Bildirim
3 ayda kaç net artar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuda bilgisi olan yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar saçma konu açtığına göre bence azalma ihtimali de baya yüksek
30
Pm -
Bu konuda nasıl bir bilgi gerekiyor bilmiyorum ama söylediğin soru sayısına yakınını ben yazdan beri yaptım 75 ile başlamıştım 45 net kadar arttı. 2 ayda devamlı olarak uygulayabilirsiniz umarım.
120-140 arası olur -
Hocam artar mi demiyorum Allah izin verirse zaten artar güveniyorum kendime ama tecrübeli olan insanlar biraz daha moral kazanmami sağlayabilir diye açtım
son yazılıdan 20 alsam, hoca sözlülere 100 100 verse...
Herkese ayri ayri tesekkurler . Hocam zaten şuan ilk sb lerde iyi bu yerdeyim 1 aya giderler gibime geliyor . 2. Ay matematikten ve turkceden karekok bitirecem insallah
Tmsin anladığım kadarıyla.Netlerine bağlı ama bütün konulara hakim bir tmci bile zaten çok yüksek net yapamaz(fensiz).Bence 90+ sabitleyebilirsin.85 falan yapanlarda 100+ sabitlemeyi hedeflemeli bence.Tabi bu söylediğim matematik neti az değilse mümkün.atıyorum 32 tr 25 sos 28 mat yapıyorsun biraz zorlasan eksikleri sıfırlasan 100ü bulur. -
Matematik problemlere yeni baslamama rağmen 20 net üstü yapıyorum hocam matematiği yapabilirim inancım tam
30a yaklaşabilirsin bence ama 30+ kastırır biraz. -
Değerli yorumun için tesekkurler kardesim Allah razi olsun . 30 yeterli hedefim icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

son yazılıdan 20 alsam, hoca sözlülere 100 100 verse...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X