Şimdi Ara

BLUE ZERK için mutlaka quest mi gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar 95 oldum ama blue zerk kullanamıyorum 6 basamaklı saatler süren bir questten bahsediliyor mutlaka bunu mu yapmak gerekiyor kullanmak için

• Quest 1 - Military Test 1

U have to go to Constantinopole and visit NPC Rachel. Talk to her twice and second time she port u to special area, where u have to stay 10minutes alive. U dont have to kill enemies, just stay alive. There spawn 95lvl champion, but with high amount of HP around as Party giant. He hitted me 1-5k dmg on my LA set 9D. When u stay alive this quest is done.

Quest 2 - Material for medicine

Talk to Rachel again and than visit NPC Witch. U can find her at lighthouse near constantinopole.

Quest 3 - Stone Beast's Bell

Again talk to Witch and she give u next quest. GO to jangan cave to B2 and there to room 7+ (just port from 2nd room on north port) and there attack these mobs: Stone Ghost Tomb Ghost Tomb Spirit and u will get drop called Beast's Bell, for me it dropped imediatly from first mob.
    Go to jangan and meet Jeonghye he is in jangan near place Jaeunsa.

Quest 4 - Spirit's Shell

Again talk to Jeonghye and he give u new item u have to go to TOMB (is south east from jangan, just Tomb not Cave), exactly it is X: 7175 Y: 309 and here right click on item, there will apear 95 champions mob. U can easy kill him. GO back tostarting NPC.

Quest 5 - Witch's Scroll

Go to Constantinopole and than to lighthouse and talk to Witch, than go and talk to Adria ( hunter asociation NPC in Constantinopole)

Quest 6 - The Spirit

Adrian give u traps. U have to go to TaklaMakan on Nyia generals. There u can right click on trap and on floor apear trap. Than u must lure Nyia general to this trap. When mob stand on it u can get Spirit or it can fail. Usualy u get Fusser Spirit, but u need Normal Spirit. Unfortunetly u can use this trap once in 60second so it is complicated. U need one Normal Spiritand i needed 40traps for it and in that time i got 16 Fusser Spirit which are unuseful.
    When u drop 1 Normal Spirit u can go back to Witch in COnstantinopole lighthouse
    Unfortunetly u cant use ports so u must go COnsta-TaklaMakan on horse or by foot.

Quest 7 - Piece of Spirit

Again talk to Witch and she port u to new area where spawn 95 mob. He isnt much storng.. 1k dmg and less, but he has frozen and frosbite. in this quest be sure u have berserker ready, because u have to kill this enemy in berserker mode or quest will fail.

Quest 8 - New Power

Talk to Witch and than visit Rachel in COnstantinopole and quests are done, now u have blue zerk and Yellow label in front of name.

Bunları yap. Sonrada bizi bilgiliendir.. kolay gelsin.

• sa
    benim bulduğum da bu hatta yanılmıyorsam okuduğum türkçeydi ama o görevden önce kullanılabiliyorsa direk kullanayım istedim onu sordum. fakat sağ tıklamayla olmadığına göre olmayacak anlaşılan bu blue zerk işi iş başa düştü 2-3 saat daha boşa gidecek bu istanbuldan- taklamakana görevle (ki return scrol kullanmak da yasak...
  • Pegasusla uç

• ne ara oldun 95 level
  • 6. kadar geldim orada sorun çıktı sanırım.100 tane trap verior ben 1 tane düşeremedim normal spirit bir 100 daha aldım bakalım:)
  • merhaba
    bende 30. da mı ne düştü. başkasında 40 ta düşmüş. Şampiyonların düşürme ihtimali daha mı fazla acaba?
    Bu arada vakit bulursam resimli açıklama ile dönücem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acaba bi yeri mi var belli bir alan
  • Arkadaslar görew fazla uzun sürmüyor ve yukarda verdiginiz görew aciklamasi eu charlar icin chine charlarin görew jangandan aliniyor :D
  • zerk ney ?
  • Zerk Dedikler Oyundayken Charın Etrafında Dönen Pembe Noktaların Dolması

Kimizi Zerk Der Kimisi Berzeker Kimisi Seytan Kimisi Cıldırma :)

Peki Sen Ne Diyorsun
  • berserk
  • Az önce tamamladım 4 buçuk saat sürdü
    Son görevde ki 95 lvl elemanı kesinlikle zerkle öldüreceksiniz. Yani zerk hazır olacak canı azalınca zerki açıp öldüreceksiniz.
    Mavi zerki ve Captain yazısını gören bi kaç kişi GM misin diye sordu. Sonuç güzel ahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 9 Nisan 2009; 6:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedlam

Az önce tamamladım 4 buçuk saat sürdü
    Son görevde ki 95 lvl elemanı kesinlikle zerkle öldüreceksiniz. Yani zerk hazır olacak canı azalınca zerki açıp öldüreceksiniz.
    Mavi zerki ve Captain yazısını gören bi kaç kişi GM misin diye sordu. Sonuç güzel ahaha

Bitmez bu görev ozaman..

Bilgilendirdiğin için sağol..

• *ALINTIDIR*
    Aşama1:Ordu Testi 1
    Görev NPC si:
    General Sonhyeon

Açıklama:
    Biz berserkerin yeni gücünü isteyen bir insan arıyoruz.Eğer bu testi geçersen sana bunun hakkında daha fazla şey açıklayacağım.Bu test için konuşmak istermisin?
    Güzel.Senin bu testi kolayca geçebileceğine inanıyorum.Neyin nasıl gideceğini sana açıklayacağım.
    Test alanı'na girdiğin anda 'ordu kaptanı'nı bulacaksın.Onu öldürmeli yada 10 dakika boyunca hayatta kalmalısın.
    Hazır olduğun zaman bana söyle.
    Görev:
    Army Captaini öldür yada 10 Dakika hayatta kal..
    Görev Yaratığı:
    Army Captain
    Army Commander
    Gerekli Görev:
    Yok..
    Ödül:
    -

Aşama2:İlaç için malzemeler..
    Başlangıç NPC si:
    General Sonhyeon

Açıklama:
    Uzun zaman önce burada yeni bir ilacı test etmek isteyen bir grup insan vardı.Onlara savaş açtık ve onları yokettik..Onlardan birinde büyük bir güç bulduk.Bunu insanlardan sakladıkk çünkü bu güç tek bir insan için çok güçlüydü.Ama o çağ bir kaos içerisindeydi.Sana bu ilaç ile nasıl dünyayı kurtarabileceğin hakkında bilgiler vereceğim.Bana malzemeleri getir ve ben sana ilacı hazırlayayım.Bu materyel bir ruh parçası.Bunu normal bir insan bulamaz.Yardım için Miaoryeong ile konuş.
    Görev:
    Miaoryeong ile konuş.
    Görev Yaratığı:
    Yok..
    Açılan Görev :
    Taş Yaratıkların Çanı
    Gerekli Görev :
    Ordu Testi 1
    Ödül:
    -
    Aşama3:Taş Yaratıkların Çanı
    Başlangıç NPCsi:
    Exorcist Miaoryeong

Açıklama:
    Ruh parçası...Bulması zor birşey.Sende çağırmak üzere bir tane var.Bana ruh kalkanı ve normal ruh getirki sana yardım edebileyim.
    İlk olarak Ruh kalkanı.Bunu Old Tombstonelardan lardan elde edebilirsin.Onları uyandırmak için ruhların çanına ihtiyacın var.Tomb Lions ların boyunlarında bu çan var.Eğer yeterince çan toplayabilirsen Buddhist Priest Jeonghye senin için ruh çanı yapabilir..Eğer bunu mezarlıkta kullanırsan Old Tombstone yi uyandırırsın ve kalkanı alırsın.
    Görev:
    Jeonghye ' ye Stone Beast getir.
    Görev Yaratığı:
    Stone Ghost
    Tomb Ghost
    Tomb Spirit
    Açılan Görev:
    Ruhların Kalkanı
    Gerekli Görev:
    İlaç için Malzemeler
    Ödül:
    -

Aşama4:Ruhların Kalkanı
    Başlangıç NPSsi:
    Buddist Priest Jeonghye

Açıklama:
    Şeytani ruhlar çanın dışında geziyor.İzin ver onu temizleyeyim..Sadece verdiğin zili temizleyeceğim.Bunu Batı'daki ağacın yanında Old Tombstone yi uyandırmak için kullan.
    Görev:
    Spirit's Shell Topla.
    Görev Yaratığı:
    Old Tombstone Ghost.
    Açılan Görev:
    Miaoryeon'un tılsımı
    Gerekli Görev:
    Taş Yaratıkların Çanı
    Ödül:
    -

Aşama5:Miaoryeong' un tılsımı.
    Başlangıç NPCsi:
    Exorcist Miaoryeong

Açıklama:
    Niya Remains adlı bir bölge var.Burdan normal ruhu elde edebilrisin.Normal ruh için Niya General kesmek zorundasın.Bu ruhlar için tuzak kurman lazım.
    Bu tılsımı Hunter Associaton Gwawki'y ver ve tuzaklarını iste..Normal Ruh yerine Heyacanlı Ruh toplarsan onları bana getir ve bende sana Altın vereyim.
    Görev:
    Gwakwi 'ye Miaoryeong's Charm ı getir.
    Görev Yaratığı:
    Yok..
    Açılan Görev :
    Ruh
    Gerekli Görev:
    Ruhların Kalkanı
    Ödül:
    -

Aşama6:Ruh..
    Başlangıç NPCsi:
    Hunter Guild Gwakwi

Açıklama:
    Miaoryeong'ın isteği....Başka şansım yok.Bekle.Senin için bir tuzak hazırlayacağım.Bu tuzağı canavarların yanına kurarsan onları yakalayabilirsin.
    Görev:
    Normal Spirit topla.
    Görev Yaratığı:
    Niya General
    Açılan Görev:
    Ruhların Parçaları
    Gerekli Görev:
    Miaoryeong'un tılsımı
    Ödül:
    -

Aşama7:Ruhun parçaları.
    Başlangıç NPCsi:
    Exorcist Miaoryeong

Açıklama:
    Bütün materyelleri topladın.Ayine başlamak istermisin?
    Görev:
    Piece of Spirit topla.
    Görev Yaratığı:
    Lost Spirit
    Açılan Görev:
    Yeni Güç
    Gerekli Görev:
    Ruh
    Ödül:
    -

Aşama8:Yeni Güç
    Başlangıç NPCsi:
    Exorcist Miaoryeong

Açıklama:
    Senin için yapabileceğim birşey kalmadı.Sonheyon' a git..Başardın.Artık gidebilirsin..
    Görev:
    Sonhyeon a Piece of Spirit i teslim et.
    Görev Yaratığı:
    Yok..
    Gerekli Görev :
    Ruhun Parçaları
    Ödül:
    Mavi Zerk ve Sarı Captain Yazısı

*ALINTIDIR*

• Biz daha 90 olamadık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.