|
Bildirim
|
cevre muhendisi mi
birak gitsin ya tip bu tip 28 olsun 38 olsun cvre muhendisi oldugunda 28 yasina kadr kazanacagin parayi tiptan mezun olunca zaten direkt kazanirsin insaallah |
kayıt yaptırmayacaktıysan eğer ne diye tercih yapıp bir kişinin tıp okuma hayalini suya düşürdün diye sorarlar adama. ben de bi mühendisliği kazanıp kaydolmamıştım geçen sene, hâlâ daha vicdan azabı çekiyorum.
|
Babam Tıp'a başladığında 28 yaşındaydı mesleği vardı ama bir yandanda okuyordu 35 inde mezun oldu yaşlı dediler güldüler ettiler çevre çok olumsuz yorum yaptı ama şimdi herkes çatlıyor babam çoğu zaman şunu diyor iyiki kimseyi değil kendimi dinlemişim adam mezun olduğunda 3 çocuğu vardı şimdi 45 yaşlarında felan çokta iyi bir doktor senin kazandığın üniversiteden mezun oldu bence kendine güven etrafı dinlemeden git 28 dediğin yaşta hiçbirşey yok yeterki alanı bölümü sev
|
Geleceği olmadığını nerden çıkardın? Forumlarda kulaktan dolma bilgiyle ahkam kesmeyin, ee makina bilgisayar hariç işsizsin çöp meslek kafasından bi çıkın.
Sana gelince kardeşim amaç para kazanmaksa odtülüsün özel ders versen yine kazanırsın. Bu saatten sonra tıpa girmezdim ben |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musleraa25 -- 13 Ağustos 2016; 12:56:13 > |
|
|
|