Şimdi Ara

Her Level için Stat ve Skill Sıfırlama Ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
94.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her level için stat ve skill sıfırlama ücretleri aşağıdaki gibidir ;

Her Level için Stat ve Skill Sıfırlama Ücretleri

• Yapay Zekanın Yanıtı

Knight Online'da Stat ve Skill Sıfırlama Ücretleri

Knight Online oyununda, karakterinizin stat ve skill puanlarını sıfırlamak mümkündür. Bu, karakterinizin istatistiklerini ve becerilerini özelleştirmenize, hata yapma veya oyun tarzınızı değiştirme durumunda yeniden başlamanıza olanak tanır. Ancak stat ve skill sıfırlama işlemi bir ücret karşılığında yapılır.

Stat Sıfırlama Ücretleri

Stat puanlarınızı sıfırlamak için Knight Online'da "Stat Potion" kullanmanız gerekir. Bu iksir, karakterinizin tüm stat puanlarını sıfırlar ve bunları yeniden dağıtmanıza olanak tanır. Stat Potion'ların maliyeti, sıfırlamak istediğiniz stat sayısına bağlıdır. Örneğin, tek bir stat puanını sıfırlamak 10.000 altın, tüm stat puanlarını sıfırlamak ise 100.000 altın tutar.

Skill Sıfırlama Ücretleri

Skill puanlarınızı sıfırlamak için "Skill Reset Scroll" kullanmanız gerekir. Bu parşömen, karakterinizin tüm skill puanlarını sıfırlar ve bunları yeniden dağıtmanıza olanak tanır. Skill Reset Scroll'ların maliyeti, sıfırlamak istediğiniz skill sayısına bağlıdır. Örneğin, tek bir skill puanını sıfırlamak 100.000 altın, tüm skill puanlarını sıfırlamak ise 500.000 altın tutar.

Skill ve Stat Sıfırlama Ücretleri Üzerine Önemli Notlar

• Stat Potion ve Skill Reset Scroll'lar NPC satıcılarından veya oyun içi mağazadan satın alınabilir.
    • Skill sıfırlama ücretleri, karakterinizin seviyesinden etkilenmez.
    • Stat sıfırlama ücretleri, sıfırlamak istediğiniz stat sayısından etkilenir.

Karakterinizin stat ve skill puanlarını sıfırlayarak, onu oyun tarzınıza ve hedeflerinize göre özelleştirebilirsiniz. Ancak bu işlemin ücretli olduğunu unutmayın ve sıfırlama işlemini gerçekleştirmeden önce maliyetleri göz önünde bulundurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyuna ilk başladığım zamanlarda çok para harcamisimdir bu olaya. Mage kasardim. Bir paper ol bir int ol yok flame yok glacier.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna ilk başlarken bilmezdim kafama göre dagıtırdım, çok param gitmiştir :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

oyuna ilk başlarken bilmezdim kafama göre dagıtırdım, çok param gitmiştir :-D
    aynen hocam bende :D
  • Kaybettiğim paralar geçti gözümün önünden. Canım sıkılır dur şöyle yapayım dur böyle yapayım diye diye kafeci köksal abiyi zengin etmiştik. Selam olsun Köksal abi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.