Ocak başında bitmişti ama tekrar yapmadığım için sınava doğru pek sağlam değildim. Şimdi ocak sonu veya şubat ortası gibi bitirip bol bol tekrar yapmayı düşünüyorum. Geçen sene bana konuları erken bitirmenin tekrar yapılmadığında faydasız olduğunu gösterdi. Bitirmek için kasmadan öğrenerek çalışmanın daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Ham 3.9k Yerleştirme 4.6k geldi.
jhaer_ys
kullanıcısına yanıt
Hocam bir tm öğrencisine fen için ne önerirsin? Palme konu anlatımları nasıl? Ordan konuları güzelce bitirip deneme atmak mantıklı mı?
thebossmyy
kullanıcısına yanıt
Palme kitaplarını kullanmadım hocam. Video izleyerek çalışabiliyorsanız Senin Biyolojin-Gülçin Hoca-Fiziklebarış güzel anlatıyorlar. Deneme olarak ne varsa çözülebilir. BS Paraf Toprak güzel yayınlar. Konu anlatım kitabı kullanmadım öneremeyeceğim. Sizin yerinizde olsam video izleyip not alarak çalışırdım üstüne sınava kadar bölüm denemesi çözerdim.
jhaer_ys
kullanıcısına yanıt
Hocam netlerinizi yazar misiniz sikinti olmassa.Bu siralama kac nete tekabul ediyor merak ettim bide obpyi
Şubatta en son bitkiyi bitirmiştim ve tamamı bitmişti ama mart nisan mayıs ayları verimsiz geçtiği için istediğim olmadı.Önemli olan konuların erken bitmesi değil sağlam bitmesi ama nisan sonunda bitse denemelere zaman kalır iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: kutaz
Şubatta en son bitkiyi bitirmiştim ve tamamı bitmişti ama mart nisan mayıs ayları verimsiz geçtiği için istediğim olmadı.Önemli olan konuların erken bitmesi değil sağlam bitmesi ama nisan sonunda bitse denemelere zaman kalır iyi olur
Aynen ama konular bitmeden de deneme çözülebilir. Zaten o zamana kadar çoğu konu bitmiş olacaktır.
jhaer_ys
kullanıcısına yanıt
konu ile alakasız ama obp kaçtı acaba hocam?
sayidjarrah16
kullanıcısına yanıt
102 tyt 72.5 ayt sayısal 4.6k 47.75 ayt eşit ağırlık 4.4k(36.25 matematik) 89 obp
ocak sonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme