Şimdi Ara

Karekök mps kullananlar tavsiye eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir üç dört beş testini çözerken (orta-zor) bölümlerin 1 saate yakın bitirdiğimi farkettim ve aşırı derecede vakit kaybı yaratıyor bana, ayriyeten matematik pratiğimde zayıf zaten

Arkadaşlar şöyle, bu çocuk hiç bir şey bilmiyor değil ama yeterli de değil. Geliştirmeli kendisini. Dediğiniz bir kitapsa karekök mpsyi hemen alacağım.

Tavsiye eder misiniz ?

(Karekök mps ayt)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene kullanmıştım çok faydasını görmüştüm, kitabı silip süpürdüm üstüne 345+karekök ayt sb+apotemi trigo,türev,integral çözdüm sonuç mat2 full.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 14 Kasım 2018; 13:23:17 >
  • Up

• hangi denemeleri çözdün hocam tyt/ayt mat adına
  • 345,acil çözdüm tyt/ayt mat bölüm denemesi olarak.
  • Onermeyen kişi tonguccudur ben eğer zaman kalırsa mps geolari almayı düşünüyorum ah birde çözümlerini yapacak baba yiğit ortaya çıksa

• Hocam sıralamanız kaçtı ben de ayt matta full çekmek istiyorum tavsiyeleriniz nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Hocam sıralamanız kaçtı ben de ayt matta full çekmek istiyorum tavsiyeleriniz nedir ?
    ham 37k obp düşük olduğudan baya geri atmıştı ne kadar olduğunu tam hatırlamıyorum, ben ayt matta geo dokunmadım geçen sene geometri baya leşti o yüzden sadece mat hakkında yaptıklarım söyleyeyim, ben açıklise mezunu olduğum için ayt mat adına ilk çözdüğüm kaynak karekök mps-1 idi, sonra 345i çözmüştüm ardından karekök lys mat ve apotemi fasiküllerini çözüp mat2'yi öyle hallettim ardından zaten 1 aylık zamanım kalmıştı geri kalan zamanı sadece deneme çözmüştüm onlarda 345-acilin mat bölüm denemeleri ve forum da beğenilen genel denemelerdi.
  • Eğer bahsettiğiniz şu kitapsa
    kitapsec.com
    AYT Matematik 1. Kitap Karek�k Yay�nlar� | 9786057554154
    https://www.kitapsec.com/mobil/ayt-matematik-1-kitap-karekok-yayinlari_urn327013.html
    zorluk seviyesi nasıldır ?

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Dediğin ayt mat mps ise ben de çözdük bu + 345 ile 32.25 netim vardı pek deneme çözmemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.