Şimdi Ara

Başıma gelen değişik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün ziraat bankası atmsine gittim elimde ne kadar olduğunu bilmediğim bir mebla vardı qr kod ile yatıracaktım.

Koydum bankaya iptal verdi geri verdi paramı aldım. Sonra tekrar denedim tekrar iptal verdi baktım olmayacak gittim arabaya geçtim. Telefonuma baktım 5 dakika sonra. Hesabıma 4.200 ve 3.700 lira yatmış ama bankada öyle bir şey demedi. Elime fazla para geçmiş olabilir tek seferde kaç bankot alıyor atm acaba onu da bilmiyorum. Ana baba günü olduğu için şubenin içerisine de girmedim. Ne yapmalıyım sizce daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ? 3 kuruş para için gelip beni almasınlar ya da gidip bankaya söylesem benim paramsa o benden almasınlar ?

Kafamın karıştığı kısım onay vermedi iptal edildi dedi geri verdi paraları ve banka hesabıma geçmiş bir kısmı. Arayüzde sıkıntı oldu da kabul edilmeyen paraları mı geri verdi acaba sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrak yolları intihabı -- 29 Nisan 2021; 22:7:13 >

• Para kazanmanın bugını bulmuşsun, yalnız başına iş alabilirsin ara bankayı durumu anlat onlar görür her şeyi
  • ziraat atmleri bugun sıkıntılı heralde, benimde başıma benzer bişey geldi, 200₺ çektim parayı verdi, kartı vermesini beklerken atm bi dondu gibi oldu, kartın sesi geliyor ama kart yok meydanda, sonra para çıkış yeri bidaha açıldı bir 200₺ daha çıktı, sonra kart geldi, hesaba baktım sadece 200₺ çıkış var bir kere, düdüklemezler inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

ziraat atmleri bugun sıkıntılı heralde, benimde başıma benzer bişey geldi, 200₺ çektim parayı verdi, kartı vermesini beklerken atm bi dondu gibi oldu, kartın sesi geliyor ama kart yok meydanda, sonra para çıkış yeri bidaha açıldı bir 200₺ daha çıktı, sonra kart geldi, hesaba baktım sadece 200₺ çıkış var bir kere, düdüklemezler inş.

Hocam genel müdürlüğü aradım. Şubeye tutanak karşılığı teslim ettim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

ziraat atmleri bugun sıkıntılı heralde, benimde başıma benzer bişey geldi, 200₺ çektim parayı verdi, kartı vermesini beklerken atm bi dondu gibi oldu, kartın sesi geliyor ama kart yok meydanda, sonra para çıkış yeri bidaha açıldı bir 200₺ daha çıktı, sonra kart geldi, hesaba baktım sadece 200₺ çıkış var bir kere, düdüklemezler inş.

indire gandi mi yaptın la o fazladan 200 tl yi

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Şuan cebimde kimse arayıp sormadı işkillendim bankaya gidicem pazartesi vermeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.