Şimdi Ara

Hacettepe'de Mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
6.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hacettepe'de Mühendislik okunur mu ? (Elek-Elekt, Makine, Otomotiv, Endüstri, Bilg) Teknik olmadığı için dezavantajı olacağını düşünüyorum. Okuyup memnun olan/olmayan var mı ? Ne gibi dezavantajlar sunar ? Odtü, itü,boğaziçi gibi üniv. yanında ve master imkanları nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArasssÇ -- 18 Nisan 2016; 21:10:12 >

• Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thephantomoftheopera

Takipteyim.
    Hocam dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi ciddi mi sordun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-737509612 -- 18 Nisan 2016; 20:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thephantomoftheopera

Takipteyim.
    Ankarada iş pazarı küçük bu yüzden odtü ve bilkent mezunları daha çok söz sahibi diyorlar. bir hacettepe mezununun istanbulda nasıl karşılandığını bilmiyorum.
  • Ciddi sordum hocam neden ki ?
  • İşte hocam benim de aklımda soru işareti yaratan bu. Diğer üniversite mezunlarının avantajları yanındaki konumu.
  • ArasssÇ kullanıcısına yanıt
    Hocam Hacettepe mühendislikte yabana atılacak bir üniversite değil. Savunma sanayinde çalışan birçok hacettepe mezunu mühendis var. Belki bir ODTÜ'lüye göre şansı birazcık daha düşük olabilir. Ama kendini geliştirerek aradaki farkı kapatabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-737509612

Hocam Hacettepe mühendislikte yabana atılacak bir üniversite değil. Savunma sanayinde çalışan birçok hacettepe mezunu mühendis var. Belki bir ODTÜ'lüye göre şansı birazcık daha düşük olabilir. Ama kendini geliştirerek aradaki farkı kapatabilirsin.
    Up
  • Benim de önceliklerim

Ytü/hacettepe
    İyte
    Ege/deu

Bunların dışındaki üniversitelere gitmeyi düşünmüyorum. Bu üniversiteler mühendislikte ilk 10 da.
    Şimdi bunlara da bok atarlar
  • Up
  • Hacettepe linkedin verilerine bakabilirsin mezunlar havelsan aselsan gibi gozde yerlere yerlesiyo tamamen sana bagli kendini gelistirmedikten sonra en baba universite bile bi halta yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius. -- 13 Haziran 2017; 20:18:24 >
  • Hacettepe elektrik elektronik mühendisliği geçen sene abet akreditasyonu aldı. Şu anda sadece boğaziçi odtü itü bilkent ve hacettepe ee'nin abet'i var. Bu bölümün kalitesi ve olanakları çok iyi. Aselsan roketsan gibi savunma sanayinden firmalar her yıl bu bölüme giderler, öğrencilere şirketlerini tanıtırlar. Öğrenciler mezun olunca firmalarına başvursunlar diye. Odtü'ye bilkent'e de giderler aynı şekilde. Aselsan'da sayısız mühendis ve üst düzey yöneticiler hacettepe ee mezunu. Hacettepe ee'nin endüstri kurulu var. Onun şimdiki başkanı da aselsan genel müdür yardımcısı. Hacettepe ee'nin web sitesini ve resmi facebook sayfasını mutlaka incelemelisin.
  • Up
  • yav arkadaş bu soruyu soran insanlar üniversite okuyacak ya ben ona yanıyorum kendini boğaziçi itü ye atınca tamam mı sanıyorsun sen? kuzenim erciyes mezunu kendi startup ını kurdu. güzel de para kazanıyor her şey insanın kendisinde bitiyor bi anlayın şunu
  • Okunmaz.
  • Up
  • odtüden mezun olmayan dilencilik yapmaya mahkumdur
  • sportmen_ kullanıcısına yanıt
    startup ne üzerine ?
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    hava yolu şirketlerine uygulama geliştiriryorlar
  • Üniversite ne fark eder ? Atıyorum sen hacettepede veri yapıları görüyorsun aynı ders itüde de var. Aynı şeyler anlatılıyor. Orda da sana sıralama algoritmaları, ağaçlar falan anlatacaklar burda da. Sadece şehirler farklı olur sosyallik bakımdan farklı olur belki ya da hocanın anlatış tarzı derste işlenen sorular farklı olur gerisi büyük oranda aynı yani . Çok da takılacak bişey değil. Sana bağlı bir durum. Burdaki liseliler durumun farkında olmayabilir ama üni okuyanlar fark etmiştir umarım ne demek istediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 14 Haziran 2017; 18:45:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.