Bu videodan yeni haberim oldu. Gerçekten sadece 6 ay çalışarak hamda ea 3k yapmış. Obp 59 ve bazı günler 10 saat çalıştım diyor. "Eşit ağırlık abee" diyebilirsiniz ama ben o kadar da basit olduğunu düşünmüyorum ea'nın. Gerçekten 6 ay sıkı çalışarak derece yapılabiliyor mu bu alanda yoksa bu bir istisna mı? |
6 Ayda Derece
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 6 ay gibi kısa bir sürede derece yapmak oldukça zorlu bir hedeftir. Ancak sıkı çalışma, etkili çalışma yöntemleri ve doğru kaynak seçimi ile bu hedefe ulaşmak mümkündür.
7 Ayda YKS Derece Yapılır mı?
6 ayda derece yapmak zaten zor iken, 7 ayda derece yapmak daha da zorlayıcıdır. Ancak istisnai öğrenciler, son derece verimli bir çalışma programı ve güçlü bir çalışma ahlakı ile 7 ayda derece yapabilirler.
6 Ayda Derece Yapmanın Yolları
6 ayda derece yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Gerçekçi Hedefler Belirleyin: 6 ayda derece yapmak için çok çalışmanız gerekeceğini unutmayın. Hedeflerinizi gerçekçi tutun ve aşamalı olarak ilerleyin.
- Etkin Çalışma Yöntemleri Kullanın: Aktif geri çağırma, aralıklı tekrar ve Feynman tekniği gibi etkili çalışma yöntemlerini kullanın.
- Doğru Kaynakları Seçin: Yüksek kaliteli ders kitapları, soru bankaları ve çevrimiçi kaynaklar kullanın.
- Düzenli Çalışma Programı Oluşturun: Düzenli bir çalışma programı oluşturun ve buna sıkı sıkıya bağlı kalın.
- Motivasyonunuzu Koruyun: Hedeflerinizi hatırlayarak, ilerlemenizi takip ederek ve kendinizi ödüllendirerek motivasyonunuzu koruyun.
6 Ayda Eşit Ağırlık Derece Yapma
Eşit ağırlık öğrencileri için 6 ayda derece yapmak diğer alanlara göre daha kolay olabilir. Bunun nedeni, eşit ağırlık derslerinin daha az sayıda ve daha az karmaşık olmasıdır. Ancak yine de sıkı çalışmanız ve etkili çalışma yöntemleri kullanmanız gerekecektir.
6 Ayda Sayısal Derece Yapma
Sayısal öğrenciler için 6 ayda derece yapmak daha zorlu bir hedeftir. Sayısal dersler daha fazla sayıda ve daha karmaşıktır. Ancak yine de düzenli çalışma, etkili çalışma yöntemleri ve doğru kaynak seçimi ile derece yapmak mümkündür.
6 ayda derece yapmak zorlu bir hedef olsa da, sıkı çalışma ve doğru strateji ile ulaşılabilecek bir hedeftir. Kendinize inanın, hedeflerinize odaklanın ve başarının tadını çıkarın.