exp premium,platinum ve war pre arasında kaldım yanılmıyorsam hepsinin 80-83 aralıgında verdiği exp %100 bunların yanında kesin olarak bildiğim exp premium sadece trina ve golden fishing veriyor.plat ise trina ve 800 cash veriyor.war premium tam olarak ne veriyor bilgisi olan var mıdır?
War Premium Özellikleri:
EXP kazanımı 100% artar -Oyuna 7/24 öncelikli erişim -Eşyaları mühürleme becerisi -Arttırılmış eşya düşme oranı -Ölümde %3 azaltılmış EXP kayıp oranı -NPClere eşya satışında %25 arttırılmış fiyatlar -Eşya tamirinde %50 indirim -PvP öldürmelerde ekstra +15 NP kazanımı -Sınırsız değer ve beceri tekrar dağıtımı -Premium Altın Olta -Her gün için 1 Kaos Haritası -Her gün için 1 Antik Metin (24 saat içinde sona erer.)
Ben +80 için plat alırdım.
tabiki exp premium kardesim 60 da al bir hafta da 83
Platinium trina + 800 cash verior %100 exp EXP PRE de trina veriyor yine %100 exp 80 + için PLATINIUM EN İYİSİ ŞİMDİLİK
platinium
yardımlarınız için teşekkurler arkadaslar.heliosda kasıyordum onun için sormuştum sıkıldım ordan destanda 0dan başladıgım ıcın exp pre aldım.64 level oldum bakalım hayırlısı tekrar teşekkür ederim :)