Şimdi Ara

110 Lv Karakter yapılandırma önerileri ( Az canlanın yahu ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bladerı 100den sonra kasabilirim dersen kas, yoksa glavie aç :)
  • 110 İçin En Güzel Yapılandırmalar Bence Şöyle ;

1 - 110 Heuksal - 110 Bicheon - 110 Fire veya Cold (Fire veya Cold Sana Kalmış Ama Ben olsam Fire Yapardım.)
    2 - 110 Bicheon - 110 Fire - 110 Cold ( Tam Bir Tank Olursun. Ama Speed Sorunun Olur Çok Paran Gider.)
    3 - 110 Heuksal - 110 Fire - 110 Force (Eu Clericlerde Pek İşe yaramaz Ama China Karakterlerin %80'ini Alabilirsin.)
    4 - 110 Heuksal veya Bicheon - 110 Fire - 90 Light - 20 Cold ( Güzel Yapılandırma.)
    5 - 110 Bicheon - 110 Pacheon - 110 Fire veya Cold (Daha Önce Oynadığım Yapılandırmaydı. Gayet Memnundum.)
    6 - 110 Pacheon - 110 Fire - 90 Light - 20 Cold ( En Son Tercih Bence.)
    7 - 110 Heuksal - 110 Pacheon - 110 Fire (Bir Adamda Görmüştüm. Gerçekten Buda Çok İyi Bir Yapılandırma Ama Denemedim Hiç.)

Bana Göre Str Ch İçin Sıra Böyle.

Son Yapılandırma Haricinde Hepsini Denedim 100 Lvl.de. En Çok Memnun Olduğum Dual Chardı. Yani Heuksal - Bicheon - Fire.

Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymen3333 -- 24 Nisan 2010; 17:23:40 >

• Bende Glavie-bow arasında kalmıştırm. sp kasıyorum yavaş yavaş ama hala ikisi arasındayım tam karar vermiş değilim Bow daha ağır basıyor şu anda 110 pacheon-110fire-110cold olacak gibi ama glavie hala düşünmüyor degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Bende Glavie-bow arasında kalmıştırm. sp kasıyorum yavaş yavaş ama hala ikisi arasındayım tam karar vermiş değilim Bow daha ağır basıyor şu anda 110 pacheon-110fire-110cold olacak gibi ama glavie hala düşünmüyor degilim

Bow belli bir zamandan sonra çok sıkıyor ya
  • abi benim 90 lvl bladem vardı 90 lvlde tamam pwp filan iyiydi ama ya bıkkınlık getiriyodu glavie ye gelince bladeden daha iyi bir tercih olur fakat bence bow en iyisi abi kesinlikle =) yeni sarı germe :D süper bişey hem uniqe olsun hem sağlamlık olsun bence çok iyi bi özelliğide satıcağın zaman mesela bow bence çok daha çabuk gider ;) çünkü çok standart bi çar =) fakat illede blade glavie diyosan glavie
  • quote:

2 - 3 gündür SRO bölümün de ne tıkırtı var ne sıkırtı

geliyon soğuğu yeyip ağşamdan çekip gidiyon

• neden hiç int ya da hybrit yapılandırmalardan bahsetmiyosunuz ? konu başlığında sadece glavie / blade demiyo ki. mesela 110 lwl spear char. nasıl olmalı sizce ? hybrit mi yoksa full ınt mi ? skilleri nasıl olmalı ? ne tür kıyafet giymeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

siz bladenin yeni batır sikilini okudunuz mı %143 damage crit 10 increase. bu sikil varya manyak eder ortalığı

Herkesın yorumu farklıdır tabı ama bence o skıll ss nukerlerlere daha çok yarıcak gıbıme gelıyor.

STR charlarda crit daha önemli olduğu için,STR'de bir adım daha önder

bir pvp düşün blade 11 crit phy 80 +8 silah ce elinde 18 blok kalkan. adama yatır çekiyorsun 10k yerde 4 kez vuruyorsun he seferinde 8k ve bu batır skilleri critical +10 +5 increase ve 110 da açılan skil %143 vuruyor. buna hangi çar dayanır. bladeyi sadece 2h axe zorlar onun dışındaki herkesi blade o elindeki kör satırla doğrar.

• Glaive'de karar kıldım gibi
  • banada pwp fw job chari lazim ama sira disi birsey istiyorum eu olacak sp sikintisi yok(6m sp var) yardimlariniz bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

banada pwp fw job chari lazim ama sira disi birsey istiyorum eu olacak sp sikintisi yok(6m sp var) yardimlariniz bekliyorum

Warrior+Cleric ya da Rogue+Cleric her türlü giderleri var,tek fark kasma...
    Warriora pt bulman kolay ve daha seri kasılırsın pt bulunca...
    Roguede soloda hızlı ama partylerde pek tercih edilmiyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

banada pwp fw job chari lazim ama sira disi birsey istiyorum eu olacak sp sikintisi yok(6m sp var) yardimlariniz bekliyorum

Warrior+Cleric ya da Rogue+Cleric her türlü giderleri var,tek fark kasma...
    Warriora pt bulman kolay ve daha seri kasılırsın pt bulunca...
    Roguede soloda hızlı ama partylerde pek tercih edilmiyorlar

warrior+rouge desem? =)
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

siz bladenin yeni batır sikilini okudunuz mı %143 damage crit 10 increase. bu sikil varya manyak eder ortalığı

Herkesın yorumu farklıdır tabı ama bence o skıll ss nukerlerlere daha çok yarıcak gıbıme gelıyor.

STR charlarda crit daha önemli olduğu için,STR'de bir adım daha önder

bir pvp düşün blade 11 crit phy 80 +8 silah ce elinde 18 blok kalkan. adama yatır çekiyorsun 10k yerde 4 kez vuruyorsun he seferinde 8k ve bu batır skilleri critical +10 +5 increase ve 110 da açılan skil %143 vuruyor. buna hangi çar dayanır. bladeyi sadece 2h axe zorlar onun dışındaki herkesi blade o elindeki kör satırla doğrar.

Adamım ya xD blade kasıyorum şu an 300k civarı bir sp kastım keşke diyorum 1m e gitseydim zaten sp kasmadığım için pişmanım milletin yorumları okudukça iyiden iyiye soğumuştum charımdan ta ki bu yorumu okuyana kadar xD

• Açıkcası seymen herşeyi özetlemiş...

Ben Yıllardır Blader oynarım , Bir kez blader tanktır.Ptlerde lureculuk yapar ( fırlatmalarla) yanlız blader i solo kasmak çok zordur , o yüzden pt ni kurman şart..ikincisi jop olsun gw olsun dediğin gibi sırf yatır batırla adam ölmez haklısınız fakat elinizde sun weya nova blade olursa bence 110 un en baba charlarından olucaktır.Lakin şu war bana göre 110 lvl in en sağlam charı kim ne derse desin Warrior/cleric olucaktır....Seymen Hera ya gelip Godofwar ı görmeni ve bir pvp denemeni öneririm :D Blade charla rahat kesicem , işte rahatca tık tık herkesi alıcam diyorsan sana tavsiyem parana kıyıp ilk başta sun silaha weya nova silaha sahip olmanı tavsiye ederim...

Bana görede yapılandırma 110 bic 110 fire 110 cold....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

Sakın Force açma holy sayesinde bi işe yaramaz.Glavie yada Blade farketmez full nova +7 ve üstü bi charın varsa kimse seni kolay kolay alamaz

o itemlerle wizard dahi yatmaz. item olarak aynı olduğunu düşünürsek bi nuker olarak bladerdan daha çok korkarım.
    blade yada glavie char kullanmadığımdan sadece bu yorumu yapıyorum. en aşağı 95lv char kasmamış olanların önerilerini dikkate almamanı tavsiye ederim, çünkü bi karakterin eksilerini yada artılarını en iyi oynayan bilir.

kolay gelsin
  • benimde redsea da blade charım vardı ilk aldığımda char bow du blade hevesi ile charı bladeye çevirdim 100 ff blade fire force idi ve hevesimi aldım.Bence blade char kasmak rezillikten başka birşey değil elinde sun silah yoksa adam keseceğim diye heves etme o derece sinir bozucu bi durum var.
    sro ya ilk glavie char la başlamıştım şimdide özlemedim değil ama favori buildim ss nuker gerisi yalan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

benimde redsea da blade charım vardı ilk aldığımda char bow du blade hevesi ile charı bladeye çevirdim 100 ff blade fire force idi ve hevesimi aldım.Bence blade char kasmak rezillikten başka birşey değil elinde sun silah yoksa adam keseceğim diye heves etme o derece sinir bozucu bi durum var.
    sro ya ilk glavie char la başlamıştım şimdide özlemedim değil ama favori buildim ss nuker gerisi yalan :)

Peki yapilandirma olarak ne önerirsin ? bicheon /fire/cold ? veya lighting /cold ?
  • Hera da olanlar belki benim eski II__sSs__II charımı bilirler..100FF blader idi fire/cold şöle diyebilirim sana 2 el yakma max idi bende...sıkıştım zamanda cold el yakmaya dönerdim inan çok işe yarardı..ne kadar takılardada max blue yoksa karşındaki coldun saniyelik donması tutuodu o da rakibe karşı bir anlık durma yarattığı için bitiminde hemen fire açıp rahatça kesebiliyordun...ama holy spell olan charlara malum tutan şeyler sınırlı...:))) yeni kombodan stun tutuyor :D fire/cold tam bir tank oluyorsun...hızlı koşma potları biraz insanın canını sıkıyor açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

benimde redsea da blade charım vardı ilk aldığımda char bow du blade hevesi ile charı bladeye çevirdim 100 ff blade fire force idi ve hevesimi aldım.Bence blade char kasmak rezillikten başka birşey değil elinde sun silah yoksa adam keseceğim diye heves etme o derece sinir bozucu bi durum var.

Peki yapilandirma olarak ne önerirsin ? bicheon /fire/cold ? veya lighting /cold ?

ss nuker için bicheon lighting cold seçerdim spear içinde heuksal fire cold
    bendede sp li warrior var 102 lvl ltp kasamadığım için sp li nukerle takas edeyim diyordum piyasada sp li nuker yok olanda takaslamıyor :) warrioru da roque ye çevirmeyi düşünüyorum.

• hmm anliyorum tesekkür ederim bilgilendirmen icin..yapilandirma icinde iyi sanslar :=)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.