Şimdi Ara

PHARMATON GİBİ AKTİFLEŞTİRİCİ MADDE KULLANAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar faydasını görüyor musunuz? Yan etkileri nasıl bir de

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pharmaton Gibi Aktifleştirici Madde Kullananlar

Pharmaton gibi aktifleştirici madde içeren takviyeler, yorgunluğu azaltmaya ve enerji seviyelerini artırmaya yardımcı olabilecek popüler ürünlerdir. Ancak bazı kişiler, bu takviyelerin cinselliğe fayda sağlayıp sağlamadığını merak etmektedir.

Pharmaton'un Cinselliğe Faydaları

Pharmaton'un cinselliğe doğrudan bir faydası olduğuna dair bilimsel bir kanıt yoktur. Ancak Pharmaton'un içinde bulunduğu aktifleştirici madde olan ginseng, bazı araştırmalarda cinsel işlev üzerinde olumlu etkilere sahip olduğu bulunmuştur.

Supradyn Energy Focus'un Cinselliği

Supradyn Energy Focus da Pharmaton gibi ginseng içeren bir aktifleştirici madde takviyesidir. Ancak Supradyn Energy Focus'un özellikle cinselliği artırdığına dair herhangi bir bilimsel kanıt bulunmamaktadır.

Pharmaton Vitality Nedir? Ne İşe Yarar?

Pharmaton Vitality, B vitaminleri, C vitamini, D vitamini ve magnezyum içeren bir multivitamin takviyesidir. Genel sağlığınızı ve zindeliğinizi desteklemeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ancak Pharmaton Vitality'nin özellikle cinselliğe fayda sağladığına dair herhangi bir bilimsel kanıt yoktur.

Pharmaton Cinsellik

Pharmaton'un cinsel gücü artırdığına dair yaygın bir inanış olsa da, bu iddiayı destekleyen bilimsel kanıtlar sınırlıdır. Pharmaton, yorgunluğu azaltmaya ve enerji seviyelerini artırmaya yardımcı olabilirken, cinsel işlev üzerinde doğrudan bir etkisi olduğuna dair yeterli kanıt yoktur.

Sonuç

Pharmaton gibi aktifleştirici madde içeren takviyelerin cinselliğe doğrudan bir faydası olduğuna dair güçlü bilimsel kanıtlar bulunmamaktadır. Ancak ginseng gibi bazı aktifleştirici maddeler, cinsel işlev üzerinde bazı olumlu etkilere sahip olabilir. Cinsel sorunlar yaşıyorsanız, nedenini belirlemek ve uygun tedavi seçeneklerini tartışmak için bir sağlık uzmanına başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pharmaton sadece iştah açıyor ya kullanma onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yorgunluk halsizlik için 2 defa doktora gitmiş, onlarca takviye kullanmış ve bu konuda çok araştırma yapmış biri olarak şunu söyleyeyim gidin doktora kan ahlili yaptırın vitamin eksikliği yoksa boşuna vitamin kullanmayın çünki hiçbir işe yaramayacak. eksikliği olan adamda bunlar farklılık yaratır. pharmatona gelince multivitamşn+ginseng takviyesidir. içindeki vitaminler eksikliği olmayana yine etki yapmaz ancak içerisindeki ginseng özellikle cinsel güç sağlamak için kullanılır. pharmatonda az miktarda var. cidden gece gündüz fişek gibi olmak uyuyamamak enerji dolu olmak istiyorsanız sadece ginseng takviyesi alın. aksi taktirde ginsegi çıkarsan pharmatonda hikaye.
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    önerebileceğin bir takviye var mı hocam pharmaton dışında
  • hocam , pharmaton supradyn bunlar içerik olarak sporcu vitaminleriyle yarışamazlar bunların içeriklerine internetten ulaşabilirsin . pharmaton,supradyn içerik olarak çokta yeterli ürünler değildir benim gözümde bunların içindeki vitamin mineral değerlerine bakabilirsin internetten
  • Hiç bir faydası yok ben de solgar kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: general188

önerebileceğin bir takviye var mı hocam pharmaton dışında

piyasadaki içeriği en dolgun olan muliviamin ve bitki takviyesi solgar vm 2000
  • Ginseng öneririm 14-15 saat mesaide ayakta tutuyor beni müşterilerle savaşıyorum bildiğin. Dükkanda satıyoruz ayrıca her gevşediğimde yutuyorum bir hap

• Ben kullandım tek faydası gece 3 te yatarsın 8e saat kurarsın dinç hissedersin. Dershanede kafa daha iyi basar benim öyle oluydu. Ama 2 kutu bitirdim karaciğerimde sıkıntı çıktı zararlı. Doktorlar kullanmayın diyor

• Pharmatonun o pill lerden birinin içini çıkardım bir dahada yutmadım

• aman sakın kardeşim 1kutu kulandım benım karaçiğerde sıkıntı çıkardı baya perişan oldum sınav öncesi
  • ben kullanıyordum hocam iştah açtığı gerçekten doğru ama ben faydasını gördüm diye düşünüyorum. belki psikolojikti belki etki etti bilemem. sabah bir kapsül atıp izbandan indikten sonra da marketten nescafe express patlatınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: general188

Arkadaşlar faydasını görüyor musunuz? Yan etkileri nasıl bir de

Pharmaton içeriğindeki Ginseng sayesinde uyarıcı etki gösterir buna alternatif Supradyn All Day kullanabilirsin..uzun yıllardır kullandığım vitamin tavsiye ederim gün içerisinde etkisini hissedebilirsin....
    Bunu dışında B Vitamini takviyesi Benexol öneririm...
  • Pharmaton Vitality kullanıyorum ayrıca faydalarını da okudum ginseng içeriği ile şu an tüm enerji ihtiyacımı karşılıyor ve gün içinde yorulmuyorum.

• bilader alma ne gerek var az biyoloji biliyorsan suda çözünenlerin çoğunu işeyip tuvalete atacaksın onun yerine meyve al onu ye ne gerek var kimyasala

• son 2 ay supradyn energy focus kullanmıştım işe yarıyo ama bu dönemlerde gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wXeraf -- 15 Eylül 2021; 10:17:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.