Şimdi Ara

3 ayda geometri ne kadar yetişir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geometride üçgende alandayım. Aynı zamanda ayt Matematikte de eksiklerim var. Bazi arkadaşlarım geometriyi sal diyor sizce yetişmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim üçgenler bu hafta cuma günü biter birey bden. Ben yetiştireceğime inanıyorum. Ama yapılabilecek en mantıklı hareket üçgenlerde sonra analitik geometriye geçmek gibi o konuda napacagim kararsizim. Bu iki konuyu bitirsek bile toplam 7-8 net edeceğini düşünüyorum Tyt Ayt toplaminda o yüzden devam hocam :)
    ayt mat dışında diğer derslerde tamsan

3 ayın 2 ayını full konu kas hepsi biter üçgen ve dörtgen mantığını oturttuktan sonra geoda tyt de netlerin çok artacak zaten geriye çember ve katı cisim kalıyor çemberde uzunluk' hariç sıkıntı çekmezsin katı cisim zaten geonun en kolay konusudur

son 1 ayda denemeler vb. gelişir bir şekilde

ha yapamayacaksan da üçgen-dortgen bitirip analitiğe geç en çok soru bunlardan gelecek

ama bence geoyu bırakma ösym'nin en az zorladığı derslerden biridir öğrenciler ön yargı nedeniyle yapamıyorlar sadece başka bir sebebi yok ki ösym'de zorlamıyor bu sadece benim fikrim değil bir çok kişi böyle düşünmekte
  • Benim üçgenler bu hafta cuma günü biter birey bden. Ben yetiştireceğime inanıyorum. Ama yapılabilecek en mantıklı hareket üçgenlerde sonra analitik geometriye geçmek gibi o konuda napacagim kararsizim. Bu iki konuyu bitirsek bile toplam 7-8 net edeceğini düşünüyorum Tyt Ayt toplaminda o yüzden devam hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Direk analitiğe mi geçelim diyorsunuz?

Bi de tek kaynaktan mi ilerlemeliyiz?

• Cuenta kullanıcısına yanıt
    Hocam ben acili de aldım çözebilsek çok iyi olur aslında. Analitiğe geçmek mantıklı hareket netlerimiz daha hızlı artar diye düşünüyorum. Ama dörtgenler de oradan sırıtmıyor değil Tek kaynaktan rahat bir şekilde yetişir bence ikinci kaynaktan da biraz çözebilsek güzel olur.

• Cuenta kullanıcısına yanıt
    Analitik ne kadar sürer ki tahmini?
  • Bende senin gibiyim hocam. Yetişir diye hala bir ümit çalışıyorum ama pek ümdidim yok.
    Hocam birey b testlerinde son sorular veya son testler seni zorluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam birey b testlerinde son sorular veya son testler seni zorluyor mu?
    Zorlamaz mi hocam :D ben bir de hiphizli izleyim dedim Kenan karayı üçgenleri öyle bitirdim e çoğu gitmiş tabi aklimdan. Video çözümden yardım alıyorum bu aralar azaltmaya başladım tabi oradaki hocada her seferinde hatırlatıyor bilgiyi güzel oluyor.

Yanıt için sağolun hocam. Bu geometri olmuyor diye bırakacaktım az daha :)
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam adınıza sevindim. Bir de ekstra olarak kenan karanın karekök çözüm videolarını izlesek sağlamlaştırırız aslında. Yakın zamanda yatmadan önce izlemek istiyorum. 30 dakika bile izlesek bize bir şeyler katacağını düşünüyorum.

• ayt mat dışında diğer derslerde tamsan

3 ayın 2 ayını full konu kas hepsi biter üçgen ve dörtgen mantığını oturttuktan sonra geoda tyt de netlerin çok artacak zaten geriye çember ve katı cisim kalıyor çemberde uzunluk' hariç sıkıntı çekmezsin katı cisim zaten geonun en kolay konusudur

son 1 ayda denemeler vb. gelişir bir şekilde

ha yapamayacaksan da üçgen-dortgen bitirip analitiğe geç en çok soru bunlardan gelecek

ama bence geoyu bırakma ösym'nin en az zorladığı derslerden biridir öğrenciler ön yargı nedeniyle yapamıyorlar sadece başka bir sebebi yok ki ösym'de zorlamıyor bu sadece benim fikrim değil bir çok kişi böyle düşünmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 12 Mart 2019; 0:0:5 >
  • hocam sıfır değilsen günde 2 saatlik bir çalışmayla 1.5 2 ayda bitirirsin.
  • Benim de üçgenler yeni bitti.analitik yapmayı düşünüyorum önce ondan sonra dörtgen çokgen.
    Bu konulardan kaç soru gelir tahmini Tyt ayt

Ben de birey b+acil cozuyorum

sonuna kadar katılıyorum hocam. İyi geceler
  • Bence fasikül al kültür yayınlarının benim çok hoşuma gitmişti eski ygs-lys basımı hatta çok faydası olmuştu sonra üstüne bayağı kitap gittim ama fasiküller hızlıca bitirirsin ancak sana şöyle bir önerim var bilgi sarmalı çöz içinde bilgi notları var geometride bilmen gereken her şey var onu çöz bir de dediğim fasikülü bulursan konu için fullersin sınavda. 2 ay çok bence çok ciddiyim 3 haftada biter üstüne de acil deneme atarsın tamamdır.Ama daha önce hiç geo görmediysen ve hep boş geçiyorsan denemelerde kolay 1-2 soru hariç 1.5 ay’da tam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 12 Mart 2019; 2:14:4 >
  • Bence " Üçgenleri bitireyim , analitiğe geçeyim " kafasıyla çalışma. Çünkü analitikte de birçok teorem , özellik kullanıyorsun üçgenler harici. Yani dümdüz aban derim.
  • Geometriye bir gün vererek çalışma. Her gün 2 saat ver mesela ama her gün yap bunu, çok ilerlersin.
    Bir de tüm konuları sırayla git. Üçgen bitirip analitiğe geçersen analitikte bazen paralelkenar, yamuk, çokgen, çember vb de çıkıyor onları nasıl yapacaksın?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.