Şimdi Ara

Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
16.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ea3k sayisalda 37 38k civari getiriyor ayni puanda biliyorsun dimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abim 2020 mart başında düzgün çalışmaya başladı sayısalda 19k getirdi

• Dostum Tm 30k netleri sayısalda 100k iken nasil tm 3k netleri sayisalda 60k olsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 16 Kasım 2020; 23:3:51 >
  • Bu kadar kolaysa gecin arkadaslar tm ye sizde 3k yapın odtu de okuyun 30-40k lik mühendislik yerine bunun sucu tm lerim kotu yapiyor olmasi değil iyi bir tm öğrencisi sorulan edbsos sorularının 10 kat zorunda da iyi yapar ama çalışmayan sayısalcı 5 net yapamaz ( eski sayısalcı olup tm den sınava giren biriyim ben de sizin gibi düşünüyordum ve tm geçmiştim 12 nin başında) Iyi tm öğrencilerinin hakki yeniyor maalesef cok iyi calisanla ortalama çalışanlar aynı neti yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 16 Kasım 2020; 23:9:54 >
  • Genelleme yapmak istemiyorum ama bu sayisalcilar aptal tiplerle dolu ya tm 3k sayisal 35k ile ayni puan olsa ne olur sonuc olarak tm 3k ile yazacagin yerler sayisal 35k dakileri skip atar tartismaya kapali yani adam ucuncu mezuna kalmis hala tm sayisal kiyaslamasi yapiyor kafayi yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 16 Kasım 2020; 23:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt

60k demedim tm3k mf 40 civarı esş den hesaplayabilirsin

• Bana yazmışsın herhalde,etiketleseydin cevap verirdim.Bence de kafayı yemişsin biz burda takım kavgası falan mı yapıyoruz,tm güçlü,mf yener vs  .Tm de 3k yapıp gideceğin bölüm mf 35k dan çok daha iyiyse ne güzel işte,daha az zaman harcayarak daha iyi bi bölüme gidiyosun.Bu saçma psikolojilerden kurtulun artık,sınavdan 3-4 ay sonra aklımdan uçup gidecek sinir sistemi,elektrokimyayı vs ezberlemek neden övüneceğim bi şey olsun ki?Hepimizin amacı üniversiteye gitmek ve ortalama bi yaşam bu kadar.Dershaneden arkadaşım ham sıralamada 3k yaptı tm de,ben mf 35k yaptım benim netlerim onunkinden daha iyiydi ve obp de mf gibi çok fazla geriye atmıyo,ben de esş nin sitesinden hesaplamıştım.81 obp ile mf 39k getiren netler tm de 2700 civarı getirmişti ve üstüne ayt fen,edebiyat-sos 1 den daha uzun ve zor bi kısım.Önümde sonuç kağıdı var yine yalan söylüyosun diyo adamlar :) Forumun amacı yardımlaşma-bilgi alışverişi,alan seçimi konusunda kararsız kalan insanlar var ama sizin şu saçma tripleriniz yüzünden millet doğru dürüst bilgi alamıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 17 Kasım 2020; 5:46:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.