Şimdi Ara

60 net ygs ye kadar en fazla kaç olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler denemelerden 60 net yapıyorum ygs ye kadar en fazla ne kadar artabilir bu durum

• Sana bağlı iyi çalışman lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 314 ygs4 ben öyle aldım 60 net türkçe sosyal sadece
  • 12. Sinıfa 40-50 net arasında başlamıştım totalde 105 gördüm 2014 ygs de 93net(373 puan) yaptım. Azmni kaybetme netler artacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: eminç

12. Sinıfa 40-50 net arasında başlamıştım totalde 105 gördüm 2014 ygs de 93net(373 puan) yaptım. Azmni kaybetme netler artacaktır.

Hocam Fen için neler önerirsin ?

Ben ilk denemem de tam 50 net yaptım ama Fen 8 net.

70-80 net yapsam yetecek bana.
  • eminç E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler şevk geldi şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

quote:

12. Sinıfa 40-50 net arasında başlamıştım totalde 105 gördüm 2014 ygs de 93net(373 puan) yaptım. Azmni kaybetme netler artacaktır.

hocam fen kısmında kimya çok basit. Bİr konu anlatımlıdan düzgünce oku çalış 13te13 hyal değil. Biyoloji ezberden ziyade en baştan itibaren hazmederek çalış biyoloji de çok xor değil ben 13tte13 yaptım biyolojiden. Fzik ise sıkıntılı sırf fizik için ayrı konu bile açılmıştır daha iyi arkadaşlardan daha iyi tavsiye alabilirsiniz. Grdiğim denemelerin yüzde80 inde 30 neti geçememişşmdir fende. 2014 ygs de 34d5y yaptım ki 4 yanlış fizikten çok basit şeyler. İşin mantığını kavrayın yine yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminç -- 26 Ekim 2014; 20:25:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

quote:

hocam fen kısmında kimya çok basit. Bİr konu anlatımlıdan düzgünce oku çalış 13te13 hyal değil. Biyoloji ezberden ziyade en baştan itibaren hazmederek çalış biyoloji de çok xor değil ben 13tte13 yaptım biyolojiden. Fzik ise sıkıntılı sırf fizik için ayrı konu bile açılmıştır daha iyi arkadaşlardan daha iyi tavsiye alabilirsiniz. Grdiğim denemelerin yüzde80 inde 30 neti geçememişşmdir fende. 2014 ygs de 34d5y yaptım ki 4 yanlış fizikten çok basit şeyler. İşin mantığını kavrayın yine yeter

Sen benim için şu anda bir rolmodel'sin.

Matematik'te evde veya dershane'de deneme çözdüğümde +20 net çıkıyor ama normal bir sınava girdiğimde ( deneme ) işin rengi kaçıyor 20 doğru anca çıkıyor , sınavdan sonra takır takır yapıyorum yine. İlk Matematik'ten başlıyorum ama yine yok , bunun için ne önerebilirsin ?

Türkçe'de 17-18 çıkıyor ama hiç çalışmıyorum.

Türkçe : +24
    Matematik : +22
    Sosyal : +10
    Fen : +18

yapsam yetecek.

• türkçeye sınvda birzz daha vakit ayır okuduğunu anlyıp işaretliyosun zaten 17-18 den 24 yapmak sorun olmz. Matematikte de konu eksiği gider ama şöyle söyliyim oturup da obeb okekle başlama konuları kndi belirlediğin zorluk derecesine göre sırala ve en kolaydan itibarenn halletmeye bak. Bunun için zamanın var ama bir an çnce başla 5 ay hem çok uzun hemde çok kısa bir süre.

Ayrıca bu ygs nin kırılma noktası o an ki psikolojindir. 'Korkmadan rahat bi şekilde tam konsantre' bu anahtar kelimeler seni çok daha yukarılara taşıyacaktır.

• 100 le başlayan arkadaşım, mat türkçe full frn 1y sos da 27.50 yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam senle aynı baslamısım ya ınsallah senın gıbı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.