Bildirim
Dead Space 3 Co-Op Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SpringFloor
Merhaba Arkadaşlar, geçen günlerle bir arkadaşımla beraber Dead Space 3 aldık( Origin de) ve kurduk. Fakat oyuna girip ikimizden biri Co-Op server açtığı zaman diğer kişi "Failed to join game" hatası alıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
aynı hata bende de var deli olaca -
Arkadaşlar sorun hala var. Bir çözüm bulamadık ve yazıklar olsun EA'ya. Battlefield 3 de yaptığı bug ve hatalar yetmiyormuş gibi Dead Space'e de "Co-Op" eklemiş(Hesapta...) -
ben dead space 3 de shift f1 yapıp origin in game e giremiyorum. co op u ben başlatamıyorum sürekli origin in game disabled diyor. bu sorunu henüz çözmüş değilim.
ama kuzenim oyunu kurup beni davet ettiğinde sorunsuz bağlanıp oynuyoruz. siz de diğer kişi üzerinden bağlanmayı deneyin,olmuyorsa siz kurun o bağlansın. -
Biz dün beta güncellemesi aldık sorunsuz girdi, bir deneyin. Visual ayarlarından full screen windowed full scren yapmayıda unutmayın. -
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Şuan deneyemiyorum fakat en yakın zamanda deneyip sonuçları paylaşacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: frkn3d
Biz dün beta güncellemesi aldık sorunsuz girdi, bir deneyin. Visual ayarlarından full screen windowed full scren yapmayıda unutmayın.
Origin'e girdim ve hiçbir update olmadığını gördüm. Beta güncellemesi için ekstra bir ayar mı açmak gerekiyor? (Ben ayarlardan onun gibi bir şey açtım ama yinede bir update gelmedi) Ayrıca Origin'de Check For Updates diye bir şey göremedim fakat ayarlardan "keep my games up to date." seçeneği seçili durumda. Ne yapmam gerek?quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
origin'de check for updates seç, bir güncelleme olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpringFloor -- 30 Ağustos 2013; 18:47:24 > -
Yapabilen var mı arkadaşlar aynı hatayı alıyoruz biz de . -
-
Aynı Sorunu Bende Yaşıyodum Ama Azmin Sonucunda Çözümü buldum Tek Yapman gereken Port Açmak
UDP 3659 UDP 9999
bunu Yaptım Şuan Arkadaşımla Oynuyorum Sorun Çözüldü Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mafia 2 kaç saat
- assassin"s creed 1 türkçe yama
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- pubg mobile wow tasarımcı davet kodu
- outlast türkçe yama
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- cs2 wallhack console code
- valorant hesap aç
- cs2 bunny kodu
- marvel rivals sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X