Şimdi Ara

3 ayda olacak değişim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
49.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3-3.5 ay sürecek olan yoğun tempoda çalışma ile ne kadar ilerleme kaydedilir?
    boy : 1.81 kilo: 82
    göbek göğüs bölgesinde yağ birikimi bulunmakta
    öneri ve yorumlara teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 Aylık Vücut Değişiminin Anahtarları

3 aylık tutarlı bir fitness programına bağlı kalmak, önemli vücut dönüşümlerine yol açabilir. İşte 3 ayda gözle görülür sonuçlar elde etmenize yardımcı olacak bazı ipuçları:

Beslenmeni Ayarla: Beslenme, vücut değişiminde hayati bir rol oynar. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme planı, kas kütlesi oluşturmanıza ve yağ yakmanıza yardımcı olur. Protein, karbonhidrat ve sağlıklı yağ alımına odaklanın.

Düzenli Antrenman: Haftada en az 3-4 kez düzenli antrenman yapın. Direnç antrenmanı ve kardiyo antrenmanlarını birleştirin. Ağırlık kaldırma, kas kütlesi oluşturmanıza yardımcı olurken, kardiyo, yağ yakmanızı sağlar.

Yeterli Uyku Al: Uyku, kasların iyileşmesi ve büyümesi için çok önemlidir. Her gece 7-9 saat kaliteli uyku almaya çalışın.

Su İç: Su içmek, vücudunuzu nemlendirmeye ve metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olur. Günde en az 8 bardak su içmeyi hedefleyin.

Sabırlı ve Tutarlı Ol: Vücut değişimi zaman alır. Sonuçları görmek için sabırlı ve tutarlı olmanız gerekir. Fitness programınıza bağlı kalın ve beslenme planınızı takip edin.

3 Aylık Sonuçlar: 3 aylık tutarlı çaba ile şu sonuçları elde edebilirsiniz:

• %5-10 yağ kaybı
    • 3-5 kg kas kazanımı
    • Artan güç ve dayanıklılık
    • Daha iyi duruş
    • Gelişmiş kardiovasküler sağlık

Ek İpuçları:

• Gerçekçi hedefler belirleyin.
    • Bir fitness partneri bulun.
    • Kendinizi motive edecek nedenler belirleyin.
    • Antrenmanlarınızı keyifli hale getirin.
    • Küçük değişikliklerle başlayın ve zamanla ilerleyin.

3 aylık fitness yolculuğunuzda tutarlılık ve bağlılık anahtardır. Bu ipuçlarını izleyerek, gözle görülür vücut değişimleri elde edebilir ve daha sağlıklı ve formda bir siz yaratabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • senle ayniyiz:) 3.ayim bitti 2-3 beden inceldim 2 kilo aldim.soyle söyleyim sana 10 kişiden 8 i spora mi başladın diyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

senle ayniyiz:) 3.ayim bitti 2-3 beden inceldim 2 kilo aldim.soyle söyleyim sana 10 kişiden 8 i spora mi başladın diyor:)

harika ! kol göğüs omuz durumun nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE727383A

quote:

senle ayniyiz:) 3.ayim bitti 2-3 beden inceldim 2 kilo aldim.soyle söyleyim sana 10 kişiden 8 i spora mi başladın diyor:)

Alıntıları Göster
    4. aya girdim bende tık yok belki olmuştur ama farkında değilim çünkü ölçü almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

4. aya girdim bende tık yok belki olmuştur ama farkında değilim çünkü ölçü almadım

Alıntıları Göster
    yaza fit-kaslı vücutla giremezsin, uğraşma boşa.
    devam edersen seneye yaza olmuş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

yaza fit-kaslı vücutla giremezsin, uğraşma boşa.
    devam edersen seneye yaza olmuş olursun

Alıntıları Göster
    Benim 3.5 ay oldu toplasan 2.5 ay gitmişimdir ama oda düzenli değil.Göğüslerim belli oluyor tşortte koldan biraz belli olmaya başladı.Yaza kadar bir şey olmaz ama arkadaşlar haklı anca yazın sonlarında ağustosta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angamaite

Benim 3.5 ay oldu toplasan 2.5 ay gitmişimdir ama oda düzenli değil.Göğüslerim belli oluyor tşortte koldan biraz belli olmaya başladı.Yaza kadar bir şey olmaz ama arkadaşlar haklı anca yazın sonlarında ağustosta

Alıntıları Göster
    Elbisenin dışından bakıp da sporu yaptığının anlaşılması için 2-3 yıl disiplinli olarak uğraşmalısın. 3 ayda vücut yapılıyor olsaydı her yerde bir arnold görürdün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 ayda olur mu ?
    11 ay önce açıldı
    periyodik bakım 12 ay mı oldu?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Elbisenin dışından bakıp da sporu yaptığının anlaşılması için 2-3 yıl disiplinli olarak uğraşmalısın. 3 ayda vücut yapılıyor olsaydı her yerde bir arnold görürdün.

Alıntıları Göster
    brad pitin fight clubdaki hali olamazsın,kıvanç tatlıtuğun kuzey güneydeki hali de olamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atayiz -- 3 Mart 2013; 12:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

quote:

dostum soyle söyleyim forumda birkaç kisi beni bilir.3 ay geçiyor başlayalı cok sıkı çalışıyorum disiplin son safhada.beslenme 10 üzerinden 6-7 alir keseme gore karın bölgesi haric cok iyi bir gelişme var .tabiki yaza fit bir halde giremezsin ama kimseye bakma sen yap sporunu .disiplin sart form tutturduğun anda zaten farkı hissediceksin ne istiyosun oda cok önemli bulk donem definasyon.ben 3 ayda gözle görünür biçimde olcu aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

dostum soyle söyleyim forumda birkaç kisi beni bilir.3 ay geçiyor başlayalı cok sıkı çalışıyorum disiplin son safhada.beslenme 10 üzerinden 6-7 alir keseme gore karın bölgesi haric cok iyi bir gelişme var .tabiki yaza fit bir halde giremezsin ama kimseye bakma sen yap sporunu .disiplin sart form tutturduğun anda zaten farkı hissediceksin ne istiyosun oda cok önemli bulk donem definasyon.ben 3 ayda gözle görünür biçimde olcu aldim.

Alıntıları Göster
    öyle bir yazmışsınız ki sanki 3 ayda arnold olucam şişiricem kendimi falan
    alışmışsınız öyle yazanlara heralde
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

brad pitin fight clubdaki hali olamazsın,kıvanç tatlıtuğun kuzey güneydeki hali de olamazsın

kıvanç tatlıtuğ un o hali 2 aylık çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

quote:

Onun gibi vücudun ve paran olmadıkça yapamazsın. Ata demirer de yapsın o zaman 2 ayda.
  • quote:

quote:

Altyapı da var sanıyorum onda. Mankendi zaten adam, vücut çalışıyordu. Bildiğim karıyla da 2 ay değil 6-9 ay arası bir çalışma uygulamışlardı.
  • quote:

quote:

quote:

Altyapı da var sanıyorum onda. Mankendi zaten adam, vücut çalışıyordu. Bildiğim karıyla da 2 ay değil 6-9 ay arası bir çalışma uygulamışlardı.

Altyapı vardır tabiki ama eminim tam tamına vucudu 2 ayda o hale geldi , şu an kendısının çalıştığı antrenörle çalışıyorum

• quote:

Altyapı vardır tabiki ama eminim tam tamına vucudu 2 ayda o hale geldi , şu an kendısının çalıştığı antrenörle çalışıyorum

O halde sor bakalım herhangi bir kür yapmışlar mı
  • quote:

quote:

ingilizcesini söylediğin taktirde memnuniyetle

• quote:

quote:

quote:

Has Kivanc juiced while you train him ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok sadece kür un anlamını bılmıyordum hocam 2.5 aydır çalışıyorum ben onunla ilk ay sıkı bir diyetim vardı , 2. ay boyunca arginine+glutamine+bcaa kombinasyonu kullandım şimdi 3. ayımdayım weider ın bcaa destekli protein toz unu kullanıyorum supplement kullanmaması imkansız ama gene de sorarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok sadece kür un anlamını bılmıyordum hocam 2.5 aydır çalışıyorum ben onunla ilk ay sıkı bir diyetim vardı , 2. ay boyunca arginine+glutamine+bcaa kombinasyonu kullandım şimdi 3. ayımdayım weider ın bcaa destekli protein toz unu kullanıyorum supplement kullanmaması imkansız ama gene de sorarım

vay maşallah ilk aylardan supplemente boğmuş seni

• quote:

öncelikle merhaba arkadaşlar
    3-3.5 ay sürecek olan yoğun tempoda çalışma ile ne kadar ilerleme kaydedilir?
    boy : 1.81 kilo: 82
    göbek göğüs bölgesinde yağ birikimi bulunmakta
    öneri ve yorumlara teşekkürler.

bundan 3 sene önce üç ayda ben 10 kilo (88 -> 78) vermiştim. üniversiteden mezun olduğumdan beri görmediğim karın kaslarımı görmüş hatta face fotorafını koymuştum ilerde lazım olur diye... 10 kilometre koşabilir 30 kilometre yürüyebilir hale gelmiştim. 200metre sürünebiliyor 1 dakikada 70 mekik çekiyor 50 şınava bana mısın demiyordum...

ha bu olanlar 4. jandarma komando tümeninde acemi askerliğimni yaparken oluyordun... yani öyle 1 saat falan değil... 24 saatini verirsen... şimdi gene çağırsalar da gitsem...

ömrümün en güzel günleriymiş...

eğitimde merhamet,
    vatana ihanet... komando marşı söylenecek...
    başlaa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuros -- 3 Mart 2013; 23:19:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.