Şimdi Ara

Limit yayınları kullananlar Limit iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
33.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit yayınları kullananlar arkadaşlar bu yayın iyi mi?

Biyoloji El kitabı , Paragraf kılavuzu, coğrafya , tarih s.b , ya da sayısal dersler için nasıl iyi mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Limit Yayınları: Zorluk Derecesi ve Kullanıcı Yorumları

Limit Yayınları, özellikle matematik alanında eğitim materyalleri sağlayan tanınmış bir yayınevidir. Yayınlarının zorluk derecesi, öğrencilerin sıklıkla sorduğu bir sorudur.

Limit Yayınları Zor mu?

Limit Yayınları'nın zorluk derecesi, kullandığın kitaba ve öğrenim seviyene göre değişir. Genel olarak, ortaokul ve lise seviyesindeki kitapları, temel kavramları anlamak isteyen öğrenciler için uygundur. Ancak, üniversite seviyesindeki kitaplar daha teknik ve zor olabilir.

Limit Yayınları Zorluk Seviyesi

• Ortaokul Seviyesi: Temel kavramları anlamak için kullanılabilir, zorluk seviyesi göreceli olarak düşüktür.
    • Lise Seviyesi: Daha karmaşık konuları ele alır, ancak yine de çoğu öğrenci için erişilebilirdir.
    • Üniversite Seviyesi: Teknik ve zorlayıcıdır, gelişmiş matematik becerileri gerektirir.

Limit Yayınları Hakkında Yorumlar

Kullanıcı yorumları, Limit Yayınları'nın kalitesi hakkında değerli bilgiler sağlayabilir. Genel olarak, kullanıcılar Limit Yayınları'nın net ve kapsamlı açıklamalarını, bol miktarda örnek problemini ve alıştırmayı beğenmektedir. Ancak, bazıları yüksek zorluk seviyesinden şikayet etmektedir.

Limit Yayınları ile Nasıl Başarılı Olunur?

Limit Yayınları'ndan en iyi şekilde yararlanmak için şu ipuçlarını takip etmelisin:

• Kitapları öğrenim seviyene uygun seç.
    • Kitabı dikkatlice oku ve örnek problemleri çöz.
    • Ek alıştırma problemleri çözmek için çalışma kitaplarını veya çevrimiçi kaynakları kullan.
    • Zorlandığın konularda öğretmeninden veya bir mürebbiyeden yardım istemekten çekinme.

Genel olarak, Limit Yayınları, matematik öğrenmek için değerli bir kaynaktır. Zorluk derecesi, kullandığın kitaba göre değişir, ancak net açıklamaları ve bol miktarda örneği ile çoğu öğrenci için faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biyoloji ve Türkçesini kullanıyorum ikisi de çok iyi soru isabetleri var biyoda 10 soru geçen yıl beğeniyoru mben diğer dersler hakkında yorum yapamam
  • biylojisi güzel. matematiğinin polinomlar kısmına baktım klasik sorular orta derece sorular vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik ve biyolojinin sb beğendim. Paragraf kilavuzunu aldım aldığıma bin pişmanım kaç tane saçma soru var. Hocaya götürüyorum o da çözemiyor paragrafla bunun ne alakası var diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ygs matematik soru bankası sağlamdır baya kalın bi kitap zamanın varsa bitir soruları endemik ayarında karakolun iki tik ustu

• Ygs matematik soru bankası sağlamdır baya kalın bi kitap zamanın varsa bitir soruları endemik ayarında karakokun iki tik ustu

• ygs mat soru bankasi çözülmesi gerek bence yani çözmeden sinava girme demiyorum ama 😁

• İyidir ama şu fosforlulara bedavadan verip iyi yorum yapmalarını istediklerinden sonra baya ön yargıyla yaklaştım yolda bile görüyorum o kitaptan mg

Ps: bio el kitabı baya iyi

• AcemiKovboy kullanıcısına yanıt
    Eh be kardeşim ne abartmissin karekoke yaklaşmaz bile özgün soru hiç yok nerdeyse arkadaşlarım cozuyodu soru getiriyorlardı hep aynı soruları tekrarlamış durmuş kalın yapicaz diye uzatmislar

Gereksiz bir kitap her soruyu tutturduk yazmışlar arkasına bide yüzsüz yüzsüz tek tutturduklari şey aynı konudan bi soru olmasi ama tutturduk yaziyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.