Şimdi Ara

RİTALİN İLACIYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • duyduğuma göre beyni tam güç çalıştırıyormuş,rokete bağlatıyormuş,kullanan var mı bilgisi olan?

• sakınlestirici degilmi bu ya
  • Evet beyler bnde merak ettim
  • Sınav önemli ama sağlığımız kadar değil,bu yüzden ilaç kullanılmayı kimseye tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Evet beyler bnde merak ettim

Konuyla alakasız ama imzanın 15 20 saniye boyunca kovalamaya çalıştım
  • Ritalin cok acayip bir olay herkeste işe yaramaz ben de yaradı ama dediğin gibi full randımanlı çalıştırır beynini
  • İlaç kullanmanı tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 2 Ekim 2013; 19:16:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: solmazhüseyin

duyduğuma göre beyni tam güç çalıştırıyormuş,rokete bağlatıyormuş,kullanan var mı bilgisi olan?

Kırmızı reçete ile yazılır.

36 MG Concerta 10 mg ritalin kullandım. sabah 7 den akşam 23 e kadar pür dikkat geziyordum.

Ancak bir kaç ay sonra bende el titremeleri başladı. Kalemi tutamaz oldum. Bende kalıcı hasar bıraktı bu şekilde.

Ayrıca aşırı terleme yapıyordu bende. Ter kokusundan yanaşamıyordum millete.

İş sizde bitiyor aşırı hiperaktif değilseniz. O ilaçlar beyninizi tam kapasite ya da tam güçte çalıştırma gibi bir şey yapmaz.

Sizde tokluk hissi ve beraberinde uykuyu yok eder. Gece 12 den önce uyumanız imkansız gibi. Hele ilk iki hafta ilaca alışma sürecinizde baş ağrısı bulantı hissi sizi mahveder.

Ayrıca çalışmadığın zamanlarda da kullanma. Ciddi anlamda bir doping etkisi yaratıyor ancak bir yandan da sinir sistemini harap ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 2 Ekim 2013; 19:19:26 >

• ritalin dikkat için iyi bir ilaç fakat yan etkileri kişiden kişiye değişir ben 1.5 2 ay sonra bıraktım o yüzden tavsiye etmem hiç değmez

bende olan yan etkileri ; çabuk yorulma (0 spor) , kalbin hızlı atması , sürekli acıkma , zaten uyuyamıyordum uykusuzluk ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpL800 -- 2 Ekim 2013; 19:43:02 >
  • bu ilacı kafanıza göre almayın kırmızı reçete
    her vucüt aynı tepkiyi vermeyebilir ben de konsantrasyonu sağlıyordu ama başka bir arkadaşım uykumu getiriyor diyor kesin bir şey söylemek zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: solmazhüseyin

duyduğuma göre beyni tam güç çalıştırıyormuş,rokete bağlatıyormuş,kullanan var mı bilgisi olan?

Az miktarda kokain de aynı şeyi yapar şimdi ne alakası var deme araştır çok alakası var. Ayrıca bir şey yapılırken optimum kullanım aralığından bir kaç kademe ustte maksimum kullanım değerleri belirlenir ki normal kullanımda sıkıntı yaşamayasın. Beynini uçurursun uçurmasına ama ilaç bitinca ne kadarı geri gelir bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şu reklamlarda çıkan ilaç nedir? Onun zararı var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 2 Ekim 2013; 20:53:47 >
  • Bu ilac bu isler icin hazirlanmis bir ilac degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.