Şimdi Ara

110 Lv Karakter yapılandırma önerileri ( Az canlanın yahu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana kalırsa Bow yap derim.Ama illaki glavie blade arasında kaldıysan tabıkıde blader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

10 dg'de Blader çok şhane birşeydi.. (denendi )
    11 dgde henüz belli değil, ama glavier olursan warriorlara karşı pek şansın olmaz. İnt dersen hiç dokunamaz sana .. Tabii negatif/pozitif yanlarını düşünmek lazım.. Ama yinede blader

Aynen :) Bladerimden vazgeçemem.

110 Lv Karakter yapılandırma önerileri ( Az canlanın yahu )

110 Lv Karakter yapılandırma önerileri ( Az canlanın yahu )

Fakat Force yi kapatıp Coldu 20 yaptım. Lightı da 90da bırakacağım yani 20 cold 90 light 110 Fire Bich.. Yada Light 110 Fire 110 Bicheon 110 mu yapsam :(

Editt : Resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 23 Nisan 2010; 22:44:33 >

• Dual build biraz riskli. 1vs1 de güvenilir ama gw fw job filan gibi aktivitelerde hüsrana uğratabilir gibime geliyor. (Kasmadım bunu belirteyim. Sadece fikrimi söyledim.)

Bana kalırsa, biraz bekle 110lvl tam otursun. Yorumları al pvpleri filan seyret ona göre karar ver. Sonradan pişman olma
  • Kesinlikle glavie diyorum hem görsellik hem aksiyon hem eğlence Dediğin gibi ( O blade shield ne öyle )

Hatta heuksal / fire / force öneririm ama orası sana kalmış tabi dostum
  • Kafam-da-şimdilik-şu-yapılandırma-var;

110-heuksal
    110-fire
    90-light-
    20-cold
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Kafam-da-şimdilik-şu-yapılandırma-var;

110-heuksal
    110-fire
    90-light-
    20-cold

Ben str chn char kasmış olsam şu 2 builden birisini yapardım..
    Heuksal 110 / Fire 90 / Force 110 / Cold 20
    Heuksal 110 / Bicheaon 110 / Fire 110
  • Force...

Sizce-gerçekten-değer-mi-arkadaşlar?

• siz bladenin yeni batır sikilini okudunuz mı %143 damage crit 10 increase. bu sikil varya manyak eder ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

siz bladenin yeni batır sikilini okudunuz mı %143 damage crit 10 increase. bu sikil varya manyak eder ortalığı

Herkesın yorumu farklıdır tabı ama bence o skıll ss nukerlerlere daha çok yarıcak gıbıme gelıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Force...

Sizce-gerçekten-değer-mi-arkadaşlar?

Şöyle diyebilirm ki 10 degrede Force ile oynadım. bariz bir fark yada tat almıs değilim. Bu yüzdendir ki ; Forceyi derhal kapatıp Coldu 20 yaptım ve ayrıca lightingi yükseltmeye başladım. light 90 da bırakacağım. Tabi ki setın tamamını +7 üzeri yaptıktan(ki set Nova olduğu için.) sonra coldu da kapatabılırm lighti 110 a yükseltmek için. Diye bi düşüncem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

siz bladenin yeni batır sikilini okudunuz mı %143 damage crit 10 increase. bu sikil varya manyak eder ortalığı

Herkesın yorumu farklıdır tabı ama bence o skıll ss nukerlerlere daha çok yarıcak gıbıme gelıyor.

STR charlarda crit daha önemli olduğu için,STR'de bir adım daha önder
  • quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

100 level Bladerim var..hic keyif almiyorum..pvp yapmayi sevmiyorum ve job ,fw,gw gibi aktiviteler ilgimi cekiyor ve bana keyif veriyor.Blader ile sadece pvp de keyif sürebiliyorsun bunlar disinda bir cacik olmaz kanaatindeyim..belki bir cok kisi benimle hemfikir olmayacak fakat zevk meselesi malumunuz.

Glavier yapmayi düsünüyorum daha etkili olacaği kanaatindeyim..onca kalabalik , kargasa arasinda kimseyi kesemeyip debelendikten sonra Blader karakterle oynamamin bir anlami yok benim icin..

Bladeri kullanmsınını bilen bir kişi 3 Vs 1 e bile dayanır...
    bunları hangi kafayla yazdın merak ediyorum

• Sakın Force açma holy sayesinde bi işe yaramaz.Glavie yada Blade farketmez full nova +7 ve üstü bi charın varsa kimse seni kolay kolay alamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AttAcK_An_

quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

100 level Bladerim var..hic keyif almiyorum..pvp yapmayi sevmiyorum ve job ,fw,gw gibi aktiviteler ilgimi cekiyor ve bana keyif veriyor.Blader ile sadece pvp de keyif sürebiliyorsun bunlar disinda bir cacik olmaz kanaatindeyim..belki bir cok kisi benimle hemfikir olmayacak fakat zevk meselesi malumunuz.

Glavier yapmayi düsünüyorum daha etkili olacaği kanaatindeyim..onca kalabalik , kargasa arasinda kimseyi kesemeyip debelendikten sonra Blader karakterle oynamamin bir anlami yok benim icin..

Bladeri kullanmsınını bilen bir kişi 3 Vs 1 e bile dayanır...
    bunları hangi kafayla yazdın merak ediyorum

Genelde 2 duble icip geciyorum forumun basina..pvp ve jobda da durum ayni..öyle ki karakter sallana sallana gidiyor o derece..kontrol etmekte zorlaniyorum..rakibi cift görüyorum haliyle boşa atak yapiyorum..sarhoş bir blader'den ne bekleyebilirsin ki..affet beni hata bende..kafam hic yerinde değil blader ile oynarken..umarim bu seni rahatlatmistir saygisiz asıl sana ban !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umayumay -- 24 Nisan 2010; 10:23:58 >

• Glaiver kasmaktayım gerçekten şahane bladerden sıkılırsın gibime geliyor glaiveden en azından bladere oranla daha az sıkılırsın.Buildim şöyle olacak 110 heuksal 110 fire 25cold 85 lighting.Ama deneme yanılma yoluyla 110da göreceğiz değişebilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Glaiver kasmaktayım gerçekten şahane bladerden sıkılırsın gibime geliyor glaiveden en azından bladere oranla daha az sıkılırsın.Buildim şöyle olacak 110 heuksal 110 fire 25cold 85 lighting.Ama deneme yanılma yoluyla 110da göreceğiz değişebilir yani.

Gerçekten teşekkürler
  • keşke ss nuker yapsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

keşke ss nuker yapsaydın

Hiç oynayamıyorum ya int karakterlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

keşke ss nuker yapsaydın

ss nukerden hybrit olmaz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.chucky -- 24 Nisan 2010; 14:41:46 >
  • Memet delete et onu, spear nuker kas bencede :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.