|
Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece (2. sayfa)
-
-
Bence 50k
-
quote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Neden sözelin etkisi daha fazla olsun? Adı zaten eşit ağırlık. Matematik de ana dersi eaların. Matematik yapamıyorum etkisi azaltılsın demeleri çok komik. Sayısalda da fenin etkisi daha fazla değil mattan.
Bir diğer komik olay da dilcilerin tyt'yi düşük yapıyoruz etkisi azaltılsın demesiSadece adda esit agirlik. Uluslararasi iliskiler kac matematik dersi aliyor ki.
Sayisalda da eski mf3-mf4 ayrimi biraz daha mantikliydi. Muhendisin biyolojiyle alakasi ne. Zaten biyoloji sayisal bile degil
Dil konusunda da haklari var: Sayisalci tytde alaninda olmayan iki ders goruyor(turkce-sosyal) dilci 4 ders(turkce-mat-sosyal-fen).
-
6 ay değil 1 yıllık süreçte toplam 1 ay adam gibi çalışmışımdır, edebiyata hiç bakmadım son hafta oturup ezberlemeye çalıştım sadec ea 2.9k geldi, ama aynı çalışmanın 2 katıyla sayısalda 50kya giremezdim bence
-
Hocam sayısalcısınızdır, sene başından beri tyt-mat biliyorsunuzdur... Son 1 ay edebiyat bakıp yaparsınız zaten.
Ea mıydınız full?
-
hocam lise hayatımın başından beri hiç ders çalışmadım okulda da çok dinlemedim, 9. sınıf hariç matematikte ve fizikte hep boş kağıt verip 30 alırdım. bu sene yazın sıkı tuttum bi de son hafta hariç ne zaman çalışsam ayt matematik yaptım. 11de sayısalcıydım ama fkb namına konu ismi bile öğrenmedim derslerden hep kaçardım. matematik yapabilen eşit ağırlığı kıvırıyor gerçekten çok da düşünmeye gerek yok -
söz 250 = ea 1k = say 10k oradan hesapla işte
-
Derece mi, ea 3k mı? Birini seç. -
valla ben sayısaldan tercih yaptım ama bu tipleri anlayamıyorum. adam ea 3k=sayısal 30k demiş. ciddi bir de.
sayısal 30k'da anca ücra bir yerde diş okursun. ya da ortalama altı mühendislik. ea 3k ile odtü'de top bölümlere gidersin. -
Türkçe bilmediğin çok açık yapılan sıralamalarla girilen bölümleri kıyaslamadım orada sen girdiğin top bölümlerde Türkçe hazırlık oku -
EA'da derece yapmak daha kolay tabi.Bir de bu videodaki kişi. sanırım 2019da girmiş.Yani 2019 3k'sı 2020de 6k civarı olması lazım.Yapılamayacak bir şey değil.Aynısının mf versiyonunu imkansız görüyorum ama mesela.
-
Günde 10-12 saat çalışmış bir de ea bence gayet normal
-
EA 30k ile alan hukuk bölümüne sahip üniversitenin mühendislikleri +200k ile almış.
EA 30k=sayısal 180 k desek olur mu ?
-
hiçbir şey imkansız değildir isteyip, inanan ve çalışan biri gayet başarılı olabilir
-
4 ay matematik-geometri kalan 2 ay edebiyat-sosyal kasarsanız ea'da 5k ya girersiniz. (günde 6 saatin üzerinde ve mat-geo adına hiçbir eksik bırakmayacak şekilde.)
ama ea'da artık top bölümler için 3-5k yeterli değil, rekabet çok yükseldi. herkes iibf istiyor, hukuk balonu patladı. hukuk okuyacaksanız iühf ve aühf kesinlikle sınır olmalı, iibf için boğaziçi-koç-bilkent-odtü-gsü-sabancı.
-
Tm de 3k getiren net mf de 40k getiriyo,üstüne ayt fenin zorluğunu da eklersek tm3k-mf 50-60k bence
-
tm 1 k = say 120 k arkadaslar konu kilit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X