Şimdi Ara

itü odtü boğaziçi mühendislik vs tıp vs temel bilimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

itü odtü boğaziçi mühendislik vs tıp vs temel bilimler

(En Son Oy Tarihi: 3.1.2025)
Giriş

• Pazardan meyve alıyorsun sanki. Hepsi kişiye göre değişir bilemeyiz hatta kendin de bilemezsin bu yol nereye gidecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi bilkent mühendislikleri. İtü, bilkent odtü boun ile aynı ligde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp.sözü reise birakip kaciyorum.

• %100 burslusundur umarım %100 burslu değilsen hiç boşuna konuşma
  • Temel bilimlere gidip napican geç ...
    Mühendislikte ilk yıllarda tıpa gore az kazanırsın ama ilerleyen yıllarda iyi konuma gelip güzel paralar kazanabilirsiniz

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    İlk 300 girmiş kendisi önceki mesajlarindan hatırlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    kardeşim o herif reis meis değil sence kötü niyetli olmayan bi insan kendi kendine internet sitesi açıp bilmem memurlar nette kendine ait 2 hesapla farklı kişiler yazıyomuş gibi yorumlar döndürür mü
    en iyisi face' ten itü makine odtü bilgisayar mezunları tarzından sayfalardan ""normal"" insanlar bulup konuşmak mühendislikte hiç de kötü bi durum yok
  • Hahahha uzaya çıkan ilk türk itüden olacak. yok aynı kulvarda değil falan filan saçmalık bunlar. istanbulda oku bi kere yaşıyorsun, tadını çıkar.

• Babasi zengin olup iş garantisi olanlar icin en iyisi muhendislik. Ama ben gibi babasindan bisey beklemeyenler, gelir olarak sikinti cekmek istemeyenler icin tabiki de tıp.

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    Mf4cuyum zaten trollugune yazdim buralar bi karissin diye

• Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    aynen itüdeyim ortam sağlam da işte hazırlığı geçtim dönem ortasında, ikametgah-yurt işleri falan bi sıkıntım var okulla ilgili o yüzden göZe gelmemek için giriyorum tekrar sınava puan bi elimde dursun
  • Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    hahahhahhah ben birazdan kaçarım hiç papaz olmayayım şimdi nicotinel micotinel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

İlk 300 girmiş kendisi önceki mesajlarindan hatırlıyorum
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 27 Mayıs 2016; 16:08:21 >
  • Bilkent'e kötü üni. diyen yok zaten. Başka üni. kazansaydın yine Bilkent'i böyle her mesajında övermiydin acaba.
    Kendin demiştin bir konuda çocukluğumdan beri her gün 12-13 saat çalışıyorum diye. Bi zahmet o dereceleri, ortalamaları yap.
  • Ben de bilkent istiyorum ama senin gibi tipler varsa okuldan kosarak uzaklasırım bu ne ya iki lafından biri bilmem kacıncıyım herkesi asagılıyosun benim 120. Arkadasım var bogazici elektrikte bi kere bile kendini övdügünü görmedim fakesin herhalde yok yani o kapasiteki insanlar ego kasmaz zaten ihtiyacı yoktur

• tamam itü bilgisayar 4 bin ile alıyo kontenjan sayısı 3 kat daha fazla olmasına rağmen. itüye girenlerin ortlalama başarısı bilkentlilerin ortalama başarısından çok daha yüksek
    uç örneklere de bakalım itüden 3 başbakan 1 cumhurbaşkanı çıkmış bilkente bakalım bu kadar bakan bile çıkmamıştır. hani sen ister kabul et ister kabul etme insanların aklına en iyi üniversiteler diyince her zaman boğaziçi odtü itü gelecek bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükadamolcam

Ben de bilkent istiyorum ama senin gibi tipler varsa okuldan kosarak uzaklasırım bu ne ya iki lafından biri bilmem kacıncıyım herkesi asagılıyosun benim 120. Arkadasım var bogazici elektrikte bi kere bile kendini övdügünü görmedim fakesin herhalde yok yani o kapasiteki insanlar ego kasmaz zaten ihtiyacı yoktur
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 27 Mayıs 2016; 16:08:34 >
  • Mesaja bak.
  • hadi ben biraz lys kasayım sen de tipik bi özel üniversiteli gibi ego kasmaya devam et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.