Şimdi Ara

Edebiyattan 20 net yapmak zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: 24 soruluk edebiyat kısmını degil, tarih ve coğrafyanın da dahil olduğu 40 soruluk kısimdan bahsediyorum. Çalışmadan yapmayi kastediyorum tabii ki, alanım tm olmasa da girmeyi isteyebilecegim bir tm bölümü var. Tyt’de sordukları tarih ve coğrafya ile ayt’de sordukları ne kadar benziyor? Edebiyati inceledim kolay göründü gözüme. En meşhur yazarları sormuşlar, paragraf soruları da var yapılabilecek. Tmci arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jusufk -- 2 Ocak 2019; 9:24:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AYT Edebiyat Zor Mu?

AYT Edebiyat, öğrenciler arasında zorluğu ile bilinir. Yüksek puan almak için kapsamlı bir çalışma ve derin bir anlayış gerekir. Konu, edebiyatın tarihini, türlerini, akımlarını ve eserlerini içerir.

Edebiyatın En Zor Konusu

AYT Edebiyat'ın en zor konusu kişisel bir görüştür ve öğrencinin güçlü ve zayıf olduğu alanlara göre değişebilir. Ancak genel olarak, yorumlama ve analiz soruları öğrenciler için zorlayıcı olabilir. Bu sorular, öğrencilerin metinlerin derinlemesine anlaşılmasını ve kendi görüşlerini ifade etme becerisini gerektirir.

AYT Edebiyat Çıkmış Sorular

Çıkmış soruları incelemek, AYT Edebiyat'ta başarılı olmanın temel bir parçasıdır. Bu sorular, sınavın kapsamı ve soru türleri hakkında fikir vererek öğrencilerin hazırlıklarını güçlendirir.

Edebiyat Zor Mu?

Edebiyatın zorluğu kişiden kişiye değişir. Edebiyat okumayı seven ve analitik düşünme becerileri güçlü olan öğrenciler daha kolay bulabilirken, bu alanlarda zayıf olan öğrenciler zorlanabilir.

AYT Edebiyat 10 Net

AYT Edebiyat'ta 10 net yapmak için düzenli çalışma, kavramların anlaşılması ve bolca pratik yapmak gerekir. Öğrenciler, konuları düzenli olarak gözden geçirmeli ve çıkmış soruları çözerek kendilerini sınamalıdır.

Anahtar Kelimelerin Konumu:

• AYT Edebiyat zor mu: Edebiyatın zorluğu kişiden kişiye değişir.
    • AYT Edebiyat: AYT, edebiyat konusunda bir sınavdır.
    • Edebiyatın en zor konusu: Yorumlama ve analiz soruları öğrenciler için zorlayıcı olabilir.
    • AYT Edebiyat çıkmış sorular: Çıkmış sorular, AYT Edebiyat'ta başarılı olmanın temel bir parçasıdır.
    • Edebiyat zor mu: Edebiyatın zorluğu kişiden kişiye değişir.
    • AYT Edebiyat 10 net: AYT Edebiyat'ta 10 net yapmak için düzenli çalışma gerekir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam 20 bilmem ama 15 gayet yapilir.zaten paragraflar var bir de cok temel seyler var mantikli sallamak vs. ama 20 icin divan edebaiyati ve sonrasina az da olsa hakim olmak gerekir
  • 0 çalışmayla 16 yapmıştım geçem sene
  • Koç ekonomi yok atlas verilerine bak mesela adamların ayt edebiyat ortalaması 21 oyle düşün

Cumhuriyet çok uzun cumhuriyet öncesini tamamen bitirmelisin şiir bilgisi olması gerek özellikle.
  • 20 net imkansız gibi hocam çok çok çok çok geniş bir genel kültürün olması lazım. 0 çalışmayla derslerden fena olmayan bir kulak aşinalığın varsa ilk 4 soru+temel bilgiler+şiir bilgisi desek 12-13 net civarı yaparsın.
  • Aphantasia A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız geçen sene yarım yamalak 1 tane SB çözdüm 15 net yaptım.Sayisalci arkadaşım bile 20 d 3 y yapmıştı.56 soruluk dönemde Türkçe nin sayısı fazla olduğundan fulle yakın çok zordu ama şimdi baya kolaylaştı bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccsatanistkiz

Koç ekonomi yok atlas verilerine bak mesela adamların ayt edebiyat ortalaması 21 oyle düşün

Cumhuriyet çok uzun cumhuriyet öncesini tamamen bitirmelisin şiir bilgisi olması gerek özellikle.
    Kusura bakmayin hocam ben kendimi dogru ifade edememişim. Edebiyat derken komple sözel kısmı kastediyordum. 24 soruda 20 degil yani hedefim, 40 soruda 20.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hocam 20 bilmem ama 15 gayet yapilir.zaten paragraflar var bir de cok temel seyler var mantikli sallamak vs. ama 20 icin divan edebaiyati ve sonrasina az da olsa hakim olmak gerekir
    Hocam kendimi dogru ifade edememişim, 40 soruda 20 yapmak istiyorum. Tarih ve coğrafyada tyt’yi cok iyi yapan biri sözel-1 kısmında nasıl yapar söyleyebilir misiniz? Henüz sosyale başlamadım o yüzden kendim yorumlayamıyorum.
  • Bu söylediğiniz netler sadece edebiyat mi yoksa tarih ve coğrafya da dahil mi?
  • jusufk kullanıcısına yanıt
    Sadece edebiyat hocam,cumhuriyeti sağlam tut yeter.
  • O kadar zor değil. Cumhuriyet ve Divan edebiyatına hakim olursan sorun yaşamazsın. Cumhuriyet ve Divanı halleden insan için diğer dönemler çok basit zaten. Tyt ile ayt tarih çok farklı. Tyt tarih için az bilgi çok yorum, ayt tarih için çok bilgi lazım. Coğrafya'da tyt kısmını halledersen ayt'de sağlam olur. Ayt konuları çok basit coğrafya'nın yorum ve bilgi ağırlıklı konularıdır. Tyt konuları ise ağır bilgiler içerir ama tyt sınavını yorum odaklı sorarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 2 Ocak 2019; 13:55:5 >
  • Cok teşekkürler
    Sadece edebiyat

Sadece redif kafiye divan şiiri islamiyet öncesini falan biliyordum tanzimat serveti funundan da tek tük ilkleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuenta -- 2 Ocak 2019; 16:50:54 >
  • Oldukça kolay. Bir mf olarak 25-30 arasında yapıyorum 40’ta
  • Rahat yapılır
  • yapılır hocam niye yapılmasın
    cok rahat yaparsin o zaman.tarih cografyada gecen seneki gibi bir sinavda 10/16 minimum cok rahat yaparsin zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.