Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

2. el laptop alırken nelere dikkat etmem gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba, lütfen yardımcı olun şunu merak ediyorum sadece sizce laptopu almadan önce program indirip benchmark testine sokmam (burnln test) işe yarar mı yeterli olur mu?

• Yeterli olmaz,mümkün ise 2.el almayın illa alacaksanız bios un şifreli olmadığından kesinlikle emin olmanızı tavsiye ederim görev yöneticisi performans adımından bilgisayarın nekadardır çalıştığını görebilirsiniz (mining için vs.e kullanılmış olabilir) aldığınız laptopta zararlı veya casus yazılım yüklü olabilir tüm donanım ve bileşenlerini test etmeniz gerekir almadan çünkü alıp eve götürdüğünüzde sonradan tespit ettiğiniz kusurlar konusunda satıcı ürünün arkasında durmayabilir,ekranı ölü piksellere karşı kontrol etmeniz gerekir,batarya durumunu kontrol etmeniz gerekir vs.e vs.e mümkün ise bütçeniz ve amacınız doğrultusunda güvenilir bir satıcıdan sıfır ürün alın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun_ulker -- 2 Eylül 2024; 23:0:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Napholyon N kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlık bütçede bir ikinci el laptoptan bahsettiğimiz önemli bir gaming lapotop veya üst seviye laptopta bakılması gerekenle ucuz ikinici el bir ofis laptopunda neye bakmamız gerektiği çok farklı.

• 1 aydır ikinci el piyasasına bakıyodum çok uyguna buldum bunu o yüzden almak istiyorum. garantisi hala devem ediyor ve kozmetik açıdan çok iyi duruyor zaten.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

gaming laptop hocam 30k. neye bakmalıyım dedğim gibi benchmark testlerine bakacağım

• Napholyon N kullanıcısına yanıt
    Occt+furmark sıcaklıklar kontrölü 10 ar dk Burada alacağınız pcnin özelliklerini bilerek gidin gpuya downgrade atılmamış olsun watt değerlerini dahi izleyeceksiniz
    Hdd ssd ömür testi crystal mark
    Ekran ölü pixel vs testi
    Görsel olarak kasada çizik kırık var mı vidalar orijinal mi açılmışmı menteşeden ses geliyor mu
    Donanım kontrolü aygıt yöneticiden wifi blueetoth kamera usb hdmi ethernet giriş çıkış gözle kontrolü gerekirse fiziksel denemek
    Batery info ile batarya döngüsü ve ömrüne bakmak
    Bios şifresi olmasın nadir bir durum benim aklıma gelmezdi
    Fatura kutu garanti varsa bakılır

Son olarak satıcı bence büyük bir ipucu verir satıcı temiz düzgün bir insansa +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.