Şimdi Ara

Beyin sisi diye birşey yaşıyorum nasıl düzelir başına gelen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu günlerde beynim bilgiyi işlemiyor okuduğumu anlamıyorum. kafam dağınık . bir şey okuyorum beynim sanki onu okumuyor gibi. Yani beynim algılamıyor. Algılasa bile çok az Beynim sanki durmuş gibi. Beynimin sanki üzerine örtü atılmış gibi. Beynim bildiğiniz boş. kafam bilgiyi reddediyor. Beynimin sanki kapama tuşuna basmışlar. Zihnimde bulanıklık var . Zihnim de âdeta bir sis bulutu var İşlem yaparken bile zorlanıyorum. Bu durum önceden de vardı psikolojik ilaç içtim ondan sonra oldu sonra bu etkiyi azalttım ama aşı olunca inanmazsınız ama tekrar arttı . Buna eminim plasebo kesinlikle değil .Bu durumu yaşayanlar nasıl geçirdiklerini anlatabilirler mi?​ Yaşayanlar yazsın lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benimki kadar ağır olduğunu sanmıyorum dediklerim kadar var mı

• Şu var mı birşey okuyorsun mesela kitap beynin onu okumuyormus gibi sanki. Yani algılamamasi beynin .

• Lise kaçsın

• Beynim sayfalarca kitap okuyor okuduklarını algılamadan bu da var mı sanki öylesine okuyormuş gibi.

• Ne zamandır beri var bu durum

• 9 sınıfta ders ortalaman nasıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osbiri azalt gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten okuyup kendinize teşhis koymayın. adam akıllı okumayan herkeste vardır dedikleriniz. belki vitamin mineral eksiğini vardır? dengeli besleniyormusunuz düzenli uyku alıyomusunuz spor var mı?
    ben şu an elime ders kitabı alsam hiç bir şey anlamam çünkü o kadar uzun süre alakam olmadı ki ufak bir şeyi anlamam saatleri alır. önce vücudu optimize edip sonra düzenli olarak yapılacak şeye devam edilmesi lazım. saatlerce okumak çalışmak yerine 20 dk o işe yoğunlaşmak daha iyi oluyor. o işe odaklanabilene kadar zorlayın. vücudun konfor alanından çıkması ve yeni ağır duruma alışmasına zaman tanıyın hemen kestirip teşhis koymayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.