Şimdi Ara

4 kişilik co op

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc de 4 kişilik online co op yapabileceğimiz oyunlar arıyoruz.Özellikle warrior mage falan gibi classların seçildiği co op campaignlik oyunlar ilgimizi çekiyor.HER TÜRLÜ ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Co-op Oyunu: Stranded Deep ile 4 Kişilik Macera

Arkadaşlarınla veya ailenle unutulmaz bir maceraya hazır mısın? Stranded Deep, okyanusun ortasında mahsur kalmış kazazedelerin rolünü üstlendiğin 4 kişilik bir co-op oyunudur.

Bir uçak kazasının ardından ıssız bir adada mahsur kalıyorsunuz. Hayatta kalmak için kaynak toplamalı, barınak inşa etmeli ve tehlikelerle yüzleşmelisiniz. Adada birlikte çalışarak, hayatta kalma şansınızı artırabilir ve adadan kaçmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Stranded Deep'teki co-op modu, arkadaşlarınla iş birliği yapmana ve zorlukları birlikte aşmana olanak tanır. Birlikte kaynak toplayabilirsiniz, barınaklar inşa edebilir, düşmanlara karşı savaşabilir ve adayı keşfedebilirsiniz.

Oyun, gerçekçi grafikleri ve sürükleyici oynanışıyla sizi okyanusun ortasına taşıyor. Açlık, susuzluk ve yırtıcı hayvanlar gibi hayatta kalma zorluklarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Ancak birlikte çalışarak, bu zorlukların üstesinden gelebilir ve adadan sağ salim kaçabilirsiniz.

Stranded Deep Hakkında Sıkça Sorulan Sorular:

• Stranded Deep kaç kişilik?
    • 4 kişilik co-op desteği sunar.

• Stranded Deep hangi platformlarda oynanabilir?

• PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda oynanabilir.

Stranded Deep ile arkadaşlarınla veya ailenle unutulmaz bir co-op macera yaşamaya hazırlan. Okyanusun ortasında mahsur kalmanın heyecanını, zorluklarını ve ödüllerini keşfet!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen doğrudan doğruya Diablo III'ü tarif ettin.
  • diablo 3 harici bişi arıyoruz da
  • Diablo II o zaman :D yada FPS türünde istersen 2vs2 Call of Duty güzel gider. Hani ne oynarsanız oynayın elbet sonu gelecek öyle diyim o zaman yeni arayışlara gireceksiniz tekrar.
  • Dead island bak. classlar hariç tam istediğin gibi oyun coop için yapılmış sanki :D
  • dungeon siege
  • Syndicate warrior mage falan gibi classların seçildiği oyun değil ama 4 kişilik co-opu eğlenceli
  • Valla 4 kişi co-op desteği olan titan quest ve eklenti paketi olan immortal throne var 2006 yapımı bir oyun ama boyutu 5-6 gbyi bulur kaliteli bir oyundur class seçimi olarak 8(eklenti paketi 9) seçeneğiniz var hemde 2 tane birden seçebiliyosunuz oyun canınızı sıkacak derecede uzun olabilir kolay bitmez RPGlerde gönlümü feth eden oyundur
  • Uğraşmayın L4D oynayın
  • Neverwinter nights..4'ü geçtim,16 kişi bile ilerlersin.
  • Her konuda diyorum Path of Exile 1 ay sonra open betaya gececek Diablodan bile guzel bence. Olmadi Titan Quest buda cok saglamdir. O da olmadiysa bilemiyorum aklima bisey gelmedi baska
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.