Şimdi Ara

Derece yapanlar konularınız ne zaman bitti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Up merak ettim ben de
  • Ocak başında bitmişti ama tekrar yapmadığım için sınava doğru pek sağlam değildim. Şimdi ocak sonu veya şubat ortası gibi bitirip bol bol tekrar yapmayı düşünüyorum. Geçen sene bana konuları erken bitirmenin tekrar yapılmadığında faydasız olduğunu gösterdi. Bitirmek için kasmadan öğrenerek çalışmanın daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Ham 3.9k Yerleştirme 4.6k geldi.
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tm öğrencisine fen için ne önerirsin? Palme konu anlatımları nasıl? Ordan konuları güzelce bitirip deneme atmak mantıklı mı?
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    Palme kitaplarını kullanmadım hocam. Video izleyerek çalışabiliyorsanız Senin Biyolojin-Gülçin Hoca-Fiziklebarış güzel anlatıyorlar. Deneme olarak ne varsa çözülebilir. BS Paraf Toprak güzel yayınlar. Konu anlatım kitabı kullanmadım öneremeyeceğim. Sizin yerinizde olsam video izleyip not alarak çalışırdım üstüne sınava kadar bölüm denemesi çözerdim.
    Hocam netlerinizi yazar misiniz sikinti olmassa.Bu siralama kac nete tekabul ediyor merak ettim bide obpyi
  • Şubatta en son bitkiyi bitirmiştim ve tamamı bitmişti ama mart nisan mayıs ayları verimsiz geçtiği için istediğim olmadı.Önemli olan konuların erken bitmesi değil sağlam bitmesi ama nisan sonunda bitse denemelere zaman kalır iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaz

Şubatta en son bitkiyi bitirmiştim ve tamamı bitmişti ama mart nisan mayıs ayları verimsiz geçtiği için istediğim olmadı.Önemli olan konuların erken bitmesi değil sağlam bitmesi ama nisan sonunda bitse denemelere zaman kalır iyi olur
    Aynen ama konular bitmeden de deneme çözülebilir. Zaten o zamana kadar çoğu konu bitmiş olacaktır.
    konu ile alakasız ama obp kaçtı acaba hocam?
  • sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    102 tyt
    72.5 ayt sayısal 4.6k
    47.75 ayt eşit ağırlık 4.4k(36.25 matematik)
    89 obp
  • ocak sonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.