Şimdi Ara

3.20 alırken dikkat edilmesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 model 50.000 km civarı 3.20i ed alacağım 1-2 aya aracın hor kullanılmamış /kronik sorunu olmadığını nasıl anlarız temizine nasıl ulaşırız arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir söz vardır genç. " İlk sahibi BMW ye biner , BMW de diğer sahiplerine... " Yani ikinci el BMW alıp hayatının hatasını yaparsın başına açmadığı masraf kalmaz.
    Paran varsa sıfır alırsın yoksa egea, Dacia , 301 falan bak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bir söz vardır genç. " İlk sahibi BMW ye biner , BMW de diğer sahiplerine... " Yani ikinci el BMW alıp hayatının hatasını yaparsın başına açmadığı masraf kalmaz.
    Paran varsa sıfır alırsın yoksa egea, Dacia , 301 falan bak .
    Temiz hiç mi yok düzgün kullanan orta yaşlı birimden alınsa? Ayrıca ayıracağım bütçe 210.000 tly az değil, egea felan bütçemin çok altında Hocam

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Donanımına göre çok temiz bmwler bulunur Hocam. Evrt hor kullanılma ihtimali yüksek ancak her araç için diyemeyiz o fikre göre talismanda hor kullanılabilir

Saygıyı aşmak istemem ancak 210.000 tlye ancak boş oğlu boş temiz 1 serisi bulabiliyorsanız o da sizin probleminiz

Adamın konuyu boş bulup tek başına yardırmışsın yine, bir kerede uzaktan izle arkadaş ...

Siz arkadaşa bakmayın temiz güzel bir araç bulunur elbet acele etmeyin günlük ilanları takip edin sağlam bir Expere sokun şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam pejo da onerir olmussun artik, forumda baya uzak kalmisim demek ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunur tabi cnm, BMW'den anlamam ama çok araba aldım sattım. 2015 model bir arabayı ilk sahibinden almalısınız. Büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız.
  • @Konu Sahibi

herkesin dediğini çokta şeeaapmayın hocam, bmw arayan adama da dacia önermek soğuk espri gibi bişey herhalde...

- 3.20 lerde N13B16 kodlu PSA motoru olmazsa iyi olur, bu motorun kronik "tahrik arızası" vs. gibi sorunları var.
    - paket olarak M paketler daha çok gençlere hitap ettigi için genelde biraz haşatı çikmış araçlar bunlar oluyor, o yüzde daha temiz kullanılan luxury line gibi paketlere bakın bence.

• Kronik sorunsuz diye bir araç zaten yok yani kroniğin anlamı o değil zaten. 30 Bin kmdede o kroniği görme ihtimalin var 120 Binde de.

F30 alınacaksa kroniği kabul edilip alınmalı.

210 bin lira verdim ulan sorunsuz kullanayım olmuyor çünkü. Hiç olmadık bir tatil yolunun bilmem kaçıncı kmsinde daha önce hiçbir belirti vermeden tahrik hatası verip araç kağnıya dönebiliyor.

Yada kronik direksiyon titremesi bir süre sonra ula zamanında broadwaye binerdik o bile bu kadar titremezdi dedirtebiliyor.

F30 iyidir hoştur arkadaşımla 2 yıl önce neredeyse aynı zamanlarda aldık. O 40. yıl aldı mesela. Oda bıktı bende bıktım. 2 yılda kullanılan Km toplasan 8000 Km dir araç sürekli yatıyor neredeyse sadece haftasonu aracı olarak kullanılıyor. Ne tahriki bitiyor ne selenoidi bitiyor. O sattı kurtuldu arabasını.

Şayet o paralara ben olsam Mercedes bakarım.

Yakın çevremde F20 F30 alacak kim varsa engel oldum. Burasıda ailem gibi burdada ne kadar kişiyi yönlendirebilirsem o kadar iyidir. HE belki hiç sorun yaşamayacaksınız ama bence 210 Bin liralık bir risk değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 30 Kasım 2019; 10:53:23 >

• Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Tahrik hatası ne oluyordu

• PcMert kullanıcısına yanıt
    Buji,Bobin, Selenoid Hatta Yakıt Pompası sebebiyle bile verilebilen bir arzıa 3-4 tane parçadan biri mutlaka yapıyor. Çoğu Bobin kaynaklı olsada değişebiliyor.

Bende Bobinleri değiştirince düzeldi. Arkadaşımın araçta Selenoid valfi mi bişeyi ondan dolayıymış onu değiştirince düzelmişti.

F30 Club Türkiye Facebook sayfasına üye olup 1-2 gün takipte kalın bir fikriniz oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 30 Kasım 2019; 12:5:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.