Şimdi Ara

Bu adam şimdi sınanıyor mu ? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çirkinsin dediler diye fotoğrafını silip kaçtı. konusu buhttps://www.reddit.com/r/amiugly/comments/3vqhic/16m_be_honest/

belki de adamın içi düşünceleri bambaşka. bu hayata 5-0 geride başlamak adalet mi şimdi. neden hepimiz güzel yaratılmadık bu zulümü çekmek zorunda mıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 12 Kasım 2018; 18:41:4 >

• Resimdeki arkadaşta benim ve dünyadaki milyarlarca erkek gibi şanssız olanlardan. Ufak bir kısım şanslı ve iyi yaşıyor. Kimi hayata hem yakışıklı hem zengin olarak gelebilir. Kimi hem tipsiz hem fakir üstüne engelli olarakta gelebilir. Ve bu iki senaryo daki iki insan birbirinden bambaşka kalitede hayatlar yaşarlar. Ve kaliteli hayat süren taraftaki kişi doğarken sahip olduğu şansı hariç extra birşey yapmamıştır bu devasa fark için. Şans herşeydir. Doğacağın zaman dilimi, kıtan, ülken, kökenin, ailen, tipin, maksimum zeka potansiyelin, maddi durum hepsi tamamen doğarkenki şansına bağlıdır. Bu hayatta şans herşeydir.
    Gelmiş yine benim tipim daha kötücüler. Arkadaşlar eğer yüzünüzde böyle bir aşırı asimetri yoksa ÇİRKİN OLAMAZSINIZ. Burada ameliyat gerektiren bir durum var, bu tipsizlik veya çirkinlik değil artık bedensel bir bozukluk. Muhtemelen ameliyatla büyük oranda düzelebilecek bir problem. Yok zengin değilim yok tipim kötü diye ağlanıp durmayın. Herkes yakışıklı güzel olsaydı böyle kavramlar olmazdı zaten. Birileri illa ki daha güzel veya yakışıklı olalacak. Ama gelip bedensel bozukluk üzerinden bunun edebiyatını yapacaksanız çok boş bir iş üstünde olduğunuzu söyleyebilirim
  • aptal insanlar dış görünüşe göre davranır.
  • yalan soyleseler cirkin oldugunun farkina varan adam gibi olurdu
    yakisikli degilsen tip cok ise yaramaz tabii bunu 16 yasinda ergene anlatamazsin.
  • Resimdeki arkadaşta benim ve dünyadaki milyarlarca erkek gibi şanssız olanlardan. Ufak bir kısım şanslı ve iyi yaşıyor. Kimi hayata hem yakışıklı hem zengin olarak gelebilir. Kimi hem tipsiz hem fakir üstüne engelli olarakta gelebilir. Ve bu iki senaryo daki iki insan birbirinden bambaşka kalitede hayatlar yaşarlar. Ve kaliteli hayat süren taraftaki kişi doğarken sahip olduğu şansı hariç extra birşey yapmamıştır bu devasa fark için. Şans herşeydir. Doğacağın zaman dilimi, kıtan, ülken, kökenin, ailen, tipin, maksimum zeka potansiyelin, maddi durum hepsi tamamen doğarkenki şansına bağlıdır. Bu hayatta şans herşeydir.
  • Uzuldum lan
  • İyi tarafı var demiş, American Horror Story seni alır demiş.
  • Tipi benimkinden iyi valla bennapayım intihar mı ediyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 12 Kasım 2018; 20:12:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wtf :l
  • Bu dünyanın adaletsizliğinden bıktım. Ezilenlerin, çirkinlerin, fakirlerin suçu ne? Bu ne biçim düzendir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mal İnsan

Bu dünyanın adaletsizliğinden bıktım. Ezilenlerin, çirkinlerin, fakirlerin suçu ne? Bu ne biçim düzendir?
    isyan etme kardeşim Allah tarafından sınanıyoruz. iman et.
  • sıktın moruk
  • Reis sen bu işe ne diyorsun ?
  • Bir iki ufak estetik operasyonla müthiş bir tipe sahip olur. Dişlerini yaptıracak ve gözlerine müdahale ettirecek. Yakışıklı bir adam olur.
  • Güzellik kavramı, insanların yarattığı bir şey.
  • Bence o kadar sıkıntılı bir görüntüsü yok.

Çirkin değil, sadece ortodontik problemi var ki bunun pek çok nedeni olabilir.

Bir gözünde bir anormallik var ama sebebi ne bilemeyiz. Onun dışında saç şeklini değiştirip kendine bakan biri olduktan sonra tıp çok da önemli değil açıkçası.
  • Senden yakışıklı mı?
  • Riven Mı kullanıcısına yanıt
    .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    çocuğa çok üzüldüm ya

diğer yandan konu açıp ben yakışıklı mıyım diye sormuş

allah kahretsin göründüğümden daha da tipsizim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 12 Kasım 2018; 22:58:43 >
  • Namaza başlasın.
  • bu ne lan harbiden şükrettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.