Şimdi Ara

110 Lv Karakter yapılandırma önerileri ( Az canlanın yahu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 - 3 gündür SRO bölümün de ne tıkırtı var ne sıkırtı

Farm yapmaya devam ettiğim karakterin sınıfını hala belirleyemedim arkadaşlar. Blade ile glaive arasında kaldım diyebilirim. Karakter 30 lv'a kadar hep str tıklandı. 110 lv kimse olmadığı için de 110'da glaive'nin durumunu bilemiyorum, blade zaten 100 lv'da çok iyiydi. Açıkçası glaive istiyorum, tatmin edici yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

110 Lv Karakter yapılandırma önerileri ( Az canlanın yahu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet YILDIRIM -- 23 Nisan 2010; 19:42:12 >

• glavier ile blader arasında kaldıysan..bana kalsa blader dan şaşma derim.....blader charın tek sıkıntısı farm...onuda ong farmıyla hallediyorsun gorudugum kadarıyla....sp gibi bi derdin de olmaz.... BLADER_4_EVER
  • Bencede Blade Kasman daha iyi olucak gibi
  • mehmet Blade kas
  • Abi 11d Blade, Shield'in hali nedir öyle ya
  • 11 degree glavie çok şahane
    bladeden çok fazla şey kaybetmezsin tabi bladerden iyi olmaz ama yinede glavier 110 lvl de kullanmasını bilene iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

11 degree glavie çok şahane
    bladeden çok fazla şey kaybetmezsin tabi bladerden iyi olmaz ama yinede glavier 110 lvl de kullanmasını bilene iyi gider

Ağzına sağlık

Diğerlerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Glavie charım vardı 100 max ta itemlerim çok iidi. Alamadığım charda yoktu 110 da bilemem artık charım yok belki bıkkınlıktan blade dedim.
  • 100 level Bladerim var..hic keyif almiyorum..pvp yapmayi sevmiyorum ve job ,fw,gw gibi aktiviteler ilgimi cekiyor ve bana keyif veriyor.Blader ile sadece pvp de keyif sürebiliyorsun bunlar disinda bir cacik olmaz kanaatindeyim..belki bir cok kisi benimle hemfikir olmayacak fakat zevk meselesi malumunuz.

Glavier yapmayi düsünüyorum daha etkili olacaği kanaatindeyim..onca kalabalik , kargasa arasinda kimseyi kesemeyip debelendikten sonra Blader karakterle oynamamin bir anlami yok benim icin..
  • blader/glavier/fire ayrica suan force glavier kullaniyorum istersen o konudada yardimci olurum holy forceyi bitiriyor diyebilirim. Blader glavier olupta yatiramayacagin char yok diyebilirim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

100 level Bladerim var..hic keyif almiyorum..pvp yapmayi sevmiyorum ve job ,fw,gw gibi aktiviteler ilgimi cekiyor ve bana keyif veriyor.Blader ile sadece pvp de keyif sürebiliyorsun bunlar disinda bir cacik olmaz kanaatindeyim..belki bir cok kisi benimle hemfikir olmayacak fakat zevk meselesi malumunuz.

Glavier yapmayi düsünüyorum daha etkili olacaği kanaatindeyim..onca kalabalik , kargasa arasinda kimseyi kesemeyip debelendikten sonra Blader karakterle oynamamin bir anlami yok benim icin..

Tam benim kafadansın dostum

İlla ki karakterim sağlam olsun isterim ama sadece teke tekte etkili olsun istemiyorum, acayip kargaşa hastasıyım

• Bende She Is Of Ren'e katılıyorum...Madem kasıyorsun bol sp kas ve dual build yap derim
  • al benden de o kadar job yaptik 2 kez..nukerler , glavierlar , bowmanlar catir catir kapisiyor ve adam kesiyorlar..bense ortalarinda yatir cekiyorum anca..tamam 2-3 kisi daliyor yatmakta zorlaniyorum ama parmaklarim yoruluyor inan kesmeye calismaktan..kesemiyorum da maalesef pvp gibi değil olay bilirsiniz..

Bana kalirsa bladerin hükümdarliği 80 level dönemin de kaldi..hani her türlü aktivitelere gider mantiği..hani avrupa karakterler gelmeden önce simdi sadece tanklık ve pvp yapilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

100 level Bladerim var..hic keyif almiyorum..pvp yapmayi sevmiyorum ve job ,fw,gw gibi aktiviteler ilgimi cekiyor ve bana keyif veriyor.Blader ile sadece pvp de keyif sürebiliyorsun bunlar disinda bir cacik olmaz kanaatindeyim..belki bir cok kisi benimle hemfikir olmayacak fakat zevk meselesi malumunuz.

Tam benim kafadansın dostum

İlla ki karakterim sağlam olsun isterim ama sadece teke tekte etkili olsun istemiyorum, acayip kargaşa hastasıyım

Heuskal-Fire-Force

• istedeginden sasma sonra pisman olma

benim onerim glavie olman tabi... asaleti,gosterisi ve alan skilleriyle her zaman kalbimizde

• bence 110 capta glavier blader ve bowera yetişicek
    90 ve 100 captaki gibi bower ve bladerin arkasında olmuycak
  • Glaive öneririm çünkü bladerin gücü debufflardadır onlarda holy spell var bi işe yaramıyor salla. Glaive ol
  • Mazlum Glaive Fun Club
  • 10 dg'de Blader çok şhane birşeydi.. (denendi )
    11 dgde henüz belli değil, ama glavier olursan warriorlara karşı pek şansın olmaz. İnt dersen hiç dokunamaz sana .. Tabii negatif/pozitif yanlarını düşünmek lazım.. Ama yinede blader
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.