Şimdi Ara

BAŞIMA GELEN EN İĞRENÇ HASTALIĞI ANLATIYORUM..[ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlamadan önce soyleyeyim kesinlikle csb değildir zaten okuyunca anlarsınız..

Geçen pazar saat 3 sularında karnıma giren bi sancıyla uyandım.. Tuvalete zor attım kendimi ve akışına bıraktım ardından yarım saat aralıklarla sürekli tuvalete gitmek zorunda kaldım. Çok kötü bir hastalıktı bu. Başka bir ilçedeki bi lisenin yurdunda kaldığım için sabah erkenden yola çıkmam lazımdı uykumuda alamamıştım ve midem bulanıyordu sürekli tuvalete gidiyordum gidiyordum gidiyordum.. Ve nihayet sabah oldu.
    Sabah 6:00 gibi kalktım, annem bilmediğim bitki çayı içirdi ve yola koyuldum. Karnımın ağrısı bi nebze olsun azalmıştı ve yurda gitmek için binmem gereken minübüse bindim en arka soldaki koltuğa geçtim taktım kulaklıkları ve uyudum. Daha yarım saat olmamıştıki midem bulanmaya başladı ve bu 10 dakika kadar bununla boğuştum en sonunda dayanamayıp şoföre sağa çekmesini söyledim ve arabadan inip yol kenarına doğru 3 adım attım ve kustum.. İlki salvo bayağı büyüktü ardından azar azar 2. Ve 3. Salvo geldi. Başım dönmüştü biraz temiz hava alıp yanımdaki pet suyla ağzımı ve yüzümü yıkadım sonra minübüse döndüm şoföre abi kusra bakma hastayım midem bulandı dedim. Ses çıkarmadı kapıyı kapattı yola devam etti bende arka koltuktaki yerime döndüm..
    Giderken bütün yolcular bana iğreniyormuş gibi bakıyorlardı.. Canım dahada sıkıldı gittim yerime oturdum sonra önlerden bi teyze iyimisin oğlum dedi bende iyiyim teyze diyip kulaklıklarımı taktım ve Tekrar uykuya daldım.. Cumartesi akşamdan beri yemek yemediğim için karnım açılmıştı zaten akşam yediklerimide kusmuştum.. Terminale geldiğimizde tuvalete gittim ardından şehiriçine atlayıp çarşıya gittim.. 5 tl ye bi bütün döner yedim bide ayran içtim sonra telefonum çaldı arayan bi arkadaşımdı;
    Bana oradaki bi internet kafeye gelmemi söyledi lol oynayacaktık. Gittim ve 3 saat kadar pc başında oturduk. 3 saat sonra kaltık ve ayrıldık ben yurda gittim. Sonra odaya gittim üstümü değiştirip yattım yatarken saate baktım saat 5 olmuştu...
    saat 7 de uyandım karnıma yine bi sancı girmişti tuvalete gittim ve bi güzel mıçtım ama inanılmaz halsiz hissediyordum kendimi. Bu ishal kadar lanet bi hastalık yoktu.. Sonra gittim tekrar yattım 1 dk sonra tekrar tuvalet tekrar yatak tekrar tuvalet bi saat felan bole geçti. Ve yine o kusma hissini hissettim tuvalete gittim ve kustum. Yediğim döner bi boka yaramamıştı dahada halsiz hissediyordum kendimi ve aşırı susamıştım. Gittim biraz su içtim odadaki arkadaşlar zula getirmişler bi bardakta kola içtim yattım. Akşam bi uyandım baktım donda bi ıslaklık
    Meğersem ne içtiysen onlar akıp gitmiş :( bi an intihar etmek istedim ama vazgeçtim sonra çarşafı felan topladım yatakta bi yastık kaldı. Sonra duşa girdim üstümü değiştirdim kirlileri makineye attım. Küfrederek yattım. Sabah uyandım yine midem kazınıyor ama hiçbişey yemedim kalktım üstümü giyindim...

Doğruca okula gittim izin alıp hastaneye doğru yola çıktım. Hastaneye gittim dahiliyeden sıra aldım 2 saat sıra bekledim ve nihayet sıra geldi. Girdim doktora derdimi anlattım dışkı tahlili lazım dedi bi kağıt verdi laboratuvara git bu kağıdı ver dedi. Gittim bana ufak bi tüp verdiler dışkı tahlili için dediler gittim tuvalete 2 gündür bişey yiyemediğim halde azimle azcık mıçmayı başardım ve aparata biraz sürdüm tüpün içine koyup laboratuvara verdim sonuçlar 3 saate doktora gönderilir dediler bende 3 saat bekleyemedim çıktım dışarı gezmeye başladım. O günde bizim kimya sınavımız vardı bi kaç yakın arkadaşımda sınavdan kaçmış yolda onlarla karşılaştık biraz dolaştık ve bi pideciye gittik. Kurt gibi açtım ama yinede 1 pide söyledim. Yedik kalktık bi cafeye oturduk çay içtik bi süre sonra ben hastaneye gitmek için ayrıldım..

Hastaneye gittim doktorun yanına gidip tahlilleri sordum raporu yazdırdı bana verdi bi baktım

BAŞIMA GELEN EN İĞRENÇ HASTALIĞI ANLATIYORUM..[ss'li]

3 gün istirahat tabi bunların yanında bide 5 tane ilaç yazdı.. Neyse çıktım hastaneden eczaneye gittim ilaçları aldım eczacı 50 tl dedi.. Zaten öğrenciyiz ama bi mecbur verdim 50 tl yi.. Ardından yurda geldim..

Yurdan geldim yurt müdürünün yanına gittim durumu anlattım bole bole yurda girip yatmak için izin istedim saolsun bu yurda benle geldi yemekhanede ahçıya 2 patates haşlayıver tuza banıp yesin ishale iyigelir dedi.. Ben oradaki masaya oturdum patatesleri bekliyorum artık ne şansı varsa bende :( yarım saat bekledim zaten açlıktan ölüyorum tam patatesler geldi tuzu döktüm bi kenarına tam banıp yicem birden okulun müdürü müdür yardımcısı yurt müdürü ilçe kaymakamı bi kaçtanede tanımadığım resmi adam giriverdi içeri onlarda müfettişmiş.. Lan açlığın dibini yaşıyorum bendeki de şansmı o an intihar etmediğime pişman oldum :( bunlar bi saldırdılar mutfağa bi o dolabı açıyorlar bi bu dolabı sürekli soru soruyorlar bi tanesi geldi başıma bu öğrenci ne yapıyor burada sınavı yokmu bunun dedi. Ama nasıl sesi var tam bir cadı gibi.. Ben bişey demedim hemen yurt müdürü atladı durumu anlattı ben bidaha yerin dibine girdim sonra bunlar gitti patateslerimi zar zor yedim yurt bölümüne geçtim.. Nevresim felan hiçbişey yok benim yatakta.. Mecbur bodrum kata gittim hizmetliye söyledim o da 2 saat laf etti madem kirlendi hafta sonu atsana makineye ıvır zıvır konuştu ben bişeyde demedim ne dicem dün içine mıçtımmı dicem :D aldım temizleri tam yukarı gitcem bi baktım bu müfettişler katları geziyor. Şimdi onlarla tekrar karşılaşmayayım diye 15-20 dk da bodrumda bekledim sonra çıktım yukarı yattım..inanın hayatım hiç bir hastalıktan bu kadar çekmemişimdir allah kimseye göstermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakmayın322 -- 3 Ocak 2016; 23:57:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım

• Okuyamadım durumum yokdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Geçmiş olsun

Teşekkür ederim hocam

• Hepsini okudum.

Geçmiş olsun
  • İşim var, bir dakikanın hesabını yaparken kendimi bu konuda buldum. Hepsini okumuşum. Yaw ben DH'ye nasıl/neden girdim bu konuda ne arıyorum. Her neyse, geçmiş olsun dostum. Dikkat et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaçakHavaSoluyanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

Csb önceden verildi

Hocam başka bir konuyla karıştırdın galiba.. Ss ile destekledim zaten doğruluğunu

Olabilir.

• Kendimi gördüm geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

İşim var, bir dakikanın hesabını yaparken kendimi bu konuda buldum. Hepsini okumuşum. Yaw ben DH'ye nasıl/neden girdim bu konuda ne arıyorum. Her neyse, geçmiş olsun dostum. Dikkat et.

avatarını değiş artık yaw kaç sene oldu anasını satıyım
  • 1-dışkında yağ sümüksü madde benzeri bişey var mı ?
    2-sarılık var mı?
    3-kio kaybı var mı ?

bunlar varsa pankreas kanserini ve ülseratif kolit crohn hastalıklarını araştır ayrıca kan testi yaptır diabet çıkarsa pankreas kanserinden şüphelendiğini söyle doktora
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

1-dışkında yağ sümüksü madde benzeri bişey var mı ?
    2-sarılık var mı?
    3-kio kaybı var mı ?

bunlar varsa pankreas kanserini ve ülseratif kolit crohn hastalıklarını araştır ayrıca kan testi yaptır diabet çıkarsa pankreas kanserinden şüphelendiğini söyle doktora

Dışkıyı incelemedim ama bayağı kilo kaybı oldu hocam. İnş dediğin gibi çıkmaz saolasın

• Geçmis olsun hocam çok kötuymus yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışkını bi pet bardağa yap eldiven takıp incele sümüksü şeyler var mı diye varsa hemen git kan testi yaptır diabet çıkarsa doktora hemen gidip pankreas kanserinden şüphelendiğini söyle.
    crohn hastalığınıda incele
  • Kendi evinde değilken ishal olmak çok fena bişey bi kere halamlara 3-4 gün kalmaya gittiğimizde olmuştum anlatmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychological Fetai

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

İşim var, bir dakikanın hesabını yaparken kendimi bu konuda buldum. Hepsini okumuşum. Yaw ben DH'ye nasıl/neden girdim bu konuda ne arıyorum. Her neyse, geçmiş olsun dostum. Dikkat et.

avatarını değiş artık yaw kaç sene oldu anasını satıyım

Nick, avatar ve imza değişikliği yapmayı düşünmüyorum.

• Hocam geçmiş olsun cidden insan hastalanınca sağlığının kıymetini anlıyor

• Hepsini okudum geçmiş olsun dostum. Dikkatli olmak lazım. Yediğine içtiğine dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklow12

Hepsini okudum geçmiş olsun dostum. Dikkatli olmak lazım. Yediğine içtiğine dikkat et.

Hepinize teşekkür ederim beylersağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakmayın322 -- 4 Ocak 2016; 0:40:59 >
  • Geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önemli (Zorunlu yayın,kamu spotu)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.