< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 12 Kasım 2018; 18:41:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 12 Kasım 2018; 18:41:4 > |
aptal insanlar dış görünüşe göre davranır.
|
Bu dünyanın adaletsizliğinden bıktım. Ezilenlerin, çirkinlerin, fakirlerin suçu ne? Bu ne biçim düzendir?
|
Bir iki ufak estetik operasyonla müthiş bir tipe sahip olur. Dişlerini yaptıracak ve gözlerine müdahale ettirecek. Yakışıklı bir adam olur.
|
Resimdeki arkadaşta benim ve dünyadaki milyarlarca erkek gibi şanssız olanlardan. Ufak bir kısım şanslı ve iyi yaşıyor. Kimi hayata hem yakışıklı hem zengin olarak gelebilir. Kimi hem tipsiz hem fakir üstüne engelli olarakta gelebilir. Ve bu iki senaryo daki iki insan birbirinden bambaşka kalitede hayatlar yaşarlar. Ve kaliteli hayat süren taraftaki kişi doğarken sahip olduğu şansı hariç extra birşey yapmamıştır bu devasa fark için. Şans herşeydir. Doğacağın zaman dilimi, kıtan, ülken, kökenin, ailen, tipin, maksimum zeka potansiyelin, maddi durum hepsi tamamen doğarkenki şansına bağlıdır. Bu hayatta şans herşeydir.
|
Gelmiş yine benim tipim daha kötücüler. Arkadaşlar eğer yüzünüzde böyle bir aşırı asimetri yoksa ÇİRKİN OLAMAZSINIZ. Burada ameliyat gerektiren bir durum var, bu tipsizlik veya çirkinlik değil artık bedensel bir bozukluk. Muhtemelen ameliyatla büyük oranda düzelebilecek bir problem. Yok zengin değilim yok tipim kötü diye ağlanıp durmayın. Herkes yakışıklı güzel olsaydı böyle kavramlar olmazdı zaten. Birileri illa ki daha güzel veya yakışıklı olalacak. Ama gelip bedensel bozukluk üzerinden bunun edebiyatını yapacaksanız çok boş bir iş üstünde olduğunuzu söyleyebilirim
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 12 Kasım 2018; 20:12:12 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 12 Kasım 2018; 22:58:43 > |
|
|