Bildirim
Ayy ne biliomya biraz daha düşünüyüm.Diye mesaj gelmesi :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
En azından sana mesaj gelmiş, bana mesaj atan yok bırak kızı erkek bile. -
Neye karşılık geldi bu mesaj hocam? Ne yazdınız acaba özel değilse?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Normal, düz bi adam olsam banada mesaj atan olmazdı galiba. Bilgisayar yeteneğim ve yardımsever kişiliğim sayesinde muhabbet ediyorum. Konuda ödevi zaten başka konu bulmaya bak dedim gelen mesaj :(
quote:
Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!
Normal, düz bi adam olsam banada mesaj atan olmazdı galiba. Bilgisayar yeteneğim ve yardımsever kişiliğim sayesinde muhabbet ediyorum. Konuda ödevi zaten başka konu bulmaya bak dedim gelen mesaj :(
Ünideyseniz, benzer şeyleri yaşadım. İnsanlar, ödevler için (özellikle programlama) mesaj atarlardı arkadaşlık kurarlardı. İşleri bitince güle güle... Şimdi yapamıyorlar, bir kaç kişinin yüzüne vurdum çünkü. Anlatacak çok şeyim var, dinleyenim yok.
-
Aynı durum bazıları dediğiniz gibi maalesef. takılmamak gerekiyor hayat mottomu devam ettiriyom oluruna bırakıyom zorlamıyorum sizede tavsiyem. Sıkıntım şu ki birde başarılı olup kendimi kanıtlama isteğim var o hedefe doğru gidiyoruz
Oluruna bırak joe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X