Başıma gelen değişik olay
Merhaba arkadaşlar bugün ziraat bankası atmsine gittim elimde ne kadar olduğunu bilmediğim bir mebla vardı qr kod ile yatıracaktım.
Koydum bankaya iptal verdi geri verdi paramı aldım. Sonra tekrar denedim tekrar iptal verdi baktım olmayacak gittim arabaya geçtim. Telefonuma baktım 5 dakika sonra. Hesabıma 4.200 ve 3.700 lira yatmış ama bankada öyle bir şey demedi. Elime fazla para geçmiş olabilir tek seferde kaç bankot alıyor atm acaba onu da bilmiyorum. Ana baba günü olduğu için şubenin içerisine de girmedim. Ne yapmalıyım sizce daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ? 3 kuruş para için gelip beni almasınlar ya da gidip bankaya söylesem benim paramsa o benden almasınlar ?
Kafamın karıştığı kısım onay vermedi iptal edildi dedi geri verdi paraları ve banka hesabıma geçmiş bir kısmı. Arayüzde sıkıntı oldu da kabul edilmeyen paraları mı geri verdi acaba sadece
Mef üniversitesi en underrated üniversitedir.
+Okulun malum kişiyle malum siyasi partiyle alakası yoktur. Tr de böyle çok az üniversite var
23 Haziran seçimleri öncesi :)
+Hazırlıkta tüm öğretmenlerimiz native speaker.
+Linkedin learning , edX Coursera gibi platformlarda okulun size verdiği mail adresiyle ücretsiz eğitim alabiliyorsunuz hatta bir kısmı ders olarak saydırılabiliyor
+ 3+2 sistemi ile kariyer hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz
+ Bu okulda değerli hissediyorsunuz. Covid geçirdiğimde rektör bizaat arayıp geçmiş olsun dedi derslerimi sordu ingilizce hazırlığın zor olduğunu yaz okuluna kalma ihtimalimin olduğunu maddi gücümün olmadığını söyledim. Bana söylediği şey bir şey olmaz sana okulda iş veririz. Çok acayip hoşuma gitti kapatırken de beni istediğin zaman arayabilirsin dedi.
+İlber Ortaylı dan ders alabilirsiniz. Kendisi 2018 den beri tam zamanlı öğretim öğretim üyemiz.
+ Bir karar alınacaksa ders saatleri gibi öğrencilere anket açıp onların istediği şekilde yapıyorlar
+Online eğitim süreci gerçekten çok çok iyi
+Flipped Learning çok verimli bir sistem örnek olarak bir ingilizce videosunu atıyorum buraya
Videodakiler öğretmenlerimiz biri ilk kurdaki öğretmenim Yeni Zellandalı Jeremmy diğerini tanımıyorum.
Her dersten önce böyle bir hazırlık videosu atılıyor ve bu videoyla ilgili 10 tane soru soruluyor. Bu notlarınızı biraz etkiliyor.
Ben çok verim alıyorum bu sistemden.
Bu üniversite çok değerlenecek aynı çizgide devam ederlerse
Reklam sananlar olabilir eskiler bilir zaten reklam hesabı olmadığımı
Her sabah dinleyin arkadaşlar.
Hazırlık okuyanlar
Öğretmenlerimiz native spekear mı Türk mü ?
Online eğitim yararlı mı ?
Eğer yeteri kadar ilgi varsa yazabilirim geçen sene gece mesailerinden tanıyan çıkabilir
Bu sene MEF CENG Kazandım hazırlık öğrencisiyim sorularınız varsa cevaplayabilirim
Yetişin Gtü cüler
|
|
|
Kayıt yaptıranlar wp grubu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.307
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 92.291 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.739 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar