Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ MATEMATİK vs YTÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

BOĞAZİÇİ MATEMATİK vs YTÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2024)
Giriş
  • İkisinden birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz? Sebepleriyle birlikte yazınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boğaziçi matematik okur yazılıma kayarım daha mantıklı geliyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • usenol kullanıcısına yanıt
    Akademi düşünmeyen biri için mantıklı değil ama

• Ben kendi tercihime göre bu yolu tercih ederdim tabii ileride ne istedigin ne düşündügüne göre değişir durum

• koc ya da bilkentte burslu matematik okurdum. ama muhendislikteki gibi geceyim yeter diye dusunmemek lazim. aldigin dersi tamamen anlaman lazim yoksa geregi yok bence.
  • niye hocam boun, bilkent ya da koçtan kötü bir okul mu
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boun mat vs ler nereden cikti ki her bolumle kiyasliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up, cevapları merak ediyorum

• dostum boğaziçi matematik bence çok yüksek, ona bakılırsa boğaziçi-odtü arasındaki fark çok mu fazla? odtü 40k-45k arasında. boğaziçi 14k.

babamın arkadaşının oğlu okuyordu en son, yazılıma kaymanın biraz daha zor olduğunu söylüyorlar. biraz daha ekonomi, banka sektörüne kayıyorlar gibime geliyor. ders programlarından incelemelisin.

ytü bilgisayar bence, boğaziçi turkiyenin en iyi universitesi olabilir belki de fakat açık ara olduğunu düşünmüyorum. sonuç olarak odtü,koç,bilkent de güzel boğaziçi kadar sağlam ama puanları bir tık alttadır.

ama matematiğe çok ilgin varsa ve idealistsen boğaziçi matematik bana göre çok iyi bir tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 30 Temmuz 2020; 15:40:5 >
  • YTÜ bilgisayar.
    Boğaziçi bu ülkedeki en iyi üniversite olabilir ama matematik bölümü çok iyi bir bölüm değil. Akademik düşünmüyorsanız sıkıntı olabilir. Yazılıma yönelmeyi düşünenler için YTÜ bilgisayar daha mantıklı. Evet YTÜ bir Boğaziçi değildir ama yine de fena bir üniversite değil.
  • akademisyenlik düşünmüyorsan YtÜ ceng tabiki
  • yazılıma kayarım falan gibi bir düşüncen varsa o işler öyle kolay olmuyor. bölümü okuyanların birçoğu daha bitirmeden bölümü bırakıyor. bırakmayanların da anca bi %5lik kısmı yazılıma kayıyordur. temel bilime ciddi anlamda ilginiz yoksa yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphagunner_ -- 30 Temmuz 2020; 15:17:34 >
  • Ytü ceng bence bogazicide olsa matematik iyi bir bölüm değil iş alanı dar ve gereksiz zorlar ceng daha iyi ama burda senin ne istediğin önemli ikisi bana kalırsa. Alakasiz bölümler biri mühendislik biri temel bilim kendini nerede görmek istiyorsun bunu dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasındaysan boğaziçi mat derim ing gelişir en azından başka bir bölüme kayabilirsin sonradan. Başka bir üni'de ceng düşünmez misin?
  • Bu yorumu ben yazmıştım geri alıyorum akademi düşünmüyorsan yazma iş alanı dar diyen biri oradan buradan duyduğu dedikodularla konuşuyordur bölüm hakkında bilgisi yoktur dikkate almayın bu arada bu sorunun cevabı ne yapmak istediğine bağlı bilgisayar yapmak istediğine karar verdin diyelim bilgisayar bilimi içinde ne yapmak istediğine bağlı kafanda yazılımcı olmayı oturtmuşsan ytü bilgisayar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 30 Temmuz 2020; 17:40:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.