşabilirim ?
Çıkmıyor Aklımdan
|
Bir kız neden son gorulmeyi kapatır?Watsap
|
Huwaei p9 mu Sony xperia z5 mi
|
Meslek: ticaret
İlgi Alanları: siyaset, futbol, spor
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.771
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 20.799 (Bu ay: 403)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.417 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic