Şimdi Ara

Son 3 ayda olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BEN 5 AYDIR ÇALIŞIYORDUM SINAVA ŞUANDA TYT NETİM 50 CİVARI AYT İSE DAHA DENEMESİNE BİLE GİRMEDİM BÜYÜK İHTİMALLE 10 NEYİ GEÇMEZ BEN EA DA İLK 30 000 İSTİYORUM.

SON 2. 5 AYDIR ÇEŞİTLİ SAÇMA SAPAN SORUN LAR YAŞADIĞIM VE MORALİMİ BOZDUĞUM İÇİN DERS YÜZÜNE BAKMADIM BU SON 3 AYDA ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPSAM YÜKLENSEM SON 3 AYDA TYT ORTALAMA 80 NET AYT İSE İŞTE İLK EA 30 000 E GİRECEK KADAR NET YAPABİLİRMİYİM MENTAL OLARAK ÇOK DÜŞTÜM
    ASLA YAPILMAZ DİYORUM HANİ NASIL Bİ YOL İZLEMELİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapmazsın desek çalışmayacak mısın? Sana bağlı sadece çalış bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben cidden modumu çok düşürdüm hani belki benim gibi daha önce yaşayan biriler vardır diye hani mental olarak, destek olurlar diye yazdım konuyu kafam çok bozuk hani bilmiyorum

• NE BAĞIRIYORSUN KARDEŞİM SAKİN OL

• Ahaha yok kardeşim estağfurullah ne bağırması bir anda stresle yazmışım

• umutcankel U kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo9 -- 3 Nisan 2020; 12:8:25 >
  • 100 günde temelin varsa temelden kasit +70tyt +40 ayt yapabiliyorsan ve konuların eksikse her türlü derece yapılabilir

Oturur 60 70 gün konularini deli gibi çalışır bitirirsin videolar izlersin bir yandan tyt için haftada 1 deneme atar yanlışlarına bakarsın. Ayt için video konu soru şeklinde gidip konuları hızlı ama bir o kadarda temiz bitirirsin. Bol tekrarını yaparsın. Son 1 ay günde 1 ayt 1 tyt genel denemesi çözersin. 1 er f k b m deneme kitapları bitirirsin. Tyt netlerini sadece 15-20 deneme cozup analiz yaparak bile 85 lere getirirsin full ayt kadarken son bir ayda 95 100 e bile cikarirsin analizli yaparsan.

Ayt tamamen çalışmaya başlı 40 la başlarsın 2 konu bitirirsin sağlam bu 41 42 olur bu şekilde 30 40 günde 50 üstüne çıkarsın geriye sınava 50 gün kalsa bu 50 netini çok rahat 70 lere bile cikarirsin

Yanı son 100 günde derece bile yaparsın. Bu derece isteyen biri icin de ne durumdasin ne istersin bilmem ona gore uyarla iste . Buda benim umut kaynagım bununla cok sarıldım derslere gunde 7 8 saati geciyorum temelin yoksada iyi hale gelirsin devam et dostum sadece calıs ve ılkı sen başar . Benim netlerim artmaya basladı gıbı hemde guzel bir artiş sende calıs calıstıkca artar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum tyt 70 ayt 40 üstüysen diyosun ama benim şuan tyt 50 ayt ise daha deneme bile çözmedim ama 10 15 neti zor geçer
    Ben bu süreçte günde 10 saat ve üzeri çalışma yapsam tyt yi 80 civarı ayt ise 60 civarı yapabilirmiyim acaba

• Umutcan böyle konuşan en az 500 kişi görmüşümdür cümleleri bile aynı noktasından virgülüne hiç biri çalışmadı ve hiç biri başaramadı sen de başaramazsın boş boş konu açma
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dedinki reis ya

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcankel

Neden öyle dedinki reis ya
    Ne yapayım kanka yalan mı söyleyeyim ?
  • basarırsın umutcan bende boyle başladım ve suankı konmumum dünkü konumumuma göre harika çalış umutcan pes edersen eline ne geçeçek oglum lolde challangger adamım euda bile masterim dehset oyun bagımlılıgını bıraktım derslere sarıldım yaparsın bırakırsın ben günde 14 saat bilgisayar oynayan birisiydim ama aklını kullan umutcan bida bu günler gelmeecek kendin bilirsin umut satıyorum veya satmıyorum eger aklın varsa bi 5 sene sonrakı halını ya askerı ucretle sürüneceksin yada umutcan bey olacaksın bunu sen seçersin bize fazla söz düşmez burda vakıt kaybedecegine soru sorup duracagına dırek yarın sabah kalk ve başla
  • Çok sağol dostum moralim yerine geldi 😊

• İnsan kendinden bilir işi.
    Hiçbir konuda başka insanların onayına kalmayın.
    Yok diyende olur diyende olacaktır.
    O yüzden bu tür konular açmak yerine çalış hocam,öğretmenlerine sor gerekirse ne yapabilirim diye.
    Kendini en iyi sen bilirsin.

:) iyi forumlar

• Bu arada iyi, planlı ve disiplinli bir çalışmanın getiremeyeceği bir şey yoktur

• Hocam peki konuları hızlı hızlı çalışın derken ilk kez görülecek bir konunun konu anlatımını bitirip üstüne test çözdükten sonra ertesi gün yeni konuya geçmek mantıklı mı sizce?

• ben bu işin uzmanı degilim hocam benim hafif temelim vardi ben günde 1 konu bittiriyorum en kötü ama işte cok süre gidiyo
  • Up

• Gerçekçi olmak gerekirse zor ama imkansız değil kağıt üstünde. Olmaz diyenlerin olmaz deme sebebi şudur diye düşünüyorum ki mantıklı zaten,hiç çalışmamış bir öğrenci birden oturup 10 saat çalışamaz o disiplini oturtup verimli geçiremez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba umutcan, kendi hikayemden biraz bahsedeyim. 7-17 yaşları arasında sporla uğraştım, asıl hedefim sporcu olmaktı ve işler yerindeydi-iyi bir yerdeydim-.son sene bazı olaylar gelişti biraz gözüm açıldı ve derslerime yöneldim.9. ve 10. sınıflarda evde aldığım uykunun yetmemesiyle okulda da çokça uyurdum, hocalar da bunu bildiği için pek ses etmezdi. sınavlardan önce 1-2 kendimi zorlardım 80-90 arası gelirdi notlarım. sporu bıraktım, 9-10a dair aklımda tek bir şey dahi yok ve 11. sınıfın ortasındayım. tytde 49 netle başladım ama kendime güvenim tamdı. eğer çalışırsam yapabileceğimi biliyordum.1, 1.5 sene çalıştım-son 2 ay çalışmadım :/ -. ilk senemde sayısalda 36k derece yaptım. durumu nereden çevirdiğime bakılırsa aslında çok büyük bir başarı ancak benim için yeterli değildi, mezuna kaldım. bu sene günde 8 10 saat olmasa da her gün 5 6 saat düzenli çalıştım. yapamadığım her soruyu öğrendim. eksik olduğum şeylerin üzerine gittim. şu anda tyt netlerim 100 105 arası oynuyor ortalama olarak, aytde ise 70leri görmeye başladım. hedefim 1knın içinde yer almak. bu benim hikayem umutcan. 3 ayda ne olur ne biter bilmiyorum ama gerçekten kendine inanıp gereğini yaparsan 3 ayda ya iyi bir sonuç alırsın ya da diğer sene için seni motive edecek ortalama bir sonuç alırsın. iyi çalış dostum & başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knitta -- 23 Mart 2020; 23:35:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.