Şimdi Ara

2 ayda kaç net artar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben TYTden geriye kalan sürede max kaç net artacağını merak ediyorum, şahsen alan sınavım fulle yakın ama tyt 50lerde takılı kaldı. En iyi nerden net artar ve ne kadar artabilir (Türkçe de fulle yakın) garanti ve hızlı şekilde bitebilecek konular var mı ve kimya biyoloji başlasam fazla bir fark eder mi?

• Matematiğim 2-3 net anca çıkıyor sınava kadar 7 8 olur mu ya da daha fazla

• Ben bu aylarda 85-90 yapıyodum sınavda 103.25 yaptım senin aralıkta çok daha rahat artar çalışsan 70 hatta 75-80 bile yapabilirsin.Evet kimya biyoloji çalışmalısın her sene çıkan belirli konular var ve çoğu kolay oluyor onlara baksan fazladan en az 6-7 netin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 13 Nisan 2024; 7:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes gerçekçi ol yapamazsın diyorlar kalan zamanla, öyle mi cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstnpcbeing -- 13 Nisan 2024; 8:5:46 >
  • mstnpcbeing kullanıcısına yanıt

Bunu diyenlerden uzak dur öncelikle genç kardeşim. Matematikte artık ne çıkıyor bilmiyorum. Bizim zamanımızda matematik 1 vardı. Oradan çok rahat netlerini artirabiliyordun. Şimdi yoksa stratejik hareket edip iki konuya çalışıp iyice öğren. Çıkmış sorulara bak. Çözümlerini mutlaka anlamaya çalış. Şimdi zor gelse de ileride kolay geliyor. Konuları yazabilirsen ben de fikrimi belirtirim.

• mstnpcbeing kullanıcısına yanıt

hocam çok rahat +10ları görürsün. 14 tane soru sadece tytnin ilk 12 konusundan geliyo. yanına 3-4 problem+mantık+veri istatistik+fonksiyonlarda koyarsan 20-21 netleri belki göremezsin ama 14-15 rahat olur.

fende hocam 6-7 netlik çok kolay konular var. 2 haftada biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 13 Nisan 2024; 9:8:41 >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

Hocam benim de ayt dehşet artıyor da TYT takılı kaldı. Branş ağırlıklı mı gittiniz yoksa genel deneme mi?

90-95 civarındayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 ayda olur mu ?
    11 ay önce açıldı
    ilk 100 için kaç net?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Smartyy kullanıcısına yanıt

Yani en çok problemlerden çıkıyor, sonra geometri sonra temel kavramlar. Şu an özel ders alıyorum bir işime yarar mı?

• Ben de son 2 aya kaldım aralıktan beri tyt ayt netlerim aynı hedef 2k umarım hallederik

• yltyy kullanıcısına yanıt

Zor gibi

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Hocam Mayıs'a kadar haftada 2 tyt çözüyodum ağırlığı branşa veriyodum ama branş denemesini normal cozmuyodum 3 Türkçe denemesini birden 2 saatte çözmeye calisiyodum aynı şekilde 2 tyt mat denemesini de 2-2,5 saatte çözüyodum 4 fen veya 4 sosyal denemesini de 1 saatte çözüyodum amaç denemede masada kalmayı kolaylaştırmaktı ve sınavda türkçeden fln sıkılmayı azaltmaktı işe yaradı da sayılır rehberlik hocam önermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 13 Nisan 2024; 18:31:25 >
  • Tyt 100 (msu 103) ayt 70 yapıyorum bence o kadar zor değil tek sıkıntım pratikten olur sene başından beri baya düzensiz çalışıyorum çok da öyle motivasyonum da yok

• Hedef Bilkent ya da boun mat

Ctis gel mat zor

• Akademik devam etmek istemesem düşünürdüm.

Akademide para yok

• Para dert değil

İkizimi buldum. Ben de bilkent ya da boun fizik istiyorum tyt 100 ayt 75

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.