Şimdi Ara

Bu neden yüksek ? SS li (Olay çözülmüştür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu neden yüksek ? SS li (Olay çözülmüştür)

Merhaba ısılara bakdığımda PCH DİODE 63 derece gösteriyor PCH diode nedir ve neden yüksek çözmüş değilim. Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 24 Ağustos 2012; 18:44:24 >

• anakart genel sıcaklığı olması lazım. soğutmalar nasıl ? kasada kaç fan var ? normalin üstünde biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

anakart genel sıcaklığı olması lazım. soğutmalar nasıl ? kasada kaç fan var ? normalin üstünde biraz.

Sistem Laptop İmzamda görürsün.Diğerleri iyide PCH ne onu çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

quote:

anakart genel sıcaklığı olması lazım. soğutmalar nasıl ? kasada kaç fan var ? normalin üstünde biraz.

söyledim ya anakart diye ?
  • quote:

quote:

quote:

söyledim ya anakart diye ?

Tamam eyvallah saol.
  • quote:

Merhaba ısılara bakdığımda PCH DİODE 63 derece gösteriyor PCH diode nedir ve neden yüksek çözmüş değilim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Selam
    PCH diode, yanılmıyorsam anakart üzerindeki güney veya kuzey köprüsüdür kardeş.. Ama büyük ihtimalle güney köprüsü olması lâzım..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    PCH diode, yanılmıyorsam anakart üzerindeki güney veya kuzey köprüsüdür kardeş.. Ama büyük ihtimalle güney köprüsü olması lâzım..
    Kolay gelsin..

Peki sıcaklık yüksekmi yoksa iyimi yani endişelenecek bir durum varmı hocam ? Diğer ısılar düşük o garip geldi bana imzamdaki sistemi kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki sıcaklık yüksekmi yoksa iyimi yani endişelenecek bir durum varmı hocam ? Diğer ısılar düşük o garip geldi bana imzamdaki sistemi kullanıyorum.

Selam
    Sıcaklık değerleri normal ama bu bulunduğunuz yerdeki sıcaklık, nem oranı ve bilgisayarın bulunduğu yere göre değişir kardeş.
    Kuzey ve güney köprüleri genelde yüksek ısı değerlerinde çalışırlar.

Bilgisayırınızı uzun ömürlü kullanmak ve serin tutmak istiyorsanız, altına laptop fanı koyun ve rahat edin.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Sıcaklık değerleri normal ama bu bulunduğunuz yerdeki sıcaklık, nem oranı ve bilgisayarın bulunduğu yere göre değişir kardeş.
    Kuzey ve güney köprüleri genelde yüksek ısı değerlerinde çalışırlar.

Bilgisayırınızı uzun ömürlü kullanmak ve serin tutmak istiyorsanız, altına laptop fanı koyun ve rahat edin.
    Kolay gelsin..

Tamam o zaman bir sorun yok çok teşekkürler hocam.

İyi Forumlar.

• Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Benimde Asus H81m-plus anakartım var mini tower bir kasam var biraz havasız bir kasa gibi geliyor bana ama olsun.Her neyse işlemci markam intel i5 4460
    ekran kartı msi gtx960 2g vs. vs. şimdi benim bu sistemde (daha toplayalı 1 ay olmadı bile ) farcry3 veryhigh değerlerde oynuyorum ve yaklaşık 2-3 saattir oyundayım.Benim anakartın sıcaklığı 64 derece gözüküyor yükte sizce bu normlamidir? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler saygılar...
  • bayramcontay kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bence bu ağustos ayının sıcaklığı ve diğer faktörlerle normal bir değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm, sizle aynı laptopu kullanıyorum sizin cihazdan bir şikayetiniz var mı ? benim sol tuşların aşağı tarafı kaplama biraz kötü oldu. + tuş ışıkları aldığımdan beri çalışmıyormuş zamanında geç fark ettim.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba sistemi alali 2 sene olucak bu konudaki SS ler eski bilgisayarima ait neredeyse cihazda pek bir sorunum olmadı yani memnunum uzun kullanim sonucu cihazin kasasinda deformasyon oluşabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 8 Ağustos 2015; 16:15:35 >
  • Cevabınız için teşekkürler içime su serptiniz :D Bir sorum daha var rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın Aida64 ile ölçtüğümde GPU Diyot 70-71 dereceleri buluyor bilgisayar yan kapağı kapalı iken farcry 4 ile 1-2 saat kadar oyunda kaldığım zaman kapağı açtığımda en fazla oda 68 dereceye falan iniyor peki boşta ise 43-45 arası sizce bu değerler normalmidir ? .Şimdiden teşekkürler...
  • bayramcontay kullanıcısına yanıt
    Merhaba gec cevap yazdigim için kusura bakmayın.

Herhangi bir problem yok gayet normal iciniz rahat olsun.

• dogaunl kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:17:52 >
  • Hiç önemli değil tekrar teşekkürler :D
  • işlemci olarak i5 kullanıyorum fazla birşey açmama rağmen sıcaklıklar böyle resimdeki gibi sadece google chrome açık bazen sadece google chrome açık olmasına rağmen işlemci 70leri görüyor laptoplarda bu değerler normalmi
     Bu neden yüksek ? SS li (Olay çözülmüştür)
  • soulfly128 S kullanıcısına yanıt
    Resimdeki degerler web kullanımında normal değerler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anladım peki fan sesi çok düzensiz geliyor yani bir yükseliyor 1sn sonra azalıyor sonra yine yükseliyor önceleri böyle değildi sessiz çalışıyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.