1 saatte 25-1 yaptım bence aşırı zor da değil, gözlerim kan çanağı olduğu için erken bıraktım. İntegral bilmiyorum 4 soru oradan gitti,geoda da 8 soruya bakmadım. yksde 35+ rahat gelirmis pek de zor degil ama bu yksye girsem soruları 2 kez çözemezmişim, 23 yksyi 3 tur dönmüştüm yarın tamamlarım edit: bütün sorulara baktım 34-1 geldi, integrali bilmediğim için bakmadım. 36 soru üzerinden 34-1 geldi, boş soru da trigo denklemlerinden unuttuğum için çözemedim ayt 2019-2021 arası tyt 2023 gibi, sıralamalar 2019-2023 arasında olacaktır hoşuma giden sorular: -faktöriyel sorusu -cevabı 17 olan küme sorusu -logaritma sorusu -yükseklik hangisi olabilir sorusu -pizzalı soru eh işte zor değil ama güzel bir soru -telin uzunluğu sorulan çember sorusu -çember analitiği bu sorularda 21deki gibi ekstrem bir soru yoktu ama hepsi orta ve üst seviyeydi. ilk 5k isteyenlerin çözebilmesi gerekiyor bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 10 Haziran 2024; 12:50:21 > |
24 ayt mat o kadar da zor değil
-
-
kral 60 dk da 25 mat sorusu anca çözmüş gözleri kızarmış beyni yanmış sınavı bırakmış zor değil diyo olm ne derdiniz var sizin xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bro sabah 7de kalkıp 4 saat tarlada çalıştım sonra eve geldim gece 1.50 başlayıp 2.50de bıraktım ve 25-1 geldi, yksye geçen sene çalıştım en son
kendinizi ne avuttunuz be, tamam 21 gibi gelecek sıralamalar
tahminim 2023x0.8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 10 Haziran 2024; 3:5:28 > -
Pko soruları lgs seviyesiydi belki daha düşük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence zor yapmaları gereken konular pkob, polinom, lti ve geo. Geri kalan konularda zor sorulacak bir şey yok zaten
-
Sınava ilk defa girenler veya sevdiği tanıdığı sınava girenler kendini avutuyor ama yüzlerinde patlicak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023'te de aynısı oldu, matta 1 soruda zorlandıkları için 2022'den iyi gelecek diye avutmuşlardı ve patladılar
-
24 tytsi fiyasko zaten 23'ten beter gelir gibi, ayt de 2019 gibi gelse şükredin
-
ha sen bi de evde çözmene rağmen 1 saatte 25 tane yapabildin üzüldüm senin adına , eğer psikolojik desteğe falan ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim
2021 den bahsetmedim bile gerçekten senin desteğe ihtiyacın var , 1 saatte ev ortamında rahat kafayla 25 tane çözebilmiş olmanın sınavın zor olduğunu göstereceğini söyledim hani senin açından yani sıralamalarla ilgili bi fikrim yok benim
bu arada ben öylesine girdim sınava en son 7 yıl
önce girmiştim iki sınavda da matematiği fulledim 790. oldum tıp bitirdim
18/7 yapmış olmama takılmana istinaden…
Aynen öyle ortalama ideal bir sınav olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ayt matematikte 36 soruya baktım, 34-1 geldi güzel sorular. Sınav hoşuma gitti keşke her sene böyle sorsalar ayt matı
-
Ayt mat harbiden zor değildi. Geri kalanlara göre zor diyebileceğimiz sorularda bile zor denilebilecek çözüm sekansları yoktu. Millet sorular üstünde uğraşmamaya alışmış 2-3 işlem fazlalıği var diye soruları zor zannediyor.Sınavdaki hiçbir soruda daha önce soru bankalarının sorgulamadığı teknikler gerekmiyordu, ilk 20 sorunun hepsinin nerdeyse birebirini geçmişte çözdüğümü hatırlıyorum.Özetlemek gerekirse ilk 20 soru içinde uğraştırıcı direkt çözüm yolu akla gelmeyecek sorular olsa da gayet de çözülebilirdi. 20 30 arasinda türev integraller zaten aşırı kek sorulardı 2 yıl önce girdim en son sınava nerdeyse türev integral almayı unutmuşum ona rağmen çözdüm hepsini. 5 tane trigonometri sorusu da yine her soru bankasında olan tarzda sorulardı, yine nerdeyse birebirleri bulunabilir. Geoda güzel soru dediğim bir çemberin analitiği sorusuydu o da zor sayılmaz. Geri kalanı yine bambasit sorular.
Kısacası normalde denemelerde max 1 2 yanlış çıkaran biri yine bu sınavda da aynı sonucu getirirdi. Normalde 40 yapiyodum ama bunda şu kadar çok boşum var diyen tiplere sormak isterim hangi denemelerde yapiyodunuz o netleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 3 soru tipi haricinde hepsini başka bir denemede yada kaynakta görmüştüm, 10 tane soru ortalama veya bir tık üstü sorulunca millet şaşıp kalmış.
-
21 den şöyle bır farkı var 21 de çok zor sorular vardı ama kolay hemen yapılacak sorular da vardı bunda ise çok zor soru yoktu hepsi yapilabilirdi ama hemen yapilacak soru da yoktu hepsi ortalama uğraştırıcı sorulardi,o yüzden ne olur tam kestiremiyorum.
2021 gibi gelmez yine de
Yok 21 gibi gelmesi imkansız zaten
2021 2023 topla 2ye böl sıralaman h.o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kral 60 dk da 25 mat sorusu anca çözmüş gözleri kızarmış beyni yanmış sınavı bırakmış zor değil diyo olm ne derdiniz var sizin xd
|
ha sen bi de evde çözmene rağmen 1 saatte 25 tane yapabildin üzüldüm senin adına , eğer psikolojik desteğe falan ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim |
Benzer içerikler
- ilk 1000 için kaç net
- eyüp b kimdir
- 1 paragraf sorusu kaç dakikada çözülmeli
- deniz astsubay rahat mı
- itü ziyaretçi girişi saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X