Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliğinde Bahçeşehir vs Hacettepe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Bahçeşehir'i hiç katmamıştım listeye ama neden olmasın dedim, sonuçta o da koç bilkent olmasa da sıralamada yüksek üniversite. Ama özel üniversitelerde 1k lık biriyle 100klık birinin aynı yerde okuması olayı çok belirsiz. Çevremde bazı kişiler etkiler diyor bazılarıysa etkilemez diyor o yüzden kafam karışık. Fakat İstanbul'da olması da sosyal yönden iyi gözüküyor. Öbür yandan Hacettepe özellikle savunma şirketleriyle çok ilişkili ve mezunlarının yurt dışı oranı da bana iyi geldi. Bir de şöyle bir şey var Bahçeşehir 4300 Hacettepe 5200 fakat Bahçeşehir sadece 15 kişi alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• tıp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hacettepe

• Hacettepe tabiki arkadaşım yüzde 50 burslu okuyor okulda türkçe konuşan yokmuş neredeyse suriyeli arap afgan...... Hiç memnun değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ODTÜ endüstri

• bahçeşehir kapışamaz hacettepeyle. yeditepe belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım hacettepeyi öne yazacam ama yeditepeyi de eklesem mi diye düşünüyorum. Tıpta falan çok iyi de bilgisayar mühendisliği nasıl bilmiyorum.

• Bahçeşehirin kampus dedikleri yeri çok kötü değil mi ya

• Bahçeşehirin akreditasyonu da yokmuş tek avantajı İstanbul'da olması belki yurt dışı bağıntılarını güçlendirir diye bir tahmin yaptım onun dışında her şey Hacettepe'den yana

• İkisi arasında Hacettepe hocam

• Bau bile kendini hacettepe ile karşılaştırmaz

• Bu arada 1.6kya Hacettepe gelir değil mi? O kadar hızlı yükseliyor ki insan tereddüt ediyor.

• Bau yerine yeditepe yazin daha iyi bana kalırsa. Yada ozu ee ie yazin çap falan yapın.
    Bauyu genel olarak beğenmiyorum.
    Hacettepe en mantıklısı gibi duruyor ama dediğim seçenekler de yazılabilir bana kalırsa

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben her şekilde Hacettepe diyorum.

• sen sıralamana bir tık yazık etmişsin gibi.

• Adam 1.6k ile hacettepede mühendislik okuyor. Ceng sevdası zor iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 23 Kasım 2022; 8:27:27 >
  • Bu meseleyi yazın sonunda hacettepenin iyi olduğunu söylereyek kapattık sanıyordum, tekrardan kafamı karıştırmayın.

Ne yapsaydım, sırf odtü itü olsun diye ömrümde görmek istemediğim makine, endüstri vs mi seçseydim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 23 Kasım 2022; 9:34:12 >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Daha konuştuğum 1 kişi bile hacettepe ceng kötü demedi, hatta üniversite etiketi olarak hacettepeye gelerek 1-0 önde başladınız diyen hocalar da var. Çok da abartmayın yani yaz boyunca burada "o sıralamaya hacettepe mi yazılır" muhabbeti döndü ama gerçek dünyada kimse ya hacettepe ytü tier 2 muhabbeti yapmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.