Şimdi Ara

1 Aylık değişim.,3.AY güncel ölçülerim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 3 . günüm hoca yeni başladığım için fullbody bir program verdi belirli bölgeler çalışmıyorum.
    173cm
    79.35 kg
    Bel 92
    Gogus 99
    Omuz 111
    Bacak 62
    Biceps 32
    Yaşım temmuzda 16 olacak.

Edit:
    5.ayımı doldurdum.Beslenme okul ile bozuldu maalesef.Artık okula shake yapıp götüreceğim.Kantindeki en sağlıklı yemek poğaça...

Boy 175 Kilo 67-68

Ölçülerim soğuk:

Biceps :sağ 33 cm sol 32,5 cm ( ciddi bir sorun var bir insanın bicepsleri bu kadar mı kötü olur )
    Bel:76,5 cm
    Omuz:112
    Göğüs:100
    Bacak:57
    Calf:38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseBitchman -- 29 Kasım 2015; 11:38:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Aylık Değişim: 3. Ay Güncel Ölçümleriniz

1 aylık düzenli squat egzersizlerinin ardından, vücut ölçülerinizde önemli değişiklikler fark etmeniz muhtemeldir. İşte bu değişikliklerin neler olduğunu anlatan bir rehber:

• Kalça ve Uyluk Ölçüleri: Squat, kalça ve uyluk kaslarını güçlendirerek ve boyutlarını artırarak daha şekilli bir görünüme yol açabilir. 1 aylık squat sonrası, kalça ve uyluk çevrelerinizde birkaç santimetrelik bir artış gözlemleyebilirsiniz.

• Bel Çevresi: Squat, karın kaslarını da çalıştırarak bel çevresini inceltebilir. 1 aylık squat sonrası, bel çevrenizde 1-2 santimetrelik bir azalma meydana gelebilir.

• Vücut Kitle İndeksi (VKİ): Squat, kas kütlesini artırırken yağ yüzdesini azaltabilir. Bu da VKİ'nizde olumlu bir değişikliğe yol açabilir.

• Kas Gücü: Düzenli squat egzersizleri, özellikle kalça, uyluk ve karın kaslarınız olmak üzere kas gücünüzü önemli ölçüde artırabilir. Bu, günlük aktivitelerinizi daha kolay gerçekleştirmenize ve daha aktif bir yaşam tarzına sahip olmanıza yardımcı olabilir.

Ancak, bu ölçümlerdeki değişikliklerin kişiden kişiye değişebileceğini unutmamak önemlidir. Vücut kompozisyonu, beslenme alışkanlıkları ve genetik faktörler, sonuçları etkileyebilir. 1 aylık squat sonrası vücudunuzda istediğiniz değişiklikleri görmüyorsanız, egzersiz rutininizi veya beslenme planınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaklaşık bir ayda baya bir değişim olmuş heralde
    Kilo 76
    Boy 174
    Bel 86
    Goğüs 100
    Omuz 112 (Ilk başta yanliş belirtmişim 112 değişim yok)
    Bacak ölçümü yapmadım.
    Biceps 33.5 cm

Gayet güzel gidiyor gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseBitchman -- 23 Temmuz 2015; 14:02:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten sizin adınıza sevınıdım keşke bende düzenlı olarak başlayabilsem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodsChosen

Gerçekten sizin adınıza sevınıdım keşke bende düzenlı olarak başlayabilsem artık

Teşekkürler,ertelemeyin direk girin bi spor salonuna yazılın hocam.

• Güncel bu arada karın antrenmanı bulamadım adam gibi biliyorsaniz soylerseniz memnun olurum.

• her adeleyi haftada 1 kere çalıştırıyorsan programını değiştir her adeleyi haftada iki kez çalış daha fazla gelişirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

her adeleyi haftada 1 kere çalıştırıyorsan programını değiştir her adeleyi haftada iki kez çalış daha fazla gelişirsin

Hocam nasıl yani upper lower diye birşey var onun gibi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,5 Yıllık Değişimim(SS'li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence full body devam etmelisiniz.Ben 1,5 senedir bu sporu yapıyorum. Arada omuz sakatlığından bir süre bıraktım. Şuan full body çalışıyorum iyide verim veriyor , size de öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Bence full body devam etmelisiniz.Ben 1,5 senedir bu sporu yapıyorum. Arada omuz sakatlığından bir süre bıraktım. Şuan full body çalışıyorum iyide verim veriyor , size de öneririm.

Kafamı karıştıran şeylerden biri de bu split türü mü fullbody mi antrenman yapsam diye.Haftada 3 gün yapanlar için ideal diyorlar fullbodyi ben 4 gün yapıyorum acaba şu upper lower denen şeyimi denesem.

PAZARTESİ- UPPER BODY
    SALI -LOWER
    ÇARŞAMBA -REST
    PERŞEMBE -UPPER
    CUMA-LOWER
    CUMARTESİ-REST
    PAZAR-REST
  • JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    Bence tam olarak split değil , ful body lower ve upper bodyi aynı günde çalışmak demektir.Mesela siz burada her bölgeyi haftada 2 kere çalıştırıyorsunuz fakat full body olduğu zaman haftada 4 veya 3 çalıştırabilirsiniz.Bence daha verimli olur ama siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Bence tam olarak split değil , ful body lower ve upper bodyi aynı günde çalışmak demektir.Mesela siz burada her bölgeyi haftada 2 kere çalıştırıyorsunuz fakat full body olduğu zaman haftada 4 veya 3 çalıştırabilirsiniz.Bence daha verimli olur ama siz bilirsiniz.

fullbody antrenman türünü biliyorum.haftada 4 kez aynı bölgeyi çalıştırsak da tam anlamda zorlayamıyoruz yani chest biceps gününde yaptığımız haraket çeşitliliğini yapamıyoruz.Ayrıca dinlenme avantajı da var bence haftada 3 gün çalışanlar için daha uygun fullbody.
  • Squat ve bench press yapiyormusun acaba yapiyorsan kac set ve kac tane kac kg ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi
  • 2 ayda kolları 29 dan 33 yaptım. İlk ay omuz yoktu programda yani omuz calısalı 1 ay oldu ve hiç şişmiyor. Ölçü alcaz bakalım buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxrem4

Squat ve bench press yapiyormusun acaba yapiyorsan kac set ve kac tane kac kg ile ?

Yapıyorum hocam bench pressde bar kaç kg bilmiyorum 10 ar kilodan toplam 20 barda 18 kilo falan olsa 38 kilo eder... 

squat kilomu şuan hatırlamıyorum hocam yağ oranımı düşürüp daha estetik duruma geldiğimde resimlerle desteklerim konuyu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mons35

Gayet iyi

Teşekkürler hocam

@Angelica
    Bekliyorum kıyaslama yaparak fikir sahibi olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Güncel bu arada karın antrenmanı bulamadım adam gibi biliyorsaniz soylerseniz memnun olurum.

Body Foruma baktınız mı?

http://www.bod****tr.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripo

quote:

Güncel bu arada karın antrenmanı bulamadım adam gibi biliyorsaniz soylerseniz memnun olurum.

Body Foruma baktınız mı?

http://www.bod****tr.com

Zaten çoğu bilgileri ya bu ya da bodybuildingforum dan ogrendim ingilizcem daha iyi olsa daha derin bilgilere ulaşabilirim aslında.

Karın antrenmanını buldum bu arada teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Zaten çoğu bilgileri ya bu ya da bodybuildingforum dan ogrendim ingilizcem daha iyi olsa daha derin bilgilere ulaşabilirim aslında.

Karın antrenmanını buldum bu arada teşekkürler.

Rica ederim, kolay gelsin.
  • Arkadaşlar bir yardımcı olun 3 aydır baya kilo kaybettim haliyle ölçülerde gelişmeyi bırak düşüş görüyorum.

Göbeğim tshirtle belli olmuyor fakat az da olsa alt tarafta yağlanma var.Göğüslerim de keza biraz yağlı.Avm de ki alet %20 yağ oranı çıkardı...

176 civarı boyum kilom 70 ve kas kütlem çok az sizce böyle devam mı edeyim yoksa clean bulk şeklinde kas kütlemi mi artırayım?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.