Şimdi Ara

Beyin sisi diye birşey yaşıyorum nasıl düzelir başına gelen var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne otuzbiri cinsel istek de kalmadı perişanız robot gibiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar anlattığınız şeyler DEHB ye benziyor. Bir araştırın bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Dehb olsaydı ilaç ile cozulurdu psikiyatri dehb dedi ilaç verdi bir boka yaramadı (1 ay a yakın kullandım) hatta kötü yaptı ilaç birde dehb de bu kadar algılayamama olmaz beynim bildiğiniz işlem yapıyor anca yaşayan anlar . Ve dehb den kaynaklı değil bu başka sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafax4567 -- 30 Eylül 2021; 21:52:55 >
  • Gençler mastürbasyonu ve zornoyu bırakın, geçer.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Onla alakalı değil yeter deyip durmayın

• mustafax4567 M kullanıcısına yanıt

sen editlemeden önce düzelttim, okuma olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana tavsiyem yumurta tüketimini artırman hergün 2 yumurta şart vücudun çoğu ihtiyacını karşılar. içinde kolin var beyine ve hafıza çok sağlam katkıları var. kolin içeren takviyelerden alabilirsin. 1 hafta o tarz ilaçlar için hiç birşey. 3 haftadan fazla kullanman lazım bazılarının etki etmesi 2 ayı buluyor. beslenmeni düzeltirsen bunların üstesinden gelirsin. birde beynini neye göre odaklarsan ona göre kendine ayar veriyor. sen sadece kendine inan ve güven. gerekeni yap. bir alışkanlık kazanmak için 21 gün gerekiyor. kendini bu süreye göre ayarlaman lazım. alışkanlıkları yapmak daha rahat oluyor.

• hangi aşıyı oldun ve bu durum gelişti

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    Biontech

• Beyin sisi belli bir şeyin semptomu değil, sebebi genelde her şey olabiliyor.

O yüzden sabahları erken kalk, mastürbasyonu bırak gibi tavsiyeler verilmesi de saçma.

Yani arabanın bozuk olduğu yeri bilmezsen arabayı tamir edemezsin. O yüzden sana sebebini bulma konusunda iyi şanslar diliyorum Charlie.

• barryallenn kullanıcısına yanıt
    Psikiyatrik ilaç aldım antidepresan ondan sonra oldu 7-8 aydır böyle düzelmiyor da bir ara aç kaldım gün içinde belirli zamanlarda o zaman toparlamaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafax4567 -- 1 Ekim 2021; 9:40:13 >
  • Uykusuzluk, susuzluk
    Tavsiyem güzelce rahatlayıp her sesi ve ışığı olabildiğince engelleyip bi uyuman ayrıca limonlu su, maden suyu ve sade su tüket bolca açılacaktır sis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dopamin diyeti yap yani bilgisayar oynamak, youtube üzerinden video izleyerek zaman harcamak, müzik dinleme bağımlısıysan bırak vs Yapay dopamin alma yani bunu bir süre yap bu esnada da yapman gereken işlere ağırlık ver onları yap. Sağlık ocağına git kan değerlerine baktır vitaminlerin düştüyse bu da seni kötü duruma sokar düşmüş vitamini gıda yoluyla takviye ile düzelt. Arada tek başına da olsan hiç işin olmasa bile dışarı çık yürü oksijen al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Başınıza geldi mi bende çok uzun süredir var 4-5 aydır hala geçmedi.

• mustafax4567 M kullanıcısına yanıt

Evet bir süredir öyleydim yani eğer altında başka bir sıkıntı sorun yoksa bahsettiğim gibi en az 1 hafta takılın dikkat edin farkı göreceksiniz. Yeşil çay da olur konsantrasyonu arttırır. L-Theanine takviyesi de alabilirsiniz.

• Kafeinle olan iliskinize göre değişir yeşil çay içerisinde kafein de var çünkü (kahveye oranla daha az) hani uyku açılır uyuyamama olursa diye özellikle ertesi gün iş varsa ben olabildiğince kaçınıyorum belli bir saatten sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.