Şimdi Ara

3 ayda olacak değişim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
49.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ister ınanın ıster ınanmayın ben 3 aydır yapıyorum amıno ve bcaa kullanıyorum yapmıs oldugum bady 3ayda herkez ınanamıyor bana kaç sene yaptın dıyolar ınanın 11 sene once 2.5 ay yaptım aradan 11 sene geçtı yasım 31 ınanın vucudum ALLAH nazardan saklasın gerçekten guzel oldu boy 1.82 kılo 75 kolum 39 cm oldu arkadaslarım 1.5 seneden berı yapıyor ben onları 3 ay çalısmayla geçtım boburlenmıyorum ALLAH vergısı ınanılmaz kuvetım arttı agırlık çok fazla gırıyorum yuklenıyorum 3ayda agırlık olarak bır çok arkadasımdan fazla kaldırıyorum bunada ıman gucu dıyolar not bıde askerde 10 sene once kolum kırılmıstı kolumda 2 platın 10 vıda var amalıyat olmustum

3 ayda olacak değişim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 4 Mart 2013; 23:28:02 >

• resim koy görelim şu 39luk kolları... bir de şu inanılmaz kiloları da söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

ister ınanın ıster ınanmayın ben 3 aydır yapıyorum amıno ve bcaa kullanıyorum yapmıs oldugum bady 3ayda herkez ınanamıyor bana kaç sene yaptın dıyolar ınanın 11 sene once 2.5 ay yaptım aradan 11 sene geçtı yasım 31 ınanın vucudum ALLAH nazardan saklasın gerçekten guzel oldu boy 1.82 kılo 75 kolum 39 cm oldu arkadaslarım 1.5 seneden berı yapıyor ben onları 3 ay çalısmayla geçtım boburlenmıyorum ALLAH vergısı ınanılmaz kuvetım arttı agırlık çok fazla gırıyorum yuklenıyorum 3ayda agırlık olarak bır çok arkadasımdan fazla kaldırıyorum bunada ıman gucu dıyolar not bıde askerde 10 sene once kolum kırılmıstı kolumda 2 platın 10 vıda var amalıyat olmustum

3 ayda olacak değişim ?

bazı insanlarin vücudu inanılmaz uyum sağlıyor spora bizzat gördüm ve dediklerini tahmin edebiliyorum.3 ayda bcaa amino nun belku %10 u etki etmiştir.iman gücüne gelince savaşa mi gidiyorsun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi yanlış anlaşılma olmasın. arkadaş cevap yazmamış, yazmandan da şunu belirteyim. arkadaş kolum 39cm demiş 3 ayda yaptım demiş. şimdi arkadaş başlamadan önceki durumunu söylememiş. bu yazıyı gören bazı arkadaşlar iyice kafayı yiycekler... geçen gün bir video vardı youtubeda alman elemanın teki 24 yaşında 195 boyunda 86 kilo 100günlük vücut gelişimim diye video koymuş. 100günün sonunda 7 kilo kas almış resmen. ama adamın ilk hali de fena değil. 84ten 4 alacak bir vücudu 100 gün kasarak 90a çıkarmış. görünce olmuş diyorsunuz. o yüzden bu tarz gelişme beyanlarında bulunurken başlangıç durumu, yaş boy vücut tipi bu bilgiler eksik vermemk lazım. takılan, kafaya takan çok sayıda genç arkadaşımız oluyor zira... bir de inanılmaz kilolar demiş. bu forumda 3 kgla 100 tekrar curl yapıyorum kaslar gelişemiyor diyen insanlar var. adama 15 kilo kullan diyorsun. sen naapıcaksın beni cüce mi bırakacaksın diyor. bunu şunun için diyorum. arkadaşın girdiği kilolar bu konuyu dert eden arkadaşlara fikir verir. 3-5 kiloyla body yapılmayacağını anlarlar...

• quote:

Önceki halinle şimdiki halini koyarsan biz de görürüz ne kadar değiştiğini. Kolları sıcakken yani antrenman sırasında falan ölçmüyorsun değil mi 39 derken Tabi başladığında zaten 35 den fazla imişse birşey denemez gayet doğal.
  • quote:

ister ınanın ıster ınanmayın ben 3 aydır yapıyorum amıno ve bcaa kullanıyorum yapmıs oldugum bady 3ayda herkez ınanamıyor bana kaç sene yaptın dıyolar ınanın 11 sene once 2.5 ay yaptım aradan 11 sene geçtı yasım 31 ınanın vucudum ALLAH nazardan saklasın gerçekten guzel oldu boy 1.82 kılo 75 kolum 39 cm oldu arkadaslarım 1.5 seneden berı yapıyor ben onları 3 ay çalısmayla geçtım boburlenmıyorum ALLAH vergısı ınanılmaz kuvetım arttı agırlık çok fazla gırıyorum yuklenıyorum 3ayda agırlık olarak bır çok arkadasımdan fazla kaldırıyorum bunada ıman gucu dıyolar not bıde askerde 10 sene once kolum kırılmıstı kolumda 2 platın 10 vıda var amalıyat olmustum

3 ayda olacak değişim ?

iman mı ?
    nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum.
    Dini terimleri bari kendi egosal sporlarınıza yansıtmayın.
    Ayıptır günahtır

• Ben 3. ayımı bitirmiş durumdayım. Alt karın hariç karın kaslarım ve adonis kası çıktı. Kollar, omuzlar ve göğüsler gelişti cm olarak bilmiyorum ama amacım estetik bir vücuttu ve bu süre içinde güzel bir vücuda sahip oldum diyebilirim önemli olan cmlerden çok estetikdir bence bu spordada. Eski çelimsiz görüntüden kurtuldum ve güç kazandım spora başladığımda 67 kilo 180cm idim. Şu an 75 kiloyum yaş 19 bu hızlı gelişmeyi testeron ve genetikle iliskilendiriyorum çünkü bir arkadaşla beraber başladık bende gözle görülür değişimler oldu. Arkadas aynı hareketleri yaptığımız halde hep yerinde saydı ve gelismeyincede bıraktı beslenmesine dikkat pek etmiyordu ve biraz düzensizdi. Ben 3 ay boyunca sadece 1 gün aksattım ve kendimi geliştirmeyi sevdiğim için yaptım yani plaj için gelenler pek kalıcı olamıyor bu sporda. Şeker, tuz, cikolata, beyaz ekmek vb en aza indirmen gerekiyor. 3 ayda süper bir vücudun olmaz belki ama eskisinden daha iyi olucagi kesin kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 6 Mart 2013; 15:46:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 3.5 Ay Oldu ne değişti dersen 82 KG'dan 72 KG düştüm göbek baya bi gitti göbeğime hafif bastırdıgım zaman altındaki baklavaları hissediyorum ama üstünde çok az bi yağ tabakası oldugu icin gözükmüyor, senin anlıcağın eğer zayif göbeksiz biri isen 3 4 ayda bu bölgeler belirginleşip göğüs sıkılaşabiliyor, ama biraz kiloya sahibsen bi yandan zayıflayıp sıkılaşırken kas çalışmak gerekiyor zaman uzuyor.. Düzenli çalıştıgın takdirde senin verdiğin ölçülere göre 3 ayda sende büyük değişim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 16 Mayıs 2013; 13:35:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.