Şimdi Ara

Game garaj laptop alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer markalara göre daha uygun fiyatı var, bir kaç inceleme videosu izledim ve insanlar memnun gibi sizlerin fikirleri nelerdir?

Bahsettiğim modelleri i7 + gtx1650 ve i7 + gtx 1660ti modellerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game Garaj Laptop: Satın Alınır mı?

Game Garaj laptop alma konusunu düşünüyorsan, bu metin karar verme sürecine yardımcı olacak kapsamlı bilgileri sunuyor.

Game Garaj Laptop'ların Özellikleri

Game Garaj laptop'lar, oyun oynamak için özel olarak tasarlanmış yüksek performanslı cihazlardır. Genellikle şu özelliklere sahiptirler:

• Hızlı işlemciler ve grafik kartları
    • Geniş ve yüksek yenileme hızına sahip ekranlar
    • Oyun oynamak için optimize edilmiş soğutma sistemleri
    • RGB aydınlatma ve kişiselleştirilebilir özellikler

Game Garaj Laptop Almanın Faydaları

• Yüksek Performans: Game Garaj laptop'lar, en son oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek kadar güçlüdür.
    • Taşınabilirlik: Masaüstü bilgisayarlara göre daha taşınabilirdirler, bu da onları hareket halindeyken oyun oynamak için ideal kılar.
    • Özel Oyun Özellikleri: Oyun oynamak için optimize edilmiş soğutma sistemleri ve RGB aydınlatma gibi özellikler sunarlar.

Game Garaj Laptop Almanın Dezavantajları

• Yüksek Fiyat: Game Garaj laptop'lar, diğer dizüstü bilgisayar türlerine göre daha pahalıdır.
    • Kısa Pil Ömrü: Güçlü donanımları nedeniyle, genellikle kısa pil ömrüne sahiptirler.
    • Ağır ve Hantal: Masaüstü bilgisayarlara kıyasla daha hafif olmalarına rağmen, yine de diğer dizüstü bilgisayar türlerinden daha ağır ve hantal olabilirler.

Game Garaj Laptop'a Alternatifler

Game Garaj laptop'una alternatif arıyorsan, şunları düşünebilirsin:

• Masaüstü Bilgisayar: Oyun oynamak için en iyi performansı sunar, ancak taşınabilir değildir.
    • Standart Dizüstü Bilgisayar: Game Garaj laptop'lara göre daha az güçlüdür, ancak daha uygun fiyatlı ve taşınabilirdir.
    • Konsol: Game Garaj laptop'lara göre daha az esnektir, ancak genellikle daha uygun fiyatlıdır.

Sonuç

Game Garaj laptop'lar, oyun oynamak için yüksek performanslı taşınabilir cihazlar arıyorsan iyi bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, yüksek fiyatlarını ve diğer dezavantajlarını göz önünde bulundurman önemlidir. İhtiyaçlarını ve bütçeni dikkatlice değerlendirerek senin için en iyi kararı verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de takipteyim.
  • Monster ile aynı üreticiden gelme laptoplar. Clevo üretimi büyük ihtimal.

• Ne yaptınız sistemi aldınız mı yoksa başka bir satıcıya mı yöneldiniz?
  • Bende almayı düşünüyorum şuan 7tn modelleri sitede stokta yok gözüküyor cihaz hakkında sadece genel bilgiler yer verilmiş teknik servis desteği nasıl veya kullananlar memnun mu her gaming laptopların olduğu gibi ısınma durumu nedir bunlardan hiç bahsedilmemiş umarım birileri bunu test edip bizi bilgilendirir
  • teknoloji şanş işi dostum.
    zamanında buna benzer fason victor diye bir firma vardı.
    Ben laptopu ondan almıştım.
    6 yıl oluyor hala kullanırım bir kere bile arıza vermedi, 7 24 oyun açtığım zamanlar bile bir kere bile reset atmadı.
    Isı değerleri eski bilgisayarlarıma göre çok çok iyiydi.
  • Bende 7tn modelini takip ediyorum. Ama arkadaşın dediği gibi herhengi bi inceleme videosu yok(reklamsız).Donanımsal olarak iyi gibi duruyor ama cevaplanması gereken çok soru var. Yani bence biraz beklemekte fayda var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bir ara almayı düşünmüştüm, servis konusunda tereddüt yaşadığım için vazgeçtim.
  • Burak Siner TMOBV B kullanıcısına yanıt
    PC Hocası TVyoutube
    TR İLK!! - YENİ YERLİ TÜRK Markasından 7499 TL LAPTOP SATIN ALIP Test Ettim!!
    https://www.youtube.com/watch?v=9BBN_ZCSulg&feature=youtu.be
  • valla bugün 10 gibi 7TN-120 laptop sipariş verdim. aradım çok acelem var dedim mazeretimi bildirdim.
    12:07 de kargoya teslim edildi diye kargo takip numarası ile bildirim geldi.
    Süper hızlılar şimdilik.
    sitesinden bilgisayar modifikasyonu yapabilmek olayı ayrı bir zevkli hale getiriyor
  • ben de 1660ti 16gb ram olarak seçip sipariş vermeyi düşünüyorum. sonuçta 9k gibi bir rakam az değil. artı eksi yönlerini yazarsanız benim gibi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur hocam.
    teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.