Şimdi Ara

Diablo 2'de Dikkat Etmem Gerekenler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa Diablo oynayacağım arkadaş getirdi2. oyunu ancak hangi karakteri seçmeliyim nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum?

Yardımlarınızı esirgemeyin.

• Barbar Yani benim ilk seçimim ama necromancer da seviye atlayınca yanındaki canavardan 2 adet falan basabiliyosun bende bir ara bakayım dedim 3 mü 2 mi ne golme falan vardıAma barbarı tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter Heisenberg -- 9 Ekim 2008; 17:59:58 >
  • Barbarian'ım vardı benim,oyun vücudumda aşırı tepki yapınca bırakmak zorunda kaldım.
  • Tavsiye için teşekkürler.

Evet diğer oynayanlar hangi karakterle başladı bakalım?
  • Başlangıç için Barbar iyidir bence, özellikle oyunun başlarında çok rahat edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 9 Ekim 2008; 17:58:56 >
  • Paladin oyna
    Hammerdın yap

Blesed aim
    24 cıkan attac aura
    vigor
    blesed hammer maxla
  • paladin iyidir ama bu oyun nelere dikkat etmeliyim demekle bitmez oynadıkça öğrenirsin hatta öğreneceğin şeyler bitmez gibi birşey.. o yüzden ilk karakterin biraz acemice olur gelişir 2. 3. karakterlerini 1. karaktere göre daha iyi yaparsın..bence paladin seç ve oynamya başla oynadıkça öğreneceksin zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye Konusu-2
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @darkswaordman:O dediklerin nedir bilmiyorum.

@:borealatis:Tavsiye için sağol.

Arkadaşlar yeni karakter yaratırken ismini yazıyorum OK diyorum hdd'de yeterli boş alan yok diyor ancak 25gb boş yerim var.
  • Kendine dikkat et...
    Çünkü oyun bağımlılık yapıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallout

Kendine dikkat et...

İşte bu yüzden bıraktım bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallout

Kendine dikkat et...

Zaten çok fazla oynayacağımı sanmıyorum.

Önceki mesajımdaki hatanın sebebi nedir?
  • barbar olarak başladım ve oyunu kısa sürede bıraktım
  • Hiç başlama
  • Şımarmadan oyna. Artislik yapmaya kalkma. Oyunun her yerinde ölüm ensende olacak.
    Skill dağılımlarında tüm skilleri açayım diye uğraşırsan oyunu yarıda bırakmak zorunda kalırsın.
    Örnek Paladin; ya sürekli Sacrifice skiline yatırım yap, yada charge skiline yatırım yap. Hem charge, hem scrifice gidersen yarı yolda kalırsın. Diğer karaktrler içinde geçerli.

Karakterlerin hepsi birbirinden değerlidir. (Duriel hariç). Sana en uygunu hangisi ise onu seç.

Assassin: Oynaması en zevkli karakter. uçan tekmelere sahip. tuzak kurma yetenekleride var.
    Paladin: Oyundaki en sağlam karakter. eğer diablo3 de paladin olmazsa sırf paladin yokluğu için diablo 3 çöpe atılabilir. Paladinle defalarca oyun bitirmişimdir.
    Amazon: Ok, yay, mızrak gibi menzil silahları kullanmak hoşuna gidiyorsa bunu seç.
    Necromancer: Ben diabloya necromancer ile başladım. Skill dağılımlarında acemilik yüzünden yarıda bıraktım. Act2 de Durieli geçememiştim. Öldürdüğü yaratıkları canlandırma yetenekleri var ama lanet yetenekleri daha etkilidir.
    Barbarian: Diablo 2 zaten barbarian karakteri için yapılmış iki eline de silah alabiliyor Yakın dövüş adamı. Barbarla bi kere oynadım ve oyunun başındaki den of evil mağarasına girmeden kapattım. sıkıcı bir karakter sevemedim.
    Sorceres :Büyücü hatun. Barbar için söylediklerim bu hatun içinde geçerli. Sıkıcı.
    Duriel: Oyunun dengesini, atmosferini bozan bi karakter. Hiç olmasaydı daha iyiydi. Duriel yerine Necromancer yada Sorceress seçebilirsin.

• Duriel keşke seçilebilir karakter olsaydı, canına okurdum bossların
  • Bilgiler için teşekkürler Paladin veya Amazon ile başlıycam,ok falan seviyorum.

Arkadaşlar yeni karakter yaratırken ismini yazıyorum OK diyorum hdd'de yeterli boş alan yok diyor ancak 25gb boş yerim var.

Evet buna çözüm bulabilecek?
  • oyunda çok hatayla karşılaştım ancak ''karakter yaratırken hdd de boş alan yok'' hatasını ilk defa duyuyorum, vista mı kullanıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

oyunda çok hatayla karşılaştım ancak ''karakter yaratırken hdd de boş alan yok'' hatasını ilk defa duyuyorum, vista mı kullanıyorsun ?

Oyuna SS atmak için girdim ancak bu sefer hata vermedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Bilgiler için teşekkürler Paladin veya Amazon ile başlıycam,ok falan seviyorum.

Evet buna çözüm bulabilecek?

• zealot yap çok zevk alırsın hayatını kaydırırsın üzerine dikkat et
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.