dostum frko forumuna yazman gerekmiyormu bunu animasyonlarda ne war
quote:
Orjinalden alıntı: Xenophabia
ben de "dinlediklerim"i merak ettim
quote:
kardeş orada olan ilgi az ama knight online bölümünde okurlar ve gezerler daha fazla ayrıca knight online bölümüne fazla ilgi oldugundan buraya açma gereği duydum
quote:
animasyonlarımda nevar demişssin bnim sorduğum doruya bak bana yazdığın cevapa bak!!post kastığın açıkca belli!!soruma cevap verin vermiceksenizde girmeyin!
kardeş orada olan ilgi az ama knight online bölümünde okurlar ve gezerler daha fazla ayrıca knight online bölümüne fazla ilgi oldugundan buraya açma gereği duydum
burdaki FRKO topiğine açabilirdin
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: onurbabaa
quote:
burdaki FRKO topiğine açabilirdin
Abi,öyle yazana kadar soruma bir cevap verseydin çok mutlu olurdum..soruma cvp verin pls
hadi ya koskoca forumda kimse adam akıllı cevap vermedi..ayrıca frko forumuna da yazdım kimseden cvp yok:(
onur hem şifremi buldum hemde biri adam akıllı bişey yazsınn post kasmaınn
ya bilen yok mu koskoca forumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O simgeyi tanımıyorum bilgisayarını bi tarat Frko çok eski bi sürüm alttan güvenlik programı çalıştırmaz
ya konuya bakıp cevap yazsanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
quote:
Orjinalden alıntı: ekin.ozan
ya konuya bakıp cevap yazsanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Konuyla alaksız ne yazdığımı anlamadım banada söylermisin
ya kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????????????????????????????????? site forum sitesi ama kise birşey yazmıyo