< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu adam şimdi sınanıyor mu ? (SS'li) (2. sayfa)
-
-
Gözleri kaşları adamı bitirmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müthiş bir tipe mi sahip olur ? Ya abi çocuğa üzülüyorsunuz diye objektif bakamıyorsunuz bence.quote:
Orijinalden alıntı: kingofpotatoes
Bir iki ufak estetik operasyonla müthiş bir tipe sahip olur. Dişlerini yaptıracak ve gözlerine müdahale ettirecek. Yakışıklı bir adam olur.
Burun estetik ile halledilir,kaşları da alır ama gözlere ne yapar bilemiyorum bir gözü kaymış. Düzeltilebilen bir şey mi bu? Göz kapağı da düşük. Ailesi de doktora götürmüyormus sigorta durumları varmis gerçi önemsemiyorlar belli,belki de sevmiyorlar çocuklarini. Çocuk buraya konu açiyor agzina sıçmışlar afedersin,yazık günah gerçekten. İyi adamlar da çikmis ama bu çocugun aklina takilacak,moralini bozacak şeyleri yazanlar o kötü kişiler. Çirkinlik değil de sağlik problemi var çocuğun gözleri normal değil,böyle sıkışmış zor durumda birine böyle yorumlar yapilir mi
daha fazlası hatta -
Benim tipim de kötü. Ancak bu çocuğun saçları, ten rengi ve göz rengi çok güzel. Yani malzeme yerinde. Tek yapması gereken birkaç ufak estetik operasyon geçirmek. Benim malzeme kötü, ben yapamam mesela. :Dquote:
Orijinalden alıntı: All Nightmare
Müthiş bir tipe mi sahip olur ? Ya abi çocuğa üzülüyorsunuz diye objektif bakamıyorsunuz bence.
Alıntıları Göster -
keşke bu hayat oyununa başlayan herkes aynı tip ile başlayıp, insanlar sadece düşünceleri ve karakterleri ile anlaşılsa ne güzel olurdu.
ama gerçekler maalesef böyle değil.
insan bu dünya'ya acı çekmeye gelmiş.
şanslılara ne mutlu ! -
Hocalar hep der ya allah sizi yaratmadan once size sordu yaratilip yaratilmayacaginizi.hee bu cocuga yesil gozlu beyaz tenli guzel sacli olacaksin denmis cocukta bir anlik heyecanla kabul etmis.
Neyse bayagi bi ameliyata girmesi lazim.ben ameliyatla da duzeleme. O ayrida...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Frank Ribery gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
);
Gelmiş yine benim tipim daha kötücüler. Arkadaşlar eğer yüzünüzde böyle bir aşırı asimetri yoksa ÇİRKİN OLAMAZSINIZ. Burada ameliyat gerektiren bir durum var, bu tipsizlik veya çirkinlik değil artık bedensel bir bozukluk. Muhtemelen ameliyatla büyük oranda düzelebilecek bir problem. Yok zengin değilim yok tipim kötü diye ağlanıp durmayın. Herkes yakışıklı güzel olsaydı böyle kavramlar olmazdı zaten. Birileri illa ki daha güzel veya yakışıklı olalacak. Ama gelip bedensel bozukluk üzerinden bunun edebiyatını yapacaksanız çok boş bir iş üstünde olduğunuzu söyleyebilirim
En iyi özetlerden biri verdim artınıquote:
Orijinalden alıntı: mütehassıs
Gelmiş yine benim tipim daha kötücüler. Arkadaşlar eğer yüzünüzde böyle bir aşırı asimetri yoksa ÇİRKİN OLAMAZSINIZ. Burada ameliyat gerektiren bir durum var, bu tipsizlik veya çirkinlik değil artık bedensel bir bozukluk. Muhtemelen ameliyatla büyük oranda düzelebilecek bir problem. Yok zengin değilim yok tipim kötü diye ağlanıp durmayın. Herkes yakışıklı güzel olsaydı böyle kavramlar olmazdı zaten. Birileri illa ki daha güzel veya yakışıklı olalacak. Ama gelip bedensel bozukluk üzerinden bunun edebiyatını yapacaksanız çok boş bir iş üstünde olduğunuzu söyleyebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke bütün tipsizler ölse
-
Aynen tipsizlikle yaşanmıyo
dişlere tel , gözlere ve göz kapaklarına müdahale, biraz da tarzını ve değiştirip spor yapsa baya eli yüzü düzgün biri olur
-
Bir insan güzelse güzeldir çirkinse çirkindir hayatın gerçeği bu ve dış görünüşte önemlidir karşındaki insanı etkiler
Bu elemanda çirkin olduğunun farkında olup iyi bir fizik birkaç estetik ile yakışıklı olabilir adama yalan söyleyeceğinize yapması gerekeni söyleyin
Aha ronaldo herif çirkin cingene gibi bişeyken şuan ünlüde olmasa girdiği her ortamda kadınları ayakta ıslatacak birine döndü ronaldo ygaaa çirkünüim ben diye zırlamadı herif dünyanın en iyi topcusuda oldu dehşet paralarda kazandı dünyanın en ünlü insanı oldu adamın duruşundan alfalık akıyor çünkü başarılar kazanıp ego kazandı bu özgüvenine tipine duruşuna bakışına yansıdı ronaldo ile sevişmeyecek karı varmı dünyada ?
Yada doğuştan yakışıklıdır biriside bi mok yapmamış yatıp zıbarmıştır tipi duruşu özgüvensiz kalır ilgi çekici olmaz
kekolar bu yüzden iş yapıyor çekici geliyorlar kızlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X