Şimdi Ara

2-3 Haftada Hiç Ağırlık Arttıramamak Normal Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu sürede fazla gelişim filan göstermeyi beklemiyorum ama kaldırdığım ağırlıkları 2.5 kilo bile artıramamak normal mi? Bazı hareketler dışında hepsinde yerimde sayıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz zorlayaksın kendini. Ayrıca eğer split yapıyorsan yavaş artması normal. En iyi ağırlık arttırdığın antreman 5x5 dir. Ona başlarsan çok hızlı artar.

• hayır normal değil, 3 antrenman üst üste ağırlık yada tekrar arttırmıyorsan deload vermen gerekir, sen 2-3 hafta arttıramamışsın buda en az 7-8 antrenman demek oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverheadPress

hayır normal değil, 3 antrenman üst üste ağırlık yada tekrar arttırmıyorsan deload vermen gerekir, sen 2-3 hafta arttıramamışsın buda en az 7-8 antrenman demek oluyor

İnternetten baktığım kadarıyla çalıştığım ağırlığı yaklaşık yarısına indirmem gerekiyor. Kaç hafta yapayım bunu? Bir de full body yapıyorum haftada 4 gün gidiyorum hepsinde aynı hareketleri yapıyorum overtraining olmuş olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Man -- 28 Temmuz 2017; 23:53:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Man

quote:

hayır normal değil, 3 antrenman üst üste ağırlık yada tekrar arttırmıyorsan deload vermen gerekir, sen 2-3 hafta arttıramamışsın buda en az 7-8 antrenman demek oluyor

İnternetten baktığım kadarıyla çalıştığım ağırlığı yaklaşık yarısına indirmem gerekiyor. Kaç hafta yapayım bunu? Bir de full body yapıyorum haftada 4 gün gidiyorum hepsinde aynı hareketleri yapıyorum overtraining olmuş olabilir mi

istersen 1 hafta salona gitmeyip vucudunu dinlendirip geri döndüğünde ağırlığı %20 azaltıp hiç bir şey yok gibi devam edebilirsin, normal antrenmanlarına, %50 indirmek aşırı fazla %10-20 arası mantıklı olan, bu sporu yeni yapan biriysen her antrenman bir şeylerin artması lazım ya kilo yada tekrar aynı şeyleri yaparsan her antrenman verim alamazsın,

bir de fullbodyde 1 gün gidersin 1 gün dinlenirsin bu da haftada 3,5 gün eder bi hafta 3 bi hhafta 4 gün gidersin sen her hafta 4 gidiyorsan üst üste gittiğin günler oluyor demek ki eğer öyle bi şey varsa overtraining olmuşsun demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 29 Temmuz 2017; 0:15:25 >

• quote:

quote:

quote:

istersen 1 hafta salona gitmeyip vucudunu dinlendirip geri döndüğünde ağırlığı %20 azaltıp hiç bir şey yok gibi devam edebilirsin, normal antrenmanlarına, %50 indirmek aşırı fazla %10-20 arası mantıklı olan, bu sporu yeni yapan biriysen her antrenman bir şeylerin artması lazım ya kilo yada tekrar aynı şeyleri yaparsan her antrenman verim alamazsın,

bir de fullbodyde 1 gün gidersin 1 gün dinlenirsin bu da haftada 3,5 gün eder bi hafta 3 bi hhafta 4 gün gidersin sen her hafta 4 gidiyorsan üst üste gittiğin günler oluyor demek ki eğer öyle bi şey varsa overtraining olmuşsun demektir

evet hocam salı perşembe cuma pazar gidiyordum da üçe düşürcem artık. Sağol diğer tavsiye için de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Man -- 29 Temmuz 2017; 0:16:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam salı perşembe cuma pazar gidiyordum da üçe düşürcem artık. Sağol diğer tavsiye için de

rica ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi full body yapıyorsun eyvallahda programın nasıl? Hareketler neler kaç set kaç tekrar yapıyorsun? Hareketlerin sırasıda önemli. Dolayısıyla programını bilmek lazım.

• Daha bolgesel calismiyorsun ki full vucut giriyorsun arttirma pek onemli degil spora aliskin degil ki daha vucut nasil hangi kiloda rahat yapiyosan onla devam et agirliga simdi takilma o zamanla olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Şimdi full body yapıyorsun eyvallahda programın nasıl? Hareketler neler kaç set kaç tekrar yapıyorsun? Hareketlerin sırasıda önemli. Dolayısıyla programını bilmek lazım.

Bench press

Lat pulldown

Biceps curl

lying triceps extension

Overhead press

Incline press

Leg press(squat rack yok salonda)

Bent-over row

deadlift

Sırası değişiyor. Hemen hemen hepsini 3 set 8-10 tekrar çalışıyorum.

ama programı değiştircem salondaki hocayle ayarlayacaktık ama yarın gel deyip unutturdu o da

bir de bildirimler bozulmuş forumda yeni gördüm mesajları

• Chill Man kullanıcısına yanıt
    Sıra büyük kas grubundan küçüğe olmalı. Tavsiyem

Leg press

Bench press

Barbell row

Overhead press şeklinde olmalı. Yeni olduğundan her kas grubuna bir hareket koy. Deadlift ve kol egzersizlerini haftada bir ve haftanın son gününe koy.

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Sıra büyük kas grubundan küçüğe olmalı. Tavsiyem

Leg press

Bench press

Barbell row

Overhead press şeklinde olmalı. Yeni olduğundan her kas grubuna bir hareket koy. Deadlift ve kol egzersizlerini haftada bir ve haftanın son gününe koy.

hocam program onun dışında iyi mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.