Şimdi Ara

Start Gelmiyor Diyenler Baksın Kesin düzeliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarih: 01.21.2009 Konu: Knight Online'a Giris Sorunlari

Oyunumuz su anda Turkiye'den girislerde bazi sorunlar yasamaktadir. Bu sorunlar Turkiye'deki Internet Servisinden kaynaklanan gecici bir sorundur. Yasanan bu zorluklardan haberdariz ve su an icin uzerinde calismaktayiz. Oyuna girisler normale donene kadar DNS ayarlarinizi degistirerek oyuna basariyla giris saglayabilirsiniz.

DNS ayarlarinizin nasil degistirilecegini gormek ve bu konuda yorumlar yapmak icin asagidaki linke tiklayiniz:
    http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=29797

Yasanan bu sikintidan dolayi ozur dileriz.

Knight Online Ekibi-

http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=29797 knightın resmi forumudur bu arkadaşlar

burada diyorki üstteki DNS ayarını 4 2 2 2
    alttakini ise 4 2 2 4

yapın diyor bunları yaptıktan sonra onara tıklayın ve MODEME RES ATIN...Kesin Giriyor

DNs ayarlarını bulamayanlar için=

denetim masasına girin ağ bağlantılarımı açın bağlı olduğunuz ağa gelin ve onun özelliklerini açın orada internet iletişim kuralları war ona 2 kere tıklayın orada görürsünüz Dns ayarlarını

Burdan da bulamadıysanız bilgisayarın sağ alt köşesinde ağ durumunuzu gösteren bir imge war ona 2 kere tıklayın özellikler diyin Artık Oyundasınız

• Yapay Zekanın Yanıtı

Knight Online Start Gelmiyor Diyenler Baksın

"Knight Online start gelmiyor" ya da "Knight start gelmiyor" sorununu yaşıyorsanız, bu sorunla mücadele eden tek kişi siz değilsiniz. Bu yaygın bir sorundur ve birkaç farklı çözümü vardır.

İşte "Knight Online start gelmiyor 2023" sorununu gidermek için deneyebileceğiniz adımlar:

• Oyun dosyalarınızı doğrulayın: Oyun başlatıcısında, "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğine tıklayın. Bu, bozuk veya eksik oyun dosyalarını onaracaktır.
    • Grafik sürücülerinizi güncelleyin: Eskimiş grafik sürücüleri start sorunlarına neden olabilir. En son sürücülerin web sitesinden indirip yükleyin.
    • Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bu, basit bir çözüm gibi görünebilir, ancak bazen sorunları gidermek için işe yarayabilir.
    • Oyun önbelleğinizi temizleyin: Oyun önbelleği, zamanla bozulabilecek geçici dosyalar içerir. Önbelleği temizlemek, start sorunlarını çözebilir.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştırın: Oyunu yönetici olarak çalıştırmak, gerekli izinlere erişimini sağlayabilir.
    • Virüsten koruma yazılımınızı devre dışı bırakın: Virüsten koruma yazılımı, oyun dosyalarını yanlışlıkla karantinaya alabilir. Oyunu başlatmadan önce virüsten koruma yazılımınızı devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Oyunu yeniden yükleyin: Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, tüm oyun dosyalarını kaldıracak ve yeniden yükleyecektir.

Bu adımları uyguladıktan sonra bile hala "Knight start gelmiyor 2022" sorunuyla karşılaşıyorsanız, oyunun teknik destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Denenmiştir Msndekilere Ve kendime uyguladık Düzeldi diğer yollarda sürekli problem çıktı hem resmi sitede böyle yazıyor
  • En azından Bi cevap yazın Deneyenler Ben yeni üye olduğum için belki inanmayabilirler
  • olmuyo patcleri yüklüyo ama tam karakter ekrana cıkıp ok diyince yine dc veriyo yokmu bunun başka bi çözümü yaa
  • bi de şunu dene Başlattan çalıştırı aç oraya cmd yaz kara bi ekran cıkacak ona ipconfig/flushdns de sonra onar ve gir Modeme REs atmayı unutmadın inşallah
  • Dc şans eseri olmuş olabilir bi kere daha dene girmeyi çünkü oyuna girdi pacth 1722yi yükledi sonuçta artık bi engel yok
  • herseyi yaptım onarıp modeme resette attım star geliyor char gözüküyor ama oyuna gir dediğimde dc verip atıyor :(
  • Oyuna Giriste Yasanan Sorunun Cozumu

Oyunumuz su anda Turkiye’den girislerde bazi sorunlar yasamaktadir. Bu sorun Turkiye’deki Internet Servisinden kaynaklanan gecici bir sorundur. Bu gecici sorunu DNS ayarlarinizi degistirerek cozebilirsiniz.

DNS ayarlarini degistirmek icin asagidaki adimlari takip ediniz:

“Baslat” menusunden “Denetim Masasi”ni secin. Daha sonra “Ag Baglantilari” na tiklayin
    “Yerel Ag Baglantisi” na sag tiklayip “Ozellikler” i secin.
    “Internet Iletisim Kurallari (TCP/IP)” secenegini secip “Ozellikler” butonuna tiklayin
    “Asagidaki DNS sunucu adreslerini kullan” kisimina sirasiyla 208.67.222.222 ikinci kutuya ise: 208.67.220.220 rakamlarini yaziniz.

(Diger calisir DNS ler: 4.2.2.2 ve 4.2.2.4)

“Tamam” tusuna basin
    Tekrardan “Yerel Ag Baglantisi” na giderek saga tiklayin.
    Acilan pencerede “Onar” a tiklayin.

Bu islemlerden sonra DNS ayarlariniz basariyla degisecek ve Knight Online’a girisiniz saglanacaktir.

Yasanan bu gecici sorundan dolayi ozur dileriz.

Knight Online Ekibi

ekibin söylediği bu istersen bi de diğer 2 dnsyi dene yani 208.67.222.222 208.67.220.220

• Bu yönetmi deneyip sürekli Dc yiyenler item bugda bırakma ve koxp kullanmaktan dolayı Dc yiyolardı Ama şu an Reset War ondan olmuyo demeyin
  • arkadaşlar şu an sanirim 4222 4224 le girmiyor ancak şu ayarla giriyor

208.67.222.222 dns1
    208.67.220.220 dns2 eğer yinede yüklemiyor ise server dosyasından patchi 1721 e alın ordan artırsın kendisi...

AMA BU AYARLARI YAZDIKTAN SONRA ÖNCE MODEMİ ONAR SONRA DEVRE DIŞI BIRAK YADA RES AT ONDAN SONRA TEKRAR ONARMAMIZ GEREKİYOR
  • DENENDİ OLUYOR BEN ŞU AN OYUNDAYIM!!!
  • bende modemi onar devredışı bırak die bir seçenek yok usb mmodem kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

bende modemi onar devredışı bırak die bir seçenek yok usb mmodem kullanıyorum

bağlantıyı kes tekrar bağlan o zaman..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.