Şimdi Ara

PKBO konuları ne kadar sürede biter? Veya bitirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up
  • mikail hoca + Br yaptım fişek gibi hissediyorum kendimi :D :D ne kadar sürede bitirdim pek emin değilim ama 1 ayda bitti herhalde
  • Cahilliğime verin ama pkob ne demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru çözüm programı
  • Permütasyon kombinasyon binom olasılık
  • Sorunlu konular Matematiğin en zor konularından biri bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

mikail hoca + Br yaptım fişek gibi hissediyorum kendimi :D :D ne kadar sürede bitirdim pek emin değilim ama 1 ayda bitti herhalde

mikail kaç yüz saat anlatıyor? ayrıca hızlandırılabiliyor mu?
  • İki günde bitirdim mezunum karekök çözdüm seninde kötüyüm dedigine göre bence 4 güne bitirirsin inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir haftada yüzde 70ini tamamlayacaksın geriye kalan kısmı ise sana bağlı değil zeka sorusu gibi sorarlar sınavda
  • calisanogrenci C kullanıcısına yanıt
    vimeo repeat and speed isimli chrome uzantısını indirip videoları hızlandırabiliyorsun. aynı program tekin hocanın, nejdet hocanın sitesindeki videoları da hızlandırabiliyor.
  • Düşünceleriniz için sağolun
  • binom için ceyhun hocanın +1 videosu fazlasiyla yeterli 30 dk lık videoda binom bitiyor çok iyi anlatıyor beyler

• Sınavda kolay çikarsa ve konuya sıfır oldugun icin yapamazsan kötü olur zaten soru sayisi azaldı ben sonlara bıraktım biraz behzat hocadan dinlerim

reis ben 2x'e alıp izliyorum on numara oluyor tavsiye yoksa çok yavaş anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

reis ben 2x'e alıp izliyorum on numara oluyor tavsiye yoksa çok yavaş anlatıyor

bende öyle moruk hocasına göre değişiyor, ulan 2x ile alışmışım 1.x e alınca farklı bir adamdan dinliyorum sanki.
    aynen moruk :D
  • Binomu 2-3 saatte halledersin. Permütasyon Kombinasyon ve Olasılığı ömrün boyunca halledemezsin. Ha sınavda yapcak kadar bileyim diyorsanda 1 haftada biter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.